Posilňovanie | Bodybuilding | Gainer | Kreatín | Fitness
Re: Posilnovanie
No objednal proteín zo Stillmassu + HMB, ktoré tu bolo chválené = na ešte väčšiu ochranu svalov počas diéty. Fakt chcem zaručiť 100 % potravu + doplnky výživy, aby som nestratil ani gram nadobudnutých svalov. Len ten hnusný tuk nech si ide kade ľahšie. 
hneď pred tréningom gainer nedávaj ale tak 2 hoďky pred tréningomvrtulnik napísal:Ja to zerem aj v treningovy aj netreningovy den 2×. Snazim sa to jest, ked sa mi da.
Cize medzi ranajkami a obedom. ~11:00
Potom si ho dam o ~18:00 (akurat som ho teraz dopil)
A v treningovy den tak isto. Len si ho dam hned po treningu a najem sa o pol hodinu... Pred treningom ho davam malo, lebo chodim o 14:00, tak som naobedovany, a to mi potom nechuti.
-
vrtulnik
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Vsak tak to myslim... Tam je to aj tak pisane 1 hod. pred treningom. 
-
martinez13
Light Professional
hughito: koľko vážíš a nakoľko chceš ísť? a za aký čas cca
hughito
uvidis ze s tym HMB budes spokojny, daj potom vediet co a ako..
uvidis ze s tym HMB budes spokojny, daj potom vediet co a ako..
gogo akože pochybujem, že to nejak reálne odsledujem 
Proteín + nočný proteín, kreatín, bcaa a HMB. Teraz mi vysvetli, ako mám z toho vyextrahovať HMB a určiť jeho reálne účinky.
martinez: No mám cca 107-108 kg, nejaké predbežné ciele si extra nedávam, určite to padne pod 100 za mesiac. Ale dávam aj kreatín, čiže zase trochu protichodná sila, čiže po tom mesiaci a vysadení ešte vypustím "kreatínovú vodu", čo je u mňa cca 2-3 kg.
Dnes ráno proteín, cca 8 g kreatínu. V robote cez rannú prestávku cottages. Na obed cca vyše 150 g kuracích pŕs na vode, iba jemne osolené a okorené + grahamový rožok. Po robote parenica. Teraz si dám kreatín a zachvíľu si dám proteín + maltu a pôjdem cvičiť. Počas cvičenia BCAA s trochou džúsu, čo je sacharidový hriech
. Po tréningu proteín + malta opäť + aerobka. Cca 45-60 minút po tréningu 6 varených vajec. Ďalej ešte 200 g ryby na vode a opäť prsia alebo tvaroh. Potom v rámci večera ešte raz kreatín a pred spaním nočný proteín.
Takže takto nejak vyzerajú sacharidové vlny
.
Proteín + nočný proteín, kreatín, bcaa a HMB. Teraz mi vysvetli, ako mám z toho vyextrahovať HMB a určiť jeho reálne účinky.
martinez: No mám cca 107-108 kg, nejaké predbežné ciele si extra nedávam, určite to padne pod 100 za mesiac. Ale dávam aj kreatín, čiže zase trochu protichodná sila, čiže po tom mesiaci a vysadení ešte vypustím "kreatínovú vodu", čo je u mňa cca 2-3 kg.
Dnes ráno proteín, cca 8 g kreatínu. V robote cez rannú prestávku cottages. Na obed cca vyše 150 g kuracích pŕs na vode, iba jemne osolené a okorené + grahamový rožok. Po robote parenica. Teraz si dám kreatín a zachvíľu si dám proteín + maltu a pôjdem cvičiť. Počas cvičenia BCAA s trochou džúsu, čo je sacharidový hriech
Takže takto nejak vyzerajú sacharidové vlny
-
canopus
Addict
sypaci D:
2.5km plavania
100km bicykel
5km beh
co tak posilnovat takto
2.5km plavania
100km bicykel
5km beh
co tak posilnovat takto
Sypačky sú doping/steroidy
.
Ty vole, dal som si tak 10 minútovú (možno viac) aerobku, lahodný beh aj do kopca, aj z kopca, aj po rovine, ale som zničený. Moja kondička je mizerná. 
ja momentalne davama kreatin+glukoza a protein, uvazujem aj nad gainerom, aby som kvoli robote neschudol
btw. posielam aktualne fotky, vaha pod 85kg
v zime pojdem min. na 93 (vyska nezmenena 187)
zdravim..
vedeli by ste poradit cvik, ktory by nahradil "pullup" (a postupne ma nan pripravil). trik s pomocou v podobe lavicky uz poznam..
vdaka:)
// ok. najskor pojdem na to stahovanie hornej kladky a postupne prejdem na "spustanie". Ď
vedeli by ste poradit cvik, ktory by nahradil "pullup" (a postupne ma nan pripravil). trik s pomocou v podobe lavicky uz poznam..
vdaka:)
// ok. najskor pojdem na to stahovanie hornej kladky a postupne prejdem na "spustanie". Ď
stahovanie hornej kladky ak mas moznost posilovne, alebo zacni tak ze sa das najprv hore pomocou lavicky a len sa spustaj co najpomalsie, alebo nech ti niekto drzi nohy, resp si ich niekam vyloz /nevedel som ktory trik poznas/
prip veslovanie s jednoruckami je na chrbat...ale najlepsie bude to ze zacnes hore a spustis sa a az ked budes velmi dobry v tomto tak to prehodis a pojdes plnu drahu
//autoeditácia príspevku (27 Júl 2011, 19:27)
prip este mi napadlo, ze zhyby /teda pullups/ na uzko podhmatom su lahsie ako tie na siroko a nadhmatom, tak mozes zaradit aj to
prip veslovanie s jednoruckami je na chrbat...ale najlepsie bude to ze zacnes hore a spustis sa a az ked budes velmi dobry v tomto tak to prehodis a pojdes plnu drahu
//autoeditácia príspevku (27 Júl 2011, 19:27)
prip este mi napadlo, ze zhyby /teda pullups/ na uzko podhmatom su lahsie ako tie na siroko a nadhmatom, tak mozes zaradit aj to
-
oXyGeN
Expert
chalani potrebujem radu chcel by som si obiednat nejake proteiny a gainer može sa to miešat?gainer chcem tento http://www.homegym.sk/gainery-nad-2500g ... -s18277984 kedže mam snim už dobre skusenosti no protein ešte nemam vybraty teda žiadnu značku nemam v oblube kedže som to ešte nekonzumoval ale ked už tak poradte nejaky chcem pribrat na vahe mam vyšku cca 186cm a vahu len nejakych + - 82 kg chcel by som niečo hlavne na pribratrie a na energiu kedže z roboty pridem kolko razi K.O.
oXyGeN
gainer si davaj po cviceni a protein medzi jedlami
gainer si davaj po cviceni a protein medzi jedlami
-
oXyGeN
Expert
hej ten gainer som tak užival pred a po cvičeni ale proteiny som ešte nebral tak neviem ako na to
ja mám momentálne tento a neviem si ho vynachváliť, lahodná chuť, nie veĺmi silná aby sa rýchlo neprejedol + skvelá cena a k tomu zadara uterák, no nekúp to 
http://www.homegym.sk/proteiny-nad-1500 ... s154316882
-
oXyGeN
Expert
a ako ho uživaš?a ma to nejake negativne učinky pri konzumovani?Filipito napísal:ja mám momentálne tento a neviem si ho vynachváliť, lahodná chuť, nie veĺmi silná aby sa rýchlo neprejedol + skvelá cena a k tomu zadara uterák, no nekúp to
žiadne negatívne účinky, užívam ho na raňajky na lačno s glukózou a tiež po tréningu s glukózou
Aké len môžu byť negatívne účinky po proteíne ?