Alebo... aj to je riesenie.
Pred nejakym casom som sem daval recept na tuniakovu prazenicu. Tomu ja vravim potreningova vyziva ako kkt!
Po treningu treba telu dodat to, co si patricne ziada. Hentaka strava v podobe toho "sejku", to je ako ked prso oblizujes.
Sice je to chutne a fajn, ale nic ti to neda.
kolkokrat dokazete urobit bicepsovy zdvih s jednoruckou o vahe 20kg? teraz som skusal, momentalne okrem aminokyselin neberiem nic ine a urobim v pohode aspon 10x, tak ma zaujima ako ste na tom ostatni..
Nema ta kto odfotit ? tak si nastav na telefone samospust a poloz na policku a odfot sa sam,nemusis sa v posilke fotit,alebo po treningu mozes sa aj teraz doma,to nieje problem
Ehm, dlho som to potlacal v sebe, ale neda sa mi neopytat sa ta, ty si na chlapcov?
3x si tu nabadal, nech sem da niekto svoju fotku, 2,5x sa to ignorovalo. Ked sem niekto bude chciet dat fotku, tak ju sem da.
Nespamuj, uz prosim ta.
Peťo už sem svoju fotku dal.
Kin, nemyslím žeby bol na chlapcov ale proste sa chce porovnať s niekym, chce vedieť s kým píše etc. Ja sem hodím svoju fotku ale asi až v piatok/ cez víkend
hah brutalne asi nie, ale dik vek 21 a vykony: drep 8x100kg (nie vela, ale mam trosku problemy s kolenom), bench s jednoruckami 5x40kg (s VT som uz dlho nerobil) hrazda 6x s 10kg, 4x15kg a mrtvy tah som tiez uz dlhsie nerobil
Kks, asi budem mat prestavku od cvicenia. Zdrbal som sa do jamy a clenok v pi*i. Ale neni to az take strasne.. Ale vypony a drepy na 2 tyzdne asi nie... Aaaach...