MSI vs ASUS
MSI vs ASUS
Hojte, Práve chcem kúpiť notebook a osobne sa neviem rozohdnúť medzi http://www.alza.sk/msi-ge620dx-292cs-d248284.htm alebo http://www.asus-shop.sk/katalog/asus-no ... g-w-b-noos
Prosím poradte, Ja osobne som počul že MSI sa dosť hrejú.
Tak prosím poradte.
Prosím poradte, Ja osobne som počul že MSI sa dosť hrejú.
Tak prosím poradte.
Re: MSI vs ASUS
To prehrievanie záleží aj od modelu. Ja som mal jeden Asus, ktorý piekol ako ch*j. Parametrovo je na tom MSi lepšie. Skús pozrieť nejaké notebookové fórum. Myslím, že tam ti povedia viac ako tu.
-
Thommas
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Asus. Overená séria.
-
hojko
Site Admin
Su to dristy, ze MSI sa hreju. Mam doma Toshibu a hreje sa tiez, pritom je to novy notebook. Vsetko zalezi od procesoru, okolitej teploty, vytazeniu pocitaca (procesora) a tak podobne. Niektore sa hreju viac, niektore menej, dnes uz je tazko vybrat procesor, ktory sa nehreje, jedine ak by si vzal nejaky zo starej serie procesorov, co sa urcite kupovat neoplati.
Ale aj tak osobne si myslím že to MSI by nebola dobrá voľba.
Pretože noťase s tákym výkonom stoja v o cca 100€ viac, a tak si myslím že kvalita v použitých materiáloch nebude dobrá, a ja budem takmer každý deň cez týždeň noťas prenášať.
Takže som skôr za ten asus.
Predsa Asus je Asus, ako písal Thommas.
Ale zase mi potom môže byť ľúto toho výkonu v tom MSI, keďže si rád zahrám aj hry.
//autoeditácia príspevku (16 Júl 2011, 14:00)
Povedali mi že si mám poradiť sám, Ďakujem veľmy pekne.
Pretože noťase s tákym výkonom stoja v o cca 100€ viac, a tak si myslím že kvalita v použitých materiáloch nebude dobrá, a ja budem takmer každý deň cez týždeň noťas prenášať.
Takže som skôr za ten asus.
Predsa Asus je Asus, ako písal Thommas.
Ale zase mi potom môže byť ľúto toho výkonu v tom MSI, keďže si rád zahrám aj hry.
//autoeditácia príspevku (16 Júl 2011, 14:00)
Díky za to fórum.Sapo napísal:To prehrievanie záleží aj od modelu. Ja som mal jeden Asus, ktorý piekol ako ch*j. Parametrovo je na tom MSi lepšie. Skús pozrieť nejaké notebookové fórum. Myslím, že tam ti povedia viac ako tu.
Povedali mi že si mám poradiť sám, Ďakujem veľmy pekne.
Veď to je jedno, Na
to nemá 
ok to nás nezaujíma, bral by som MSI, overená kvalita.
Keď práveže najviac čítam o problémoch práve s MSI.
Našiel som jeden koment k tomu noťasu :
Úrivok z recenzie
Build quality
The majority of the specifications of the MSI GE620 may be great, but physically it still feels like a cheap laptop. The laptop's body makes noises that it shouldn't in certain spots — for example, the screen's hinges squeak a little, and the chassis 'clicks' when some parts, such as the palm rest, are pressed. We're not fans of its touchpad — it has an annoying texture and the left and right-click buttons share a single piece of plastic, which makes them hard to press.
The keyboard has isolated keys that are not always responsive — you really have to make sure you hit them firmly. There is some extra paint on the W, A, S, and D keys so that you can easily pick them out while gaming.
V skratke, je pekné, že do notebooku za 18 000kč napchali GeForce GT 555 a Full HD displej, ale kvalita tela je na úrovni najlacnejších Acerov (eMachines) mimoto s ešte horšou klávesnicou a touchpadom.
Našiel som jeden koment k tomu noťasu :
Úrivok z recenzie
Build quality
The majority of the specifications of the MSI GE620 may be great, but physically it still feels like a cheap laptop. The laptop's body makes noises that it shouldn't in certain spots — for example, the screen's hinges squeak a little, and the chassis 'clicks' when some parts, such as the palm rest, are pressed. We're not fans of its touchpad — it has an annoying texture and the left and right-click buttons share a single piece of plastic, which makes them hard to press.
The keyboard has isolated keys that are not always responsive — you really have to make sure you hit them firmly. There is some extra paint on the W, A, S, and D keys so that you can easily pick them out while gaming.
V skratke, je pekné, že do notebooku za 18 000kč napchali GeForce GT 555 a Full HD displej, ale kvalita tela je na úrovni najlacnejších Acerov (eMachines) mimoto s ešte horšou klávesnicou a touchpadom.
-
Thommas
Addict
Filipito: Sranduješ?
MATWiX: Rozdiel v grafikách nie je nič extra.
MATWiX: Rozdiel v grafikách nie je nič extra.
Ja som takmer 100% rozhodnutý pre ten Asus.
Predsa bude využivaný každí deň + občas víkend.
A kvalita použitých materiálov je pri tom asuse omnoho vysšia ako pri tom MSI.
Teda aspoň si myslím
Predsa bude využivaný každí deň + občas víkend.
A kvalita použitých materiálov je pri tom asuse omnoho vysšia ako pri tom MSI.
Teda aspoň si myslím
tak načo chceš radu pokiaľ si všetko vieš vygugliť, sorry ale nepochopím takých ľudí ako ty.
Tomáš - napísal som to náročky
Tomáš - napísal som to náročky
Takže takto.
Do počítačov a notebookov si môžem povedať že sa niečo vyznám. Zase niesom nejaký hard expert.
Ale chcel som si dať poradiť aj od iných, či by súhalasia s tým čo som si sám vybral alebo by mi poradili niečo iné.
Do počítačov a notebookov si môžem povedať že sa niečo vyznám. Zase niesom nejaký hard expert.
Ale chcel som si dať poradiť aj od iných, či by súhalasia s tým čo som si sám vybral alebo by mi poradili niečo iné.
-
Maxpayne
Light Professional
Ja by som bral urcite MSI,ludia sa boja to co bolo dakedy ze sa prehrievali atd,to uz davno nieje pravda,a patria uz dost k spicke na trhu,asus nieje zla volba ,no tak-isto zalezi aj kus od kusu,tak isto sa ti moze stat ,ze aj na asus narazis na nejaky blby kusok,a na druhej strane mas aj zaruku 
-
Thommas
Addict
Sprav si obraz sám:
http://pc.zoznam.sk/msi-gt680r-born-be-wild
1700€
a pozri so komentáre.
(MSI je stále to čo bolo, menilo sa, áno, ale len minimálne.)
http://pc.zoznam.sk/msi-gt680r-born-be-wild
1700€
a pozri so komentáre.
(MSI je stále to čo bolo, menilo sa, áno, ale len minimálne.)
-
Maxpayne
Light Professional
neboj cital som a co tam akoze ma byt? jeden uzivatelov co sa stazuje? nedaj sa vysmiat,mam najradsej takych ludi co citaju len recenzie a nikdy to nemali v ruke a potom maju silne reci. Ja som mal msi gx720,max spokojnost,nic nehrialo,vsetko drzalo pokoje a dost casto som ho aj prenasal a nieje to zrovna maly book
Chlani. Keď už tak je tu taká debata tak vás preruším a idem si zobrať http://notebook.cz/clanky/recenze-noteb ... ire-4830tg 
-
Maxpayne
Light Professional
za kolko? lebo dam ti sem book co ho polozi na lopatky 
Už len tá lesklá obrazovka by ma odradila od toho aceru 
K tým msi a asus - mal som jeden MSI notas bol bohužial z poruchovej série
- a asus je asus....
K tým msi a asus - mal som jeden MSI notas bol bohužial z poruchovej série
- a asus je asus....