-pri kopírovaní z CD na HDD, alebo z HDD na druhý HDD mi prenos sekne náhodne, v polovici, pred koncom, atp. Následne zamrzne celý PC, niekedy pomôže ukončenie procesu, niekedy iba reštart
-keď vložím do PC nejaké CD alebo DVD, pociťujem že PC začne sekať, pri akejkoľvek akcií zvykne zamrznúť
-s vloženým CD nikdy nezapnem PC - dookola sa pozerám na bootscreen Windowsu
-vžimol som si, že mi nešlo zopár programov, keď som ich zapol, objavila sa hláška, že je súbor poškodený a mám skúsiť aplikáciu "chkdsk", aplikácia ale nič nezistila. Po češtarte program už išiel
-HD Tune na oboch HDD hlási, že je všetko v poriadku
Myslím, že som nič nezabudol. Viem presne, od kedy problémy trvajú. Od kedy som kúpil nový HDD, a od kedy som naň nainštaloval nový OS (7 64bit). Z tohto by malo logicky vyplývať, že je chyba v HDD, prečo ale HD Tune nenašiel chybu, a čo s tým má spoločné CD/DVD mechanika?
Dík za rady.
//teraz pre istotu ten PC nejde preventívne zapnúť vôbec, aj keď nieje vložené CD. Asi na 15x sa mi ho podarilo zapnúť. Buď zamrzne pri bootscreene, alebo sa nepohnem z logon screenu, alebo sa dostanem už do systému, a chvíľu aj pohybujem myškou, ale nič nemôžem spustiť lebo zamrzne. Teraz som PC zapol, všetko mrzlo, ale po pár minútach sa spamätal, tak píšem sem. Robí to aj v Safe Mode. Naozaj neviem kde je chyba. (PS: kým som písal tento text, tak zamrzol asi tak 3x na nejakých 5 sekúnd...)