cervena kontrolka - odpojeny kabel - ale on tam je!
cervena kontrolka - odpojeny kabel - ale on tam je!
Ahojte vsetci mam taky problem s mojou grafickou kartou hd4870x2 2gb no top asus , je to crossfire karta cize ma 2 jadra asi pred 2 tyzdnami mi zacala karta znicoho nic vyhadzovat cervene svetielko , ked som sa pozrel co znamena tak hovori ze je 8 pin kabel odpojeny , tak som vsetko odpojil vycistil aj s vysavacom a dal naspet , riadne zapojil kable a problem stale ostava , raz sa mi to cervene svetielko nezobrazilo a normalne som isiel hrat hru a ked dam tu hru do okna windowed mode tak ide 1 jadro , tak s tym 1 jadrom my sli vsetky hry ale ked dam fullscreen mala by ist ta grafika naplno cize obidve jadra by mali ist ale ked som to dal tak za 10s nabehlo to cervene svetlo a pocitac zamrzol tak som dal ctrl+alt+delete na spravcu uloh a vypisalo tu chybu amd disply driver stopped and has succescful recovered . neviem preco mi to svieti uz mi radili na ostatnych forach ze ked tu grafiku prepnem na fullscreen tak nema dostatok energie na pohon a preto zamrza pocitac , tak som vcera kupil novy zdroj od corsair 850w tx v2 cely nateseny idem domov ze konecne to pojde , zapojim vsetko a cervene svetielko svieti dalej , ach jaj nemohol by mi prosim vas niekto pomoct kde je problem uz si neviem rady 
-
Thommas
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: cervena kontrolka - odpojeny kabel - ale on tam je!
Máš chybnú grafiku. Ale ešte by som na nej skúsil preflashovať BIOS.
Re: cervena kontrolka - odpojeny kabel - ale on tam je!
A) Zdroj - ale kedze si kupil novy, tento problem odpada.
B) Driver - skus preinstalovat driver na grafiku, a tiez mozes skusit spustit tu grafiku na nejakom Linuxe.
C) Doska - skus dat tu grafiku do inej MB, mozno to pomoze.
D) Bios - vzdy je mozne, ze sa ti nejakym zazrakom podarilo pokazit SETUP Biosu, tak ho mozes flashnut.
E) Ak toto vsetko nezabralo, tak presne ako hovori Thommas, je pomerne pravdepodobne, ze je chybna samotna karta.
"je to crossfire karta cize ma 2 jadra" - nemyslim si, ze ta implikacia je pravdiva. Crossfire je podpora viacerych kariet naraz, a viac jadier je viac jadier. Oprav ma ak sa mylim.
B) Driver - skus preinstalovat driver na grafiku, a tiez mozes skusit spustit tu grafiku na nejakom Linuxe.
C) Doska - skus dat tu grafiku do inej MB, mozno to pomoze.
D) Bios - vzdy je mozne, ze sa ti nejakym zazrakom podarilo pokazit SETUP Biosu, tak ho mozes flashnut.
E) Ak toto vsetko nezabralo, tak presne ako hovori Thommas, je pomerne pravdepodobne, ze je chybna samotna karta.
"je to crossfire karta cize ma 2 jadra" - nemyslim si, ze ta implikacia je pravdiva. Crossfire je podpora viacerych kariet naraz, a viac jadier je viac jadier. Oprav ma ak sa mylim.