zabezpecenie pc

Informácie o software, ankety...
Master_Blaster
Medium Expert
Medium Expert

zabezpecenie pc

Príspevok od používateľa Master_Blaster »

laptopu

mam win 7 ale to je jedno...

potrebujem nieco - program alebo naflashovat nieco niekam neviem ako to robi. aby pri zapnuti pocitaca sa muselo napisat heslo este pred spustenim biosu

a ked zaklapnem laptop a ked sa otvori, dava sa tam sice heslo ale vieme ze sa to da obyst, aby sa aj tam nejako zvysila ochrana - alebo najlepsie by bolo keby sa pred znovu otvorenim tej hybernacie/spanku zase muslo vlozit to heslo ako pred biosom

ja som to videl na 1 pc. je to normalne cieran obrazovka ako dos a iba kurzor textovy tam je. da sa tam iba napisat heslo a nic ine.

dakujem
m_pro_m
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

Re: zabezpecenie pc

Príspevok od používateľa m_pro_m »

moc sa do toho nevyznám ale "naflashovať" nejakú app a spustiť ju ešte pred biosom je trošku nereálne nie ? Aspoň jej funkčnosť.
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

heslo, ktore mozes nastavit v biose, napriklad
Denco
King
King

Príspevok od používateľa Denco »

Ako hovorí beardie, išlo o heslo na BIOS. Ale rozmysli si, či to naozaj potrebuješ. Nie že ťa tu za týždeň máme s tým, že si to heslo zabudol alebo "nefunguje".
Master_Blaster
Medium Expert
Medium Expert

ale niee

to heslo je este pred biosom. tzn hned ako zapnete pc, mate ciernu screen a iba kurzor

mate dake linky ?
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Na notebook okrem toho existuju zamky (Kensington lock), dnes uz vacsina notebookov podporuje, pozri sem: http://www.alza.sk/notebooky/prislusens ... 845850.htm

To co si videl ty, tak to bol mozno nejaky zamok cez hardwarovy kluc, ine riesenie okrem tohto alebo hesla v biose ma nenapada. Okrem toho vyssie rady notebookov maju citacku odtlacku prstov, takze ak mas Windows v rezime spanku a chces s nim opat pracovat, musis prilozit tvoj prst, aby sa Windows dostal do pouzitelneho rezimu (treba to vsak nastavit).
Master_Blaster
Medium Expert
Medium Expert

nic take som tam nevidel
Napísať odpoveď