Futurama - dabing

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Re: Futurama - dabing

Príspevok od používateľa mirak2 »

ani by som nepovedal ze cestina bezi casto na nasich kanaloch...odkedy bezi zakon o slovencine, tak je toho dost malo...toto neviem aka je finta co jojka predvadza, ale uz som dostal zopar k- ze neovladam zakony...jo, mozno neovladam, ale ked premiera este nebola u nas v cestine, tak ma to ist po slovensky a futurama u nas nesla este nikdy a oni drbnu cestinu, to co je? (ze vraj na relacie a serialy sa to nevztahuje, aha to mi je novinka a okrem toho Simpsons Movie je tiez urcite relacia alebo serial)
PS: simpsonovci v slovencine? sa ti snivalo daco?
Emppu
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Emppu »

no Markíza sa už polepšila, oni už v češtine nevysielajú, keď tak tak len nejaké staré reprízy, ale JOJka to porušuje. Keby tie seriály zakúpila Markíza tak už by boli nadabované, neviem aký problém má JOJka...
BTW. ani ja si nepamätám žeby na STV išli Simpsoni po slovensky :D
Hensym
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Hensym »

Na milión percent išlo niekoľko častí po Slovensky, takže nie, nesnívalo sa mi nič... Bolo to dávno, a celé to znelo ako domáci amatérsky dabing, avšak, bolo to oficiálne na STV.

Ten zákon nechápem ani ja, no podľa mňa tam bude nejaký háčik. Podľa mňa by si ho JOJ-ka nedovolila porušiť, a to niekoľko krát. Zrejme sa to dá nejako obísť. Neplatí ten zákon náhodou len pre verejnoprávne televízie? JOJ je totiž komerčná televízia.

//pre karmu: "si daco videl na youtube a mas halusky ze to bolo stv lebo obraz bol nahraty z stv"...
Áno, určite. Ty to vieš lepšie a ja som úplný kretén. Neviem ako zmýšlaš ty, no ja zatiaľ rozoznám televízor od počítača.
Emppu
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Emppu »

zákon platí na všetky slovenské stanice, je jedno či verejnoprávna alebo komernčná, keďže JOJka niekoľkonásobne tento zákon porušuje, bude mať pravdepodobne problém. Simpsonovci 16. séria mala byť v slovenčine, Griffinovci všetky časti a taktiež aj oddnes Futurama. (nevieme na 100% ale podľa upútavky je to jasné, aj keď nie vždy máme veriť upútavkam).
Hensym
VIP
VIP

Takže, išlo to ako aj v upútavke v češtine... Mňa ale zaujíma, čo všetko Plus odvysiela...

a) len 5 sérií
b) 5 sérií, plus nadabované futurama filmy ako ďalšiu seriu
c) 5 sérií, plus polovicu nadabovanej šiestej serie
d) 5 sérií, plus polovicu nadabovanej šiestej serie, plus nadabované filmy ako ďalšiu seriu
Muffi
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Muffi »

Mňa viac než vysielanie s dabingom momentálne zaujímajú nové epizódy, ktoré práve vychádzajú. Zdá sa mi, že kvalita tu už začína trochu kolísať - občas je to super, inokedy sa celú epizódu ledva pousmejem.
Hensym
VIP
VIP

Musím reagovať. Táto druhá polovica šiestej série, zatiaľ boli odvysielanú tuším 4 časti. Prvé tri boli podľa mňa veľmi fajn, no táto posledná (Yo Leela Leela) ma dosť nudila. Ale na zajtrajšiu časť sa veľmi teším. Námet vyzerá viac než legendárne - stretnutie Profesora so Zoidbergom. :lol:
Muffi
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Muffi »

No začína nám siedma série. Videl už niekto? Prvé dve epizódy ma celkom bavili a dúfam, že to bude pokračovať rovnako :) (hlavne Not sure if v úvode :lol: )
Sarger
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Sarger »

Not sure if pobavilo, ale celkovo som sa musel prekonať aby som ich dopozeral... nuda
Hensym
VIP
VIP

Mňa bavili, obe. :) Typická Futurama, nikdy ma nenudila, až na zopár častí, ktoré spočítam na jednej ruke. :)
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

prvy diel sa mi pacil velmi (9/10), no ten druhy... hm, 6/10
Napísať odpoveď