Primerup4ra napísal:A co by si mu poradil, ked nie Passat?
VW Passat
Re: VW Passat
-
PjotR1
Expert
- Kontaktovať používateľa:
No taká Primerka P11 po facelifte to už hej určite vyzerá krašie ako dáky passat.A o kvalite sa asi ani nemusíme baviť ! 
-
RATZINGER666
Darca
ja by som zase radil accorda 
-
Suffel
Guru
presneee Accord jednoznacne
.. alebo este v krajnom pripade aj Mondeo by nemuselo byt zlee..
-
RoQa
Darca
pripajam sa , jednoznacne accord 
//autoeditácia príspevku (22 Júl 2011, 16:26)
alebo nieco take http://rover-45.autobazar.eu/20-tdi-id1948293.html prip. benzinovu variantu
//autoeditácia príspevku (22 Júl 2011, 16:26)
alebo nieco take http://rover-45.autobazar.eu/20-tdi-id1948293.html prip. benzinovu variantu
-
mihalswk
Medium Professional
takto ja chcem nieco co ma malu spotrebu
a dobry vykon
hm ..a chcel by som nejake nemecke auto
-
RoQa
Darca
definuj presnejsie '' mala spotreba '' a '' dobry vykon ''...
-
mihalswk
Medium Professional
tak spotreba nejakych 5 - 6 litrov da sa to u passata ?
-
RoQa
Darca
Ano na passate v pohode ak mas diesel , na benzine tazko ... Ale ako tu bolo spominane to chces tak silou mocou passat ? pouvazuj ...
-
Fabo
Hardcore addict
5-6 litrov hej, ale na dlhe trasy mimo mesto, nepocitaj ze ked budes hopkat 2 km tu 3km tam tak sa dostanes kamkolvek blizko k takej hodnote (nehovoriac o tom, ze to neprospieva motoru)
-
RoQa
Darca
a musis ist max. 80-85 km/h 
Fabo : myslim , ze pri 1.8T ako tu bolo spominane sa dostane max na 7L ale nie na 5-6
Fabo : myslim , ze pri 1.8T ako tu bolo spominane sa dostane max na 7L ale nie na 5-6
-
Suffel
Guru
a este treba brat do uvahy ze pri takomto presune po meste na palive nic neusetris a servis bude ovela nakladnejsi ako pri benzine.. a ak chces silou mocou nemecke auto tak by som sa skor pozeral po Octavii, Golfe, Tolede tie sa daju najst aj v slusnejsom stave ako passaty..
-
RoQa
Darca
Suffel : o tej Octavke a golfe by sa dalo polemizovat lebo tie auta maju vacsinou 18r . ''Tunneri'' a je ich fakt spusta ... skôr ako vravis by som sa obzrel po Tolede resp. Leone
-
Suffel
Guru
ano to s tebou suhlasim ze hlavne Golf je "tunerske" auto pre mladych.. ale myslel som teraz skor po stranke zachovalosti a opotrebovania auta.. kedze tie passaty su dost tazke a ked je v nom obicajna 1.8-ka tak tie motory maju uz vecsinu svojej existencie za sebou.. takze v tomto by bola lepsia nejaka Octavia alebo Golf u ktoreho by stacila aj 1.6-ka 75kW (aj ked nie na trhanie asfaltu ale postacuje).. napr.: http://seat-toledo.autobazar.eu/16-16v-id2549920.html aj ked sa mi moc nepozdava ta vodicova sedacka ale inak nevyzera byt nejaky zniceny..
-
RoQa
Darca
bral by som skor uz nech ma aj automaticku klimu ,... btw. sofer musel castoSuffel napísal:... aj ked sa mi moc nepozdava ta vodicova sedacka....
a čo takto Bora? 
-
RoQa
Darca
alebo nejaky OPEL ?? je nemecky ?? nieco take ?? http://opel-vectra.autobazar.eu/18i-16v ... 24479.html prip ´. starsi model ak chces lacnejsie ??? http://opel-vectra.autobazar.eu/16i-16v ... 40580.html je to vec vkusu no ...
-
mihalswk
Medium Professional
ja neviem som rozhodnuty asi pre passata ...to je brutal auto a ked ma uz to novsie vnutro ach jo
:D
Podme k nejakym realnym skusenostiam, namiesto tychto sraciek a dohadov co tu pisete... Mam doma Passat B5 1.8T a primeru P11 1.8. Co sa tyka pohodlia, komfortu a priestranosti jednoznacne passat ( a to koncernove auta nemam rad, ale naskytla sa dobra kupa, este k tomu aj kombik tak preco nie). Spolahlivost nejdem prirovnavat kedze primera je dlhsie doma, ale pocitaj ze na p11 menis iba olej a filtre, s tymto autom sa do servisu proste nechodi. Na p11 1.8 spotreba nic moc, tazkopadne radenie a ziadne miesto v zadu. Jednoznacne treba ist do dvojlitra - tych je ale samozrejme malo a kto vie co to je za auto, tak ho nema dovod predavat. Taka ista spotreba a lepsi vykon - Kibo by mohol napisat on ma GT. V zakrutach sedi primera lepsie ako passat, ak s tym chces behat po meste tak do 1.8T nechod, zvlast ak nemas vela najazdene, lebo spotreba ta bude nemilo prekvapovat.
Ak chces vediet nejake konkretne veci tak napis, nie je problem sa aj previest. Accord, ako pisu chlapci je velmi dobra volba, treba pouvazovat, skusit viac aut a hlavne sa neponahlat s vyberom.
Ak chces vediet nejake konkretne veci tak napis, nie je problem sa aj previest. Accord, ako pisu chlapci je velmi dobra volba, treba pouvazovat, skusit viac aut a hlavne sa neponahlat s vyberom.
keby si chcel info o primere p11 2.0, napis, mam ju, nebudem sa tu o nej rozpisovat, kedze je to tema o passate