atv na cesty

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
phatres1994
Star
Star
Používateľov profilový obrázok

Re: atv na cesty

Príspevok od používateľa phatres1994 »

:) tu u nas v dedine sme partia chalanov co sa chodime vozit na motorkach do lesa po poliach a tak :) urbariat u nas nie je a policia sem chodi raz za den aj to niekedy na obed a idu iba po hlavnej cez dedinu..a lesnici tak ty chodia na nive ale len tam kde tazia drevo..tych by som sa nebal lebo ty su taky spekulanti jak oci...biju partiu s ciganmi a za uplatok im dovolia rubat drevo....ja len chcem zistit nazor na atv, skusenosti a tak :) dakujem zatial za kazdy prispevok

hojko:...ta atv co by som chcel tak ma cca 7 litrov v terene a a cc 4-5 na ceste aspon tak som sa docital...u nas v dedine ma kazdy len motorky a preto neviem ako je to s atv preto sa to vsetko pytam...sam mam simsonu uz asi 4 rok
Jokky
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Jokky »

Hojko: Ver tomu že na štvorkolke nevyjdeš na taký kopec, ako na motorke, teraz nemyslím taký kopec ako lúka (žiadna prekážka), ale taký kopec kde sú stromy atď...

phatres1994: To musíš sám vedieť, čo sa ti na tvoje podmienky hodí viac... Ak chceš chodiť len po poliach, po poľných cestách atď., tak môžeš uvažovať aj po ATV.
evilbanana
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa evilbanana »

chod na motoride.sk napriklad a ked chces vediet skusenosti tak preco si len nenapises do googla atv..... skusenosti alebo nejake klucove slova ...
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Jokky: Nehadam sa a zrejme mas aj pravdu. Na motorke som sa viezol akuarat tak na Stellach, Babetach, skutroch a podobne, raz to bola nejaka stara CZta.
Napísať odpoveď