Posilňovanie | Bodybuilding | Gainer | Kreatín | Fitness

O športe...
SonyPeto
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok

Re: Posilnovanie

Príspevok od používateľa SonyPeto »

Neboj sa,na chlapcov urcite niesom,ja chcem len vediet s akymi borcami pisem,to je vsetko ... ci ma vobec zmysel prijat od nich radu o cviceni ... ak ma 65 kilo tak urcite to nebude dobry napad ... to je proste cele ... Ale ak si myslis ze som na chlapcov tak kludne,zily mi to netrha ...
vrtulnik
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vrtulnik »

Len teraz chodim do roboty, cize strava od 9:00 do 16:00 su dva chleby... :?
SonyPeto
Medium Expert
Medium Expert

Filipito napísal:pokiaľ môžeš tak precvičuj aspoň neaké partie, ja som tiež nepekne spadol na futbale, drepy nerobím, ale inak cvičím celé telo normálne :wink:
Sory za Spam,ale si ako ja uplne :D tiez koli futbalu nemozem cvicit drepy,ale idem mrtvolu,pritahy a tlaky ... kazdy trening ... to ako mi ide,cele telo,chyba tam len drep ale ten nemozem no.

//autoeditácia príspevku (19 Júl 2011, 17:30)
Tak pridam foto ... Ale je starsia,asi polroka ... teraz som trosku zaliatejsi :D

http://www.ulozisko.sk/obrazky/422785/FORMA.JPG
Jokky
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Jokky »

A nejaké info? Váha, vek, rekordy?

Ale inak pekný objem :) , mne sa moc nepáčia vyrysovaný 65kg "borci", (aj tak väčšinou majú len kocky, bicáky a prsia), keď už rys, tak konečná váha tak cca 85kg... :D

Tú 65kg postavu by som zobral jedine na kúpalisku/plavárni. :D
SonyPeto
Medium Expert
Medium Expert

Ja mam u riti,mam brucho a conehanbim sa zato,ked som zacinal cvicit som mal tich 65 kilo :D teraz 82 zhruba,mal som 85-86 ale koli chorobe a kolenu som siel dole na 77 :( ...
No a vek ? 20 rokov mam ... vaha aktualna ako som pisal 82-83 ...
Rekordy? neviem,dako som neskusal maximalky,doma ani nemam moznost,ja mam 90 kilo zavazi doma,musim dokupit,lebo ja makam doma a nie vo fitku,ak ces mozem ti hodit sem foto mojej akoze posilky :)
Ale tak 85 som dal pred polrokom u kamarata na benchi asi 6 opakovani,teraz by som urcite dal 90 aj viac,ale nechcem skusat,nahoda je blbec,nikto ma nebude istit a vies ako ...
Ked pojdem riadne zamakat do posilky,tak si dam opasok,kolko utiahnem na MT :D a pvoiem ti :)
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

je dolezite brat do uvahy vzdy vysku, lebo je nieco uplne ked ma napr. 80kg clovek s vysoky 170cm alebo 190cm..
SonyPeto
Medium Expert
Medium Expert

gogo956 napísal:je dolezite brat do uvahy vzdy vysku, lebo je nieco uplne ked ma napr. 80kg clovek s vysoky 170cm alebo 190cm..
Ja mam 175 :P

//autoeditácia príspevku (19 Júl 2011, 22:07)
Najnovsia foto : Ziadna poza,len taka akoze :) momentalna vaha 83 kilo.

http://www.ulozisko.sk/obrazky/422866/12012008544.jpg
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Ten objem tam je. :wink:
SonyPeto
Medium Expert
Medium Expert

Dik Hughito ... ale este to nieje nic,za dva tyzdne som nabral spat 5 kilo po chorobe ... musim dat 90 kilo,riadny objem,cele leto cem ist,aj zimu ... a potom na jar rysnut ...
hughito
Redeemer
Redeemer

gogo956 napísal:kolkokrat dokazete urobit bicepsovy zdvih s jednoruckou o vahe 20kg? teraz som skusal, momentalne okrem aminokyselin neberiem nic ine a urobim v pohode aspon 10x, tak ma zaujima ako ste na tom ostatni.. :D :)
Ja som s 20,5 kg dal na šupu 15, momentálne nežeriem nič ani necvičím. Ale inak tieto maximálky sú dosť zavádzajúce, dosť záleží od toho, aký plán niekto cvičí. Ja som mal väčšiu silu možno pred rokom ako teraz, lebo vtedy sme dali aj zo dva čisto silové tréningy, kedy sila strašne nabehla. Ale inak sila vie dosť kolísať a teraz som cvičil čisto objemáče, ako HST a bear, čiže tam sila stagnuje, vôbec nestúpa.
SonyPeto
Medium Expert
Medium Expert

hughito napísal: Ja som s 20,5 kg dal na šupu 15, momentálne nežeriem nič ani necvičím. Ale inak tieto maximálky sú dosť zavádzajúce, dosť záleží od toho, aký plán niekto cvičí. Ja som mal väčšiu silu možno pred rokom ako teraz, lebo vtedy sme dali aj zo dva čisto silové tréningy, kedy sila strašne nabehla. Ale inak sila vie dosť kolísať a teraz som cvičil čisto objemáče, ako HST a bear, čiže tam sila stagnuje, vôbec nestúpa.
Ja za tieto dva tyzdne pekne citim ako sila ide hore,cvicim full body ... uz som to pisal viac krat tuna,kazdy tyzden prihodim 2,5 kila ... na tie zakladne cviky,inak cely tyzden idem s tou istou vahou ... 3 treningy do tyzdna,a po druhou treningu uz pocitujem ze stou vahou co som prihodil mozem spravit viacej opakovani,aj serii ... No A Zotavujem sa po chorobe vyborne,citim sa skvelo ako makam riadne zase a o tom to je ... cvicenie vlastne,ze to nieje len tak zdvyhnut 8-10 alebo 12 cinku a rastiete ale ze prezivate bolest,prechadzate prah bolesti,makate na sebe riadne a az potom rastu svaly,to povedal Arnold :)
hughito
Redeemer
Redeemer

Nejaká tá silička hore ide, ale to je nič. Ak chce človek nabrať silu, musí isť silový tréning. Ak by som šiel silový mesiac, tak s 20 kg dám tak 25 opakovaní, ak nie aj viac.

Aj keď to je samozrejme ťažko odhadnúť. :)
SonyPeto
Medium Expert
Medium Expert

No ved jasne,nepojdes hore zo silou za par dni,alebo ako ... toto vsetko,cvicenie je vlastne beh na dlhe trate ... musis byt odhodlany,vyzbrojeny trpezlivostou,musis velmi chciet a nieco tomu obetovat a vysledky prijdu.
hughito
Redeemer
Redeemer

:D No to ja všetko dobre viem.
vendo
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vendo »

moje aktualne foto, vaha 81.5-82.5 (zalezi aky tyzden atd atd, velmi pohybliva) vyska 178 +/-
maxima neexistuju, do posilovne chodim veeelmi malo, kedze mojou hlavnou naplnou je mma, treningy 3x tyzdenne + volne dni vacsinou kardio, alebo bicykel
Prílohy
DSCN2026.jpg
DSCN2028.jpg
ventilare
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa ventilare »

Universal funguje, chronicka bolest presla. nehovorm, ze urcite je to urcite z toho glucosaminu ale citelne rychlo odisla a ramenne svaly su uz okej. uvidime dnes...
gogo956
Redeemer
Redeemer

SonyPeto

konstrukciu mas solidnu, ale pravdupovediac mi pripadas dost "zaliaty", skor by
ma zaujimalo ako budes vyzerat po tej ryske.. :wink:
martinez13
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa martinez13 »

kedy je najlepšie dať proteín - počas alebo po tréningu?
teraz si ho dávam pred a po tréningu a pridám tam aj maltu, kamoš mi zase vravel že lepšie je keď si dám počas tréningu proťák.. tak ako?
gogo956
Redeemer
Redeemer

martinez13

pocas treningu su dobre aminace a po cviceni protein s maltou a glukozou..
SonyPeto
Medium Expert
Medium Expert

Gogo - Ono ti to nepripada,ja som naozaj zaliaty :) heh ... to som vzdy chcel,byt trosku taky mohutny a nevyzerat ako daky futbalista s kockami na bruchu a rucickami ako tycinky ... ale uvidime po tej rysovacke co bude ... dovtedy je kazdopadne este casu dost tak zamakam na riadnom objeme ako sa bude dat :)
Napísať odpoveď