samsung allshare
samsung allshare
chcem sa spytat ci niekto nevie preco mi nechce ukazat videa mkv cize full HD mam pomaly cely pocitac zdielany aj samostatne zlozky aj filmy vsetko zdielanie je povolene a ked dam na telke videa tak su tam iba normalne a nie full HD neviem si uz rady pomozte mi prosim ak niekto vie mam SAMSUNG LED TV UE37C6000 funkciu allshare má aj je prepojena lan kablom z routra do telky. Dakujem
Re: samsung allshare
viem, ze je uz neskoro, ale Samsung s Allshare mam len 2 dni: mkv, bluray ci flac vie prehravat podla vsetkeho len z disku pripojeneho cez USB. mam za to, ze PC aplikacia tieto formaty ignoruje a k telke ich nepusti
ja by som potreboval vediet, ako nastavit aby hral cely playlist a neskoncil po prvej skladbe/videu/fotke... vsetky subory, ktore chcem prehrat mam samozrejme v PC oznacene.
aaa ake kodovanie tituliek ku divixom berie?
ja by som potreboval vediet, ako nastavit aby hral cely playlist a neskoncil po prvej skladbe/videu/fotke... vsetky subory, ktore chcem prehrat mam samozrejme v PC oznacene.
aaa ake kodovanie tituliek ku divixom berie?
-
yoggy
mne prehra len jednu jedinu 
vsetko v angline co som nasiel bolo o parovani telefonov Samsung a telky co mi je ako mrtvemu zlate zuby
vsetko v angline co som nasiel bolo o parovani telefonov Samsung a telky co mi je ako mrtvemu zlate zuby
-
yoggy
tak dneska asi aktualizujem firmtware, nevieš ako sa dostanem do servisného menu?
zatial nie, este som sa s nim "hral" velmi malo