Logitech G25

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
moosha
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa moosha »

To by bolo dokopy necelych 250, a kedze idem s rodicmi na polku tak je to pre mna finacne nedostupne (a rad by som v skole aj nieco pil a jedol :D). Idem ju zobrat z PIXmanie. Reklamovat ju stejnak budem priamo u Logitechu sposobom, ktory sa tu uz spominal. A maju od zajtra 14 dni na poslanie, tak snad to stihnu.

//autoeditácia príspevku ( 09 Dec 2009, 21:21 )
Ostava len dufat, ze ma onedlho neprekvapia mailom/telefonatom ze troska vyssia cena

//KoCi: nehovoril si mi to zbytocne, naopak, dakujem ti za ozrejmenie :)

//autoeditácia príspevku ( 10 Dec 2009, 21:01 )
Moj foter nejak zabudol uviest do specifickeho symbolu cislo zakaznika, ale vo variabilnom cislo objednavky je. Velky problem? Poslu to? A kolko asi trva medzibankovy prevod?
Prílohy
PIXG25.JPG
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Moze to trvat aj 2 pracovne dni, ale pre istotu tam zajtra zavolaj, aby oni nemali starosti s dohladavanim.
moosha
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

No to by som velmi rad, ale nikde tam nevidim cislo :(

//GothaR: vybavene
// a dostal som aj jedno krasne "doviďeňja" v ceskom akcente od cecha na hotline :D

//autoeditácia príspevku ( 15 Dec 2009, 23:24 )
Nazdar, uz mam cislo balika, dal som ho do DPD track&trace a ako "depo mesto" tam mam "St. Ingbert" v Nemecku... preco to nejde zo Slovenska? A nedaju mi za to zaplatit clo/DPH?
Gothar
Moderátor
Moderátor

Je to v ramci EU, takze clo neplatis.
moosha
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

No ked som chcel objednavat z amazon.fr, tak som musel. Divnô. Len preco je v Nemecku, to neviem...
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

pixmania nema sklady iba vo francuzsku, mozno preto a mozno je to standardna trasa pre dorucovanie - takze naposledy to bolo na nemeckom depe.
moosha
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

G25@home :P
31Karas31
Novice
Novice

Logitech G25 Steering Wheel

Príspevok od používateľa 31Karas31 »

Čo hovoríte na tento volant?Oplatí sa kupovať??Má ho niekdo alebo skúšal ho?

//GothaR: temy spojene
RobertHammer
Expert
Expert

Re: Logitech G25 Steering Wheel

Príspevok od používateľa RobertHammer »

Je velmi pekny a podla i najlepsi herni volant - jasne ze sa oplati
pozri si recenziu > http://www.zive.cz/clanky/volant-logite ... fault.aspx
Gothar
Moderátor
Moderátor

Re: Logitech G25 Steering Wheel

No nove sa uz nevyrabaju, takze budes musiet kupit nejaky pouzivany - potom si daj pozor na to, aby fungovalo Hcko, lebo tie sa zvykli kazit najviac (vybehane potenciometre).
Inak je volant sam o sebe super a za tu cenu nic lepsie nezozenies, viac nemam co dodat, jeho jedinou konkurenciou je G27, ale ten je drahsi. O triedu nizsi je zas Driving force GT, ale ten ma iba 2 pedale a nema Hcko, no v segmente plastovych 2 pedalovych vyhrava vdaka tomu, ze ma rozsah otacania 900 stupnov.
Ja som dlho jazdil s MOMO Racing, ktory ma 270 stupnov, potom som presedlal na G25 a nizsie uz nejdem :) Ten rozsah otacania velmi zlepsuje pocit reality.
moosha
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Re: Logitech G25

(a ani ma nespomenie v prispevku ze ako mi neskonale vdaci za to, ze som mu ho predal a ja som si zobral G27 :D )
Maro.
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Maro. »

Nebudem zakladať novú tému tak sa spýtam sem, zvažujem kúpu volantu a neviem sa rozhodnúť medzi G25/27. Nakoľko sa G25 už nevyrába tak pripadá do úvahy len "ojazdený" kus mám jednu ponuku na 160€ no neviem či je najlepšia voľba kupovať používaný volant už bez záruky. Ako je s kazivosťou G25? Potom pripadá do úvahy len G27 (nový) no cena je podľa mňa dosť predražená nakoľko sa veľa veci nezmenilo od G25.
Ďakujem za každú radu. :)

// Oplatí sa zobrať s pixmanie G27? Majú teraz zľavu na 223€ s DPH. No aby potom nebol náhodou problém s reklamáciu, máte niekto skúsenosti s pixmaniou?
johny541
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa johny541 »

Pixmania - zahraničná firma (FR), čiže pri reklamácii posielanie tovaru do zahraničia a čakanie na odpoveď. Veľmi dobré ohlasy na pixmaniu zo SR až tak neboli, ale čo som bol vo Francúžsku tak tam to fičí ako naša Alza a iba občas s ňou majú problém.
Gothar
Moderátor
Moderátor

G27 za 220 je podla mna dobra kupa, pretoze ho vsetci chvalia kvoli tomu, ze je tichsi a ma viac tlacidiel na volante. Nema vsak sekvenciu na pake, co niekto vnima ako velku nevyhodu a niekomu to nevadi. S reklamaciou problem nie je, pretoze ju mozes riesit priamo s Logitechom, im posles seriove cislo volantu a fakturu z pixmanie a uz sa o teba postaraju.
G25 za 160 je podla mna vela, ved za 200 sa predavali este dlho pred koncom predaja. A co sa tyka poruchovosti, tak zvykli odchadzat potenciometre v radicke a bol problem zohnat ich samostatne (dali sa objednat len z nejakej firmy, ktora vsak predavala minimalne 100 kusov na osobu). Udajne to vsak odstranili ku koncu produkcie, co zatial mozem potvrdit, pretoze mam uz rok jeden z poslednych G25 a radicka je uplne ok.
Maro.
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Maro. »

Ďakujem, tak potom vezmem tu G27 z pixmanie. Sekvenčnú ani tak nepotrebujem, a vraj na G25 to nieje tiež žiadna výhra.

Vďaka za pomoc. :wink:
Napísať odpoveď