Skylink - diskusia
-
nejakymarko
Addict
Re: Skylink - diskusia
a este jedna otazka....asi kazdy to ma poriesene tak, ze meni len nejake kody a pozera kopec kanalov viac menej zadarmo...
je to funkcia modulu, alebo prijimaca?
teda ak by som si kupil tento modul, mohol by som si potom dalsie kanaly odblokovat, alebo by som mudel mat externy set top box, ktory tuto moznost podporuje? alebo to nie je vobec mozne?
je to funkcia modulu, alebo prijimaca?
teda ak by som si kupil tento modul, mohol by som si potom dalsie kanaly odblokovat, alebo by som mudel mat externy set top box, ktory tuto moznost podporuje? alebo to nie je vobec mozne?
Tie kody, na tom ficalo digi - ale je to uz len historia. Aj teraz vsak je mozne nejake programy takto pozerat, ale jednak to CAM modul nezvlada (mozno tak diablo CAM) a za druhe, pokial nemas multifeed alebo motor tak na 23 kde je skylink toho moc takto nenapozeras. Ak chces ist cestou menej legalneho prijmu tak urcite linuxovy stroj a nie tieto lacne tv tunery s cam modulmi. Napr. nejaky IPbox a tam sa da uz nieco vymysliet.
-
nejakymarko
Addict
tak to sa na to asi vykaslem...magio je v celku ok kvalitka a raz za cas ked si to prepnem na digi aby som si pozrel premier league to nejak vydrzim.
dik za info
dik za info
-
Bad.boy
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Caute potreboval by som radu ohladne kupi noveho satelitneho prijmaca. Dnes rano som zistil ze stary mi cca 10sec-1min po zapnuti komplet zamrzne. Skusal som sa s tym hrat a robi to len ked je dnu karta. Pokial by ste vedeli co to sposobilo (pripadne ako to odstranit) bol by som povdacny. Cena za prijmac, cim menej tym lepsie 
Chces prijimac na Skylink? Ak ano tak sa primarne pozri po Skylink ready prijimacoch. Treba davat pozor na prebiehajucu vymenu kariet CW (uz sa nepredavaju) > ICE (hybrid medzi CW a Irdeto, akurat konci predaj) > Irdeto (nove karty). Pri Skylink ready prijimacoch nie je problem s Irdetom, problem je pri prijimacoch s UNI citackami.
A potom sa pozri po funkciach ktore pozadujes, PVR?,...a podla funkcii a ceny si vyber. Velky rozdiel medzi prijimacmi nie je. Hlavne nekupuj ziadne polske stroje Ariva
radsej priplat 50-100Eur za nieco normalne.
Nepredpokladam, ze by si chcel linuxovy prijimac tak tie spominat ani nejdem.
A potom sa pozri po funkciach ktore pozadujes, PVR?,...a podla funkcii a ceny si vyber. Velky rozdiel medzi prijimacmi nie je. Hlavne nekupuj ziadne polske stroje Ariva
Nepredpokladam, ze by si chcel linuxovy prijimac tak tie spominat ani nejdem.
-
Bad.boy
Medium Professional
Ano ide o prijmac pre Skylink. Funkcie v podstate nepozadujem ziadne, ide o prijmac pre rodicov ktori potrebuju max prepnut program a pridat hlas, preto hladam nieco za cca 60€ i ked nvm ci za to nieco najdem. Este otazka, nvte co sa mohlo stat s tym starym?
-
bb5unlock
Light Professional
@sundevil
mam Arivu200HD 1rok a som maximalne spokojny,, za tie peniaze urcite lepsi HD prijmac nekupis
@Bad.boy
napis znacku a model toho stareho prijmaca
mam Arivu200HD 1rok a som maximalne spokojny,, za tie peniaze urcite lepsi HD prijmac nekupis
@Bad.boy
napis znacku a model toho stareho prijmaca
-
Sphinx
Addict
tak isto mam Arivu 200HD a 100e a spokojnost , ked je dobry FW tak sa da pozerat aj na skatulke od zapaliek
mam nastavene zdielanie karty cez LAN aj NET a oboje bez problemu
Ariva je prave svojim "kvalitnym" FW velmi preslavena. Za 110-120 eur je ipbox 99hd. Ponukne ovela viac muziky, kedze je to skutocny linux. A ziadne obmedzenia ako Ariva, ktora ma napr. zdielanie dost okresane, navyse v niektorych situaciach drasticky zatazuje server. Preto si casto vysluzi ban.
-
Bad.boy
Medium Professional
Tyzden som bol mimo takze sorry za neskoru odpoved- ide o Redion CR300 na ktorom je nahrany Openbox x800
mozem sa opytat ako je to ked chcem prijmat signal na 2 tv ?
zaujma ma hlavne cena 2. prijmaca....neviem to na stranke nikde najst, aj ked viem ze to tam niekde bude
zaujma ma hlavne cena 2. prijmaca....neviem to na stranke nikde najst, aj ked viem ze to tam niekde bude
stranke skylinku? si kup aky sa ti paci, nie?
Na skylink stranke su len doporucene prijimace. Prakticky je mozne pouzit akykolvek s vhodnou citackou resp cam modulom. Ale v pripade akychkolvek problemov vas helpdesk posle do certa. Dovod bude, ze nemate Skylink ready prijimac. A potom je otazka, aku ponuku chces na tom druhom tv pozerat. Ak stacia zakladne programy tak staci kupit len dalsiu kartu. Ak mas vsak nejaky balik tak je dobre zobrat NEXT kartu. Stoji 3.30 na mesiac, ale idu na nej vsetky programy ktore su predplatene na hlavnej karte. Alebo ti sikovnejsi to vyriesia po svojom, domacim zdielanim karty.
no zasa kupovat 2 prijmace za cca 100 eur nieje bohvie co, tak ci nieje nejake ine riesenie.....sundevil vdaka za napad 
-
Sphinx
Addict
najlepsie riesenie 2 tunerovy prijimac.. alebo 2 x stb a zdielat kartu.. ja konkretne mam 2xstb cena cc180€ a mam skylink multi a Cslink komplet na oboch v ramci zidielania
povodne som myslel ci neexistuje nieco ako ponuka digi, ze ti daju 2 prijmace....ale u skylinku je to inac ako som zistil, dakujem vam zatial
Idu vam teraz programy na skylinku? Pretoze mne od rana nesli nase slovenske STV1/Markiza/JOJ a teraz mi nejde ziadny tak neviem, ci je problem u mna, alebo na strane skylinku.
//teraz uz zase nejdu len tie slovenske
//teraz uz zase nejdu len tie slovenske
-
bb5unlock
Light Professional
mne momentalne funguje uplne vsetko, cely den som nemal ziadny problem
Pani, ak by ste teraz mali poradit daky prijimac /HD/ pre Skylink okolo 100 eciek, co by ste poradili? Pozeral som LinkBox, ale cital som dake negativa. Kazdy prijimac dake ma, ale tak radsej by som daco lepsie ...
-
Sphinx
Addict
za 100€ hd a lepsie ?
.. pridaj nulu alebo aspom zamen 1 za 4..