VW Passat

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
mihalswk
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

VW Passat

Príspevok od používateľa mihalswk »

Co hovorite na VW passat 1,9 TDI ??

Rok výroby: 2000,
Palivo: Diesel,
Prevodovka: Manuálna
RATZINGER666
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: VW Passat

Príspevok od používateľa RATZINGER666 »

take priemerne auto... napis cenu, najazdene km, dopis verziu motora a pridaj aj fotky... oplati sa, ak bude zachovaly, do 300 000km a do 2500e-3000e...
mihalswk
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

taketo nieco

http://volkswagen-passat.autobazar.eu/1 ... 68873.html

ale nemam este vybraty ,.,.,ale chcel by som ho do tych 3500 € ,.,hm kolko asi tak zere ?
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa CheZteR »

:?
:minus: koža a automat
automat ti po meste zozere aj 7-9, s benzinom spravis mesto za menej (manual)
ked passat ja by som bral 1.8T :P
Dante Flyshit
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Dante Flyshit »

Km budú na 99 % stiahnuté ale to nevadí, auto sa podľa najazdených km nekupuje. Ideálne by som hľadal verzie s 81 kw motorom :wink:. Hlavný je dobrý stav a s tým súvisiaci aj solídny predajca. Ešte jedna vec - nekupuj si auto za posledné peniaze. Čiže ak mám dajme tomu 4.000 €, tak do cca 3.500 hľadám auto, zvyšok si nechám na preventívny servis, kt. vykonám hneď po kúpe.
mihalswk
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

sry akurat ten automat som nechcel ....aha no diky a co je lepsie teda diesel alebo benzin ?
CheZteR
Redeemer
Redeemer

no podla toho kolko toho rocne najazdis a v akom pomere mesto:mimo, ked jazdis mesto, kratke trasy do tych 20-30 km, do roboty, skoly, na nakupy jednoznacne benzin :smt104
mihalswk
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

tak mesto mam 14 km daleko takze asi benzin ,..,a spotreba je pri benzine mensia ci ?
CheZteR
Redeemer
Redeemer

nepovedal by som mensia ale skor priblizne rovnaka/podobna
cize ked som to pochopil zacinas v dedine a ides do mesta 14km, benzin sa zahreje skor ako diesel, zahriaty motor zerie menej, som presvedceny ze s tou 1.8 dojdes do mesta za tych 7, ked nie pod 7l, v meste bude spotreba tiez rovnaka, neviem aky benzin si vyberies (1.6, 1.8, 1.8T, 2.0, 2.3 ...) 1.6 je dost slaby na to auto, ved predsa passat ma nejakych 1600kg
pri benzine mas nizsie naklady na servis, to co usetris na nafte, vrazis do turba, vstrekov, dvojhmotnych zotrvacnikov a podobne
+ ta slovenska nafta je na zamyslenie sa, ja by som do nadrze lial pre istotu aj aditiva
mihalswk
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

no hej medzi tym su aj dediny ale to je nic ,.,.hm tak by som chcel teda 1,8T ..hm a casto sa to kazi ci ?
CheZteR
Redeemer
Redeemer

http://www.vw-club.sk/index.php
opytaj sa tu, tu ti chlapci poradia maju s tymi autami svoje vlastne skusenosti, rozumeju sa tym motorom
pozor uviedol som priklad spotreby na motore 1.8, nie 1.8T, to je ina kava :wink:
/btw boru si nepozeral?
mihalswk
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

aaha diky moc napisem tam :)
miso03
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa miso03 »

CheZteR napísal::?
:minus: koža a automat
automat ti po meste zozere aj 7-9, s benzinom spravis mesto za menej (manual)
ked passat ja by som bral 1.8T :P
7 litrov po meste je podla teba vela?? Keby zralo aj tych 9 (zapcha ako svina), tak dalsich 50km pojde za 5l/100km, kdezto s tvojou 1.8T by siel mesto 9-11l (normalna premavka) a dalsich 50km 7-8l/100km pri lahkej nohe. Vykon neberiem do uvahy, kedze chalanovi ide jasne o to, ake budu naklady na PHM (sudim z otazky "kolko to zere").
A mihalswk: Nenechaj sa ovplyvnit jednym nazorom, ktory precitas na fore a pri pripadnej kupe si so sebou zober aj schopneho automechanika, ktory ti povie aspon zakladne veci a suciastky do ktorych pojdu prve investicie. 10-11 rocne passaty so 180t kilometrami (teda .. Tachometer pise 182 431) by som urcite nebral. Pozri si na mobile.de, kolko tie auta realne najazdia (vyse 400t km), a to dokonca vyzera ako interier tak aj exterier lepsie ale to je ina kapitola .. Mimo ine, auto je celkovo najhorsia investicia aku mozes urobit. Skutocne, pokial nemas aspon 4000-4500eur (s tym, ze auto za 3500e kupis), tak do toho nechod.
Dunlop
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dunlop »

hlavne si trošku počitaj fora kde su fundovane nazory, aby si sa trochu dostal do obrazu, pretože teraz zjavne iba vieš že auto má motor a kolesá, čo nemusí byť práve vhodné pri kúpe auta :)
evilbanana
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa evilbanana »

Cav s 1.8t som sa stretol je to na passat taky lepsi priemer.. to auto ide dobre s tym motorom,pocitaj ale ze pokial pojdes po meste spotreba bude tych 10 ak tomu nakladas aj 14,, co sa tyka motoru je dobry boli spolahlive ale nevyhoda je turbo ak si neikto kupuje 150kw benzin tak to urcite nema na len take vozenie a dava mu aj zabrat davaj bacha na chladenie turba po jazde ked mu nakladas aspon 1-2 minutky nech sa vychladi,dalej ma nic uz nenapada pozri este moje auto.cz tam su recenzie a vw club
Suffel
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Suffel »

Osobne by som si velmi dobre kupu Passatu ci uz benzinoveho alebo aj diesloveho rozmyslel s toho dovodu ze tie auta su predrazene a vecsina ma uz svoje najlepsie casy za sebou.. Najprv sa treba rozhodnut ci benzin alebo diesel, kolko chces investovat len cisto do auta, ake mas poziadavky na auto a podla toho vybrat tie najvhodnejsie auta (modely) a potom uz len ist popozerat a pre nejake sa rozhodnut :)
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Miso03: to vsetko co pises je pravda, ja som len spomenul ze passat, ktory by som bral ja by bol benzin a to konkretne 1.8T, pisal som ze to auto je ina kava, nie na vozenie sa na do potravin pre nanuky, to sa neoplati
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RATZINGER666 »

CheZteR: co je na tom ina kava? viezol som sa od 1,6i cez 1,8T a V6 az po W8 a vzdy to bol iba passat...

... a automat je pre tych, co maju radi pohodlie za volantom a maju aj par korun naviac... s automatom ta spotreba nepojde az tak rapidne hore...
evilbanana
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa evilbanana »

Ale aj tak by som mu passat neradil.. natrafi urcite na vyzmykany kus a nech sa tesi na servis...
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

A co by si mu poradil, ked nie Passat?

Automat, ako bolo spomenute ziadny velky rozdiel v spotrebe nespravi. V pripade, ked je sofer zaciatocnik mu mozno aj usetri.
Napísať odpoveď