(ne)dorabam Mechatroniku, resp. Konstrukciu strojov a zariadeni na VUT v Brně
ale hlavne pracujem ... bol som v Brne obch. zastupca jednej prazskej spolocnosti zameranej na rozvoj podnikania, ale to som nechal este v skusobnej dobe, lebo technicko-informacna podpora z firmy bola tragicka a teda sa nedali uvarit ani poriadne vysledky
teraz pracujem ako šef realizacie v jednej firme zameranej na cerpadla, vodohospodarstvo a energetiku v Moste, dotiahol som to tam vdaka par spravne dopadnutym nahodam a tvrdej praci behom roka z pozicie kontrolora a som momentalne celkom spokojny - zakazky su viac menej v mojej rezii od fazy nabidky az po odovzdanie diela a tak mam moznost sa strasne hafo veci naucit a spoznat vela zaujimavych ludi na zaujimavych postoch, pracovat so zaujimavymi technologiami na zaujimavych miestach a podobne

... akurat to ma vsetko svoju cenu - bezny pracovny cas 10-14 hodin denne ... pod 10 hodin velmi vynimocne a kvantum cestovania (rad vidim nove veci a bavi ma soferovat, ale casto je to najvacsi zabijak casu a tym aj efektivity prace

) ...
a realny sen ? ... v nasledujucej 5 rocke sa chcem stat riaditelom zemegule

... ale asi este ostanem u firmy, pomozem ju lepsie zabehnut za co si vysluzim vdaku a polepsenie a kto vie, mozno dostanem vlastne stredisko niekde v CR, alebo SR

... ale ak nemam robit testovacieho jazdca ferrari, alebo testera lehatok a po nocnych degustatora piva, tak chcem ostat v energetike a cerpadlach ...