hojko:...ta atv co by som chcel tak ma cca 7 litrov v terene a a cc 4-5 na ceste aspon tak som sa docital...u nas v dedine ma kazdy len motorky a preto neviem ako je to s atv preto sa to vsetko pytam...sam mam simsonu uz asi 4 rok
atv na cesty
-
phatres1994
Star
Re: atv na cesty
hojko:...ta atv co by som chcel tak ma cca 7 litrov v terene a a cc 4-5 na ceste aspon tak som sa docital...u nas v dedine ma kazdy len motorky a preto neviem ako je to s atv preto sa to vsetko pytam...sam mam simsonu uz asi 4 rok
Hojko: Ver tomu že na štvorkolke nevyjdeš na taký kopec, ako na motorke, teraz nemyslím taký kopec ako lúka (žiadna prekážka), ale taký kopec kde sú stromy atď...
phatres1994: To musíš sám vedieť, čo sa ti na tvoje podmienky hodí viac... Ak chceš chodiť len po poliach, po poľných cestách atď., tak môžeš uvažovať aj po ATV.
phatres1994: To musíš sám vedieť, čo sa ti na tvoje podmienky hodí viac... Ak chceš chodiť len po poliach, po poľných cestách atď., tak môžeš uvažovať aj po ATV.
-
evilbanana
Medium Star
chod na motoride.sk napriklad a ked chces vediet skusenosti tak preco si len nenapises do googla atv..... skusenosti alebo nejake klucove slova ...
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Jokky: Nehadam sa a zrejme mas aj pravdu. Na motorke som sa viezol akuarat tak na Stellach, Babetach, skutroch a podobne, raz to bola nejaka stara CZta.