laptopu
mam win 7 ale to je jedno...
potrebujem nieco - program alebo naflashovat nieco niekam neviem ako to robi. aby pri zapnuti pocitaca sa muselo napisat heslo este pred spustenim biosu
a ked zaklapnem laptop a ked sa otvori, dava sa tam sice heslo ale vieme ze sa to da obyst, aby sa aj tam nejako zvysila ochrana - alebo najlepsie by bolo keby sa pred znovu otvorenim tej hybernacie/spanku zase muslo vlozit to heslo ako pred biosom
ja som to videl na 1 pc. je to normalne cieran obrazovka ako dos a iba kurzor textovy tam je. da sa tam iba napisat heslo a nic ine.
dakujem
zabezpecenie pc
Re: zabezpecenie pc
moc sa do toho nevyznám ale "naflashovať" nejakú app a spustiť ju ešte pred biosom je trošku nereálne nie ? Aspoň jej funkčnosť.
heslo, ktore mozes nastavit v biose, napriklad
Ako hovorí beardie, išlo o heslo na BIOS. Ale rozmysli si, či to naozaj potrebuješ. Nie že ťa tu za týždeň máme s tým, že si to heslo zabudol alebo "nefunguje".
-
Master_Blaster
Medium Expert
ale niee
to heslo je este pred biosom. tzn hned ako zapnete pc, mate ciernu screen a iba kurzor
mate dake linky ?
to heslo je este pred biosom. tzn hned ako zapnete pc, mate ciernu screen a iba kurzor
mate dake linky ?
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Na notebook okrem toho existuju zamky (Kensington lock), dnes uz vacsina notebookov podporuje, pozri sem: http://www.alza.sk/notebooky/prislusens ... 845850.htm
To co si videl ty, tak to bol mozno nejaky zamok cez hardwarovy kluc, ine riesenie okrem tohto alebo hesla v biose ma nenapada. Okrem toho vyssie rady notebookov maju citacku odtlacku prstov, takze ak mas Windows v rezime spanku a chces s nim opat pracovat, musis prilozit tvoj prst, aby sa Windows dostal do pouzitelneho rezimu (treba to vsak nastavit).
To co si videl ty, tak to bol mozno nejaky zamok cez hardwarovy kluc, ine riesenie okrem tohto alebo hesla v biose ma nenapada. Okrem toho vyssie rady notebookov maju citacku odtlacku prstov, takze ak mas Windows v rezime spanku a chces s nim opat pracovat, musis prilozit tvoj prst, aby sa Windows dostal do pouzitelneho rezimu (treba to vsak nastavit).
-
Master_Blaster
Medium Expert
nic take som tam nevidel