samsung allshare

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
sokac
Amateur
Amateur

samsung allshare

Príspevok od používateľa sokac »

chcem sa spytat ci niekto nevie preco mi nechce ukazat videa mkv cize full HD mam pomaly cely pocitac zdielany aj samostatne zlozky aj filmy vsetko zdielanie je povolene a ked dam na telke videa tak su tam iba normalne a nie full HD neviem si uz rady pomozte mi prosim ak niekto vie mam SAMSUNG LED TV UE37C6000 funkciu allshare má aj je prepojena lan kablom z routra do telky. Dakujem
jackb
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Re: samsung allshare

Príspevok od používateľa jackb »

viem, ze je uz neskoro, ale Samsung s Allshare mam len 2 dni: mkv, bluray ci flac vie prehravat podla vsetkeho len z disku pripojeneho cez USB. mam za to, ze PC aplikacia tieto formaty ignoruje a k telke ich nepusti

ja by som potreboval vediet, ako nastavit aby hral cely playlist a neskoncil po prvej skladbe/videu/fotke... vsetky subory, ktore chcem prehrat mam samozrejme v PC oznacene.
aaa ake kodovanie tituliek ku divixom berie?
yoggy

Príspevok od používateľa yoggy »

:) tak ja mám problém že mi nejdú prehrať MP3 cez sieť :( asi sa mu večer pozriem na zúbek :lol:
jackb
Redeemer
Redeemer

mne prehra len jednu jedinu ;)
vsetko v angline co som nasiel bolo o parovani telefonov Samsung a telky co mi je ako mrtvemu zlate zuby :(
yoggy

Príspevok od používateľa yoggy »

tak dneska asi aktualizujem firmtware, nevieš ako sa dostanem do servisného menu?
jackb
Redeemer
Redeemer

zatial nie, este som sa s nim "hral" velmi malo
Napísať odpoveď