kde pracujete / navstevujete skolu ?

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
cORP.
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

kde pracujete / navstevujete skolu ?

Príspevok od používateľa cORP. »

nenasiel som podobnu temu ,mozno tak existuje mozno uz nie ,ak hej ospravedlnujem sa tak otazka znie priamo v nazve temy ,kde prave prave pracujete ,ci sa Vam tam paci ,platovo ste podla Vas dobre ohodnoteny pripadne ake mate vyhrady ?
mozno vdacna tema uvidime :)

pripadne mozte napisat aj kde ste pracovali ,vaasu historiu zamestnani resp. v ktorej praci bolo najlepsie s ohliadnutim na minulost , pripadne kde by ste vo svojich snoch pracovat chceli ( samozrejme realne ciele )
Pryzma
Light Expert
Light Expert

Re: kde pracujete / navstevujete skolu ?

Príspevok od používateľa Pryzma »

Obchodná akadémia, plat žiaden chodím tam zadarmo :D
Andi_Cibula
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andi_Cibula »

Na školu chodím na VUT v Brne, obor mikroelektronika.
Do roboty (brigádny pomer) chodím do brnenského ON Semiconductor - návrh čipových štruktúr integrovaných obvodov. Na pracovisku prevláda priam až rodinná atmosféra. Chodím tam rád :)
Jake
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Jake »

To ma celkom zaujima, ako vyzera brigada v ONsemi v takom pracovisku ? Resp do ktoreho rocnika chodis a co ti tam davaju robit lebo si neviem predstavit ze student by bol schopny u nich cokolvek spravit bez nejakej serednej expertizy...
Andi_Cibula
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Dajú mi schému, rozmery bunky, smery metalických napájacích a signálnych vrstiev, informácie o zapúzdrení a potom to treba nakresliť. :)
Do prvého dňa som mal za to že nemám poňatia do čoho idem, že to tam bude prísne kravatové a vyfakujú ma odtiaľ za neschopnosť, ale opak je pravdou, prvé čo mi nadriadený riekol bolo "hele nevykej mi, nesnáším to" :lol:

Teraz idem do 2. ročníka.
Jake
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Jake »

wow, tak to je podla mna ale celkom slusna praca na to ze mas za sebou prvy rocnik, myslim zodpovednostou alebo narocnostou aspon mi to tak pride... take veci ste sa v prvych dvoch semestroch uz ucili? Kreslenie schep a pod ? Ja mam za sebou tiez prvy rocnik a veru praca v Onsemi mi pride dost ...
Andi_Cibula
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Napriek tomu že som z gympla, tak viem o elektrotechnike rapídne viac ako väčšina absolventov SOŠ, venujem tomu skoro všetok voľný čas a financie.
Samozrejme tam momentálne ešte stále prechádzam zaúčacím procesom, lebo sa treba naučiť ovládať ten software, čítať správne schémy a poznámky k ním a potom vedieť sa adaptovať na systém koordinácie v tvorbe projektu.

Na škole som sa v tomto obore zatiaľ naučil len mechanizmus činnosti unipolárnych súčiastok. (mosfety)
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

nastupujem do nadväzujúceho mgr. štúdia na FI MU v brne, pracujem ako fotograf pre univerzitný mesačník + nejaké akcie... ako externý redaktor píšem články do sekcie fotoškola v magazíne DIGIfoto...
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

(ne)dorabam Mechatroniku, resp. Konstrukciu strojov a zariadeni na VUT v Brně :-)

ale hlavne pracujem ... bol som v Brne obch. zastupca jednej prazskej spolocnosti zameranej na rozvoj podnikania, ale to som nechal este v skusobnej dobe, lebo technicko-informacna podpora z firmy bola tragicka a teda sa nedali uvarit ani poriadne vysledky :-D

teraz pracujem ako šef realizacie v jednej firme zameranej na cerpadla, vodohospodarstvo a energetiku v Moste, dotiahol som to tam vdaka par spravne dopadnutym nahodam a tvrdej praci behom roka z pozicie kontrolora a som momentalne celkom spokojny - zakazky su viac menej v mojej rezii od fazy nabidky az po odovzdanie diela a tak mam moznost sa strasne hafo veci naucit a spoznat vela zaujimavych ludi na zaujimavych postoch, pracovat so zaujimavymi technologiami na zaujimavych miestach a podobne :-) ... akurat to ma vsetko svoju cenu - bezny pracovny cas 10-14 hodin denne ... pod 10 hodin velmi vynimocne a kvantum cestovania (rad vidim nove veci a bavi ma soferovat, ale casto je to najvacsi zabijak casu a tym aj efektivity prace :-D) ...

a realny sen ? ... v nasledujucej 5 rocke sa chcem stat riaditelom zemegule :-P :-P ... ale asi este ostanem u firmy, pomozem ju lepsie zabehnut za co si vysluzim vdaku a polepsenie a kto vie, mozno dostanem vlastne stredisko niekde v CR, alebo SR :-) ... ale ak nemam robit testovacieho jazdca ferrari, alebo testera lehatok a po nocnych degustatora piva, tak chcem ostat v energetike a cerpadlach ...
twardykamen
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa twardykamen »

Levice.teda tam byvam, pracujem v Mochovciach.a dufam ze to nebude nejake dlhodobe byvanie.levice su horsia diera nez mesta na vychode.Taha ma to blizsie k Nitre.
//Btw nordkapp mozno ta raz stretnem ked budes riesit cerpadla v Mochovciach :)
Merco_
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Merco_ »

Gympel Hlohovec tento rok septima... robotu ani brigádu nemám :(
Jasty
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Jasty »

Dostudoval som Bc. a este neboli prijimacky, cize som momentalne bez skoly a pracujem uz 2 rokom pre jednu softwareovu spolocnost v Prahe.
chipp12
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa chipp12 »

Dostudoval som na SPŠ stavebnej v TT , momentalne cez leto brigadujem v Stavebnej spolocnosti specializujucej sa na vyrobu prefabrikatov, pracujem ako kreslič momentalne kreslim veci na ESC Zvolen a od septembra ma caka VUT FAST v Brne :)
Curuj
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Curuj »

nejako moc tých brňákov tu :D tak sa hlási další - ja. VUT FAST Brno, idem do tretieho :) mno a zatiaľ nerobím nikde, bo prerábame kúpeľňu u strýka
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

twardykamen -> dost mozne, teraz preberame cast udrzby na JE Temelin, tam chceme zacat fusovat aj do dodavok a GO cerpadiel a armatur a neskor to rozsirit minimalne na Dukovany ... ked sa bude darit, tak expandovat na SR :-) ... takze ano, je mozne, ze sa niekedy profesne stretneme ... dufam len, ze niesi z oddelenia investicii - s tymi ludmi kontakt minimalizujem :-D

Curuj ... to vies, kazdy kto chce to najlepsie musi vypadnut bud od Brnova, alebo Prahy :-)
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

nord: akurat rozmyslam co je lepsie v konecnom dosledku, ci statl, ci praga... :)

momentalne neuspesny prazak pyco s cielom po dokonceni bacila v presove sa vratit do cudziny.
Mek
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mek »

Cerstvy Ing. tu... pracujem ako softverovy inzinier v jednej holandskej firme v ZA - C#.NET a prisluchajuce technologie. Zatial som tam len kratko, ale ujde to... prva vyplata este nebola :D
Chesterka
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Chesterka »

Pryzma napísal:Obchodná akadémia, plat žiaden chodím tam zadarmo :D
Nápodobne :D OA v Bratislave...čaká ma 3. ročník
Silmer
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Silmer »

Momentalne pracujem v jednej firme v sklade ako skladnik., menom Lyreco ktora sa zaobera kancelarskymi potrebami a vsetkym s tym spojene. Od septembra idem na vysku na univ. Cyrila a Metoda v Trnave: odbor Verejna politka a verejna sprava :)
PsychoS
Professional
Professional

Príspevok od používateľa PsychoS »

pracujem ako: Obsluha projektoveho softwaru na vypocet tepelnych strat, navrh vykurovacich telies, armatur, ventilov, cerpadiel, kotlov, radiatorov a podlahoveho vykurovania.
Napísať odpoveď