praca v t-mobile.orange

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: praca v t-mobile.orange

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

preco by som nemohol porovnavat svetovu korporaciu riadenu systemom "Zmrdomenidžmentu" s obycajnou funkcnou firmou ? ... mas v svetovej korporacii trebars firemny byt, na ktory nedas ani korunu okrem netu ? alebo auto, ktorym mozes najazdit kolko chces a nedas ani korunu ? alebo VIP vlez na kazdu zaujimavu akciu v meste ? alebo podobne ? :-) ... neni vsetko o velkosti firmy ;-) a osobne by som v zmrdofirme ako je ibm, orange, csob, alebo hociaky iny sposob podnikania vo velkom pracovat nechcel - je tam mne nevyhovujuci system riadenia firmy, kedy su ludia motivovani hladanim chyb svojich podriadenych ... skor mi vyhovuje, ked mozem podriadeneho viest tak, aby sa chybam snazil vyvarovat ;-) bez nejaych "mítíngov, brejnsórmingov, tímbíldingov a podobnych -ov" ...
jankee
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jankee »

plusminus napísal: P.S. teraz som v riadnom soku ze v IBM nie je nastupny 900 v hrubom a viac.. pozicie co som pozeraval, boli len eng slovom aj pismom a titul (menej ako 900 ? omg..) ..aspon ze ten notas davaju.. ak este davaju... teda moje benefity vobec nie su zanedbatelne.. wau, to som necakal.. :)
toto nie je tak uplne pravda, v IBM mas na tych zakladnych poziciach (a nielen tam) velku kopu ludi len so strednou, im v podstate staci jazyk a ten by dnes mal viac menej ovladat kazdy mlady clovek co chce nieco zarobit (bez VS) a mozno aj dva, viem to pretoze tam pracovala kamaratova priatelka ako personalistka a velmi ma tam chcela nahnat nakolko VS nemam no cudzie jazyky mam zvladnute 3, 2 aktivne...ide im o to,ze clovek co vie jazyky no nema VS je dostatocne inteligentny na to aby si ho oni naucili co potrebuju a nemusia mu davat plat ako titulovanemu ale zase o nieco viac ako niekomu so strednou skolou, to iste at&t kamaratka nema skolu, no jazyky ma na super urovni dostala 1200 v hrubom nastupny plat, pracuje od nejakej 14 do 22:30 nakolko komunikuju vyhradne s USA...mozno trosku nevyhodna pracovna doba,ale mlady clovek po strednej s cistou rukou 1000 eur mesacne musi mat usmev od ucha k uchu :)

pardon za OT
plusminus
King
King

Príspevok od používateľa plusminus »

nechapem:

plusminus pise: " 06 Júl 2011, 3:14
v dell ci ibm mas takmer 1000e nastup"
icefiresr dopoveda: 06 Júl 2011, 20:12
"Mozem ta ubezpecit, ze v Dell a IBM je nastupny nizsi, ako si napisal."
plusminus pise: 28 Júl 2011, 15:37
"teraz som v riadnom soku ze v IBM nie je nastupny 900 v hrubom a viac"
icefiresr dopoveda: 28 Júl 2011, 18:24
"Ty si pekne mimo. 900 v hrubom? Davaju viac. Ad 1. Ad 2, notebook nedostavas, mas ho zapozicany."

sam si ma uviedol do omylu a teraz ma kajas.. (notebook jasne ze je firemny, to snad doslo vsetkym, nemame tu snad 13rokov, ked piseme o prac. poziciach)

"A nemozes porovnavat garazovu firmu a svetovu korporaciu" - porovnavam Orange a Orange..

Porovnal som len IBM benefity a nase benefity co mam ja teraz v praci. Nie je to garazova firma, jasne ze nemame obrat ako IBM, ale mame par tisic zamestnancov.. Pri prestahovani nedostavame nic (to dava len minimum firiem.. ale PN nam preplacaju :D )

Inak jedna skola v Dubravke dava byt v Lamaci ucitelovi (za 75% najom).. to asi tiez nedava IBM alebo ta tiez neposlali za dobre vysledky na 10dni na Cubu (orange to spravil, teda firma co predava pod ich hlavickou).. takto sa to fakt porovnavat neda..

Prvorada je praca, potom love, potom benefity.. (zial, niektory maju prve dve
veci prehodene a potom ich praca aj tak vyzera..)

jankee: paradny prispevok.. :plus:
icefiresr
Addict
Addict

Príspevok od používateľa icefiresr »

Vies, ze existuje rozmedzie medzi 900 a 1000, ze? :D PN ti preplacaju 100 percent? No to urcite, preplacaju ti statom pozadovane minimum.

@jankee:
Pozri si vsetky ponuky na IBM ISC, napr. profesiu, vsetky pozicie su so zakladnou poziadavkou VS. IBM SK moze byt rozdielne, ale to je uplne ina entita.
plusminus
King
King

Príspevok od používateľa plusminus »

"takmer 1000" a "900" je velke rozmedzie, mas pravdu... omg

a doplacaju.. niektore firmy maju aj kolektivne zmluvy, zamozrejme len par dni.. (4ty az 14ty den PN). Znama pracuje v statnej firme, kde jej matersku dorovnavaju do vysky platu prvych 6 mesiacov.. (rozne institucie, rozne benefity..)
ale kedze to nie je o orange.. sme mimo...
Panoramix
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Panoramix »

Nazdar. Mám ísť na pohovor do T-mobile na pozíciu predajca v predajni. Presne je to v BB v Európe. Nejaké rady ohľadom pohovoru? Aký plat by som mal očakávať? Ďakujem za rady.
wladas
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa wladas »

Urcite je dobre vediet naspamat vsetky akcie ktore maju v ponuke. Urcite urcite spolocenske oblecenie.
Son-Goku
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Son-Goku »

400-450 cisteho a odmeny od zmluv a predaja prislusenstva.s najvecsou pravdepodobnostou budete simulovat predaj,a debilne otazky typu preco prave vas,vase skusenosti,pozitivne a negativne vlastnosti,kde sa vidite za 5 rokov.cisty debilizmus
Son-Gohan
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Son-Gohan »

popíšem moje skúsenosti konkrétne výberové v t-debile...nejakých 9-10rokov dozadu
na začiatku bolo 100 ľudí,rozdali testy-základy matiky,dejín slovenska a operátora,nejaké otázky napr čo je to bluetooth
zostalo nás 25-osobné pohovory najprv s personálnou agentúrou zhodou okolností manželka majiteľa značkovej predajne
presne tie debilne otázky spomenuté Son-Goku,potom strašne záživný test že čo by ste si vzali za veci do raketoplánu...
potom sme boli traja,prišiel vtedy zástupca pre stredné slovensko,pohovor s ním
ťahalo sa to týžden,vybrali si nejakú slečnu a mňa,pol dňa som strávil na pracovisku striedala ma slečna,ktorá bola zhodou okolností suseda vedúcej predajne,dalej už nejdem pokračovať,slečna tam vydržala 2mesiace že nezvládala tie ich testy čo majú každý mesiac

musím to ešte doplniť,samozrejmosťou bolo arogantné správanie a zavádzajúce informácie ohľadom platu, sľubovali 700€
nakoniec ked´som vyspovedal jedného zamestnanca odtial tak ma vysmial že robí zmluvy ako debil ale dostane do 400€
pre mňna poučenie že značkové predajne ktoré patria sľubným slovenským podnikatelom je potrebné obchádzať
to že mi potom niekolkokrat volal že ma berie ani už nejdem komentovat :lol:
wladas
Redeemer
Redeemer

Slubovat mozu co len chcu. Ale ked nevidim jasne v pracovnej zmluve danu sumu tak sa s nimi ani nebavim a rovno by som sa otocil.
Son-Goku
Darca
Darca

a tebe hned na pohovore ukazovali zmluvu
wladas
Redeemer
Redeemer

Nie, najprv som ju videl a az potom som nastupil na riadny pracovny den.
lumir
King
King

Príspevok od používateľa lumir »

existuje aj take nieco ako akceptacy list, podpisany v mene spolocnosti. tam mas cierne na bielom, co bude v zmluve (plat, premie, dovolenka, pracovny cas, stravne listky/diety, pracovne pomocky - mobil, notebook, auto, ......)
.
neviem si velmi predstavit, ze mi naslubuju hory-doly, dam v starej praci vypoved - a prejdem do horsieho.
zyzz
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa zyzz »

ak uz mozem "zneuzit" tuto temu ma niekto akukolvek skusenost s pracou v G4S? chcel by som to tam skusit tak nech mi niekto povie ako to tam funguje a ano viem je tam mnoho pozicii.. Zaujima ma skor administrativa alebo potom nejake regionalne zastupovanie a podobne..
Son-Goku
Darca
Darca

wladas napísal:Nie, najprv som ju videl a az potom som nastupil na riadny pracovny den.
to co spominal lumir,povedat a napisat sa moze hocico,das vypoved a na druhy den zistis ze ti sice slubuju dohodnuty plat ale minimalka + premie,ktore nie su iste.nie je to take jednoduche verit slovenskym podnikatelom
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

len debil da vypoved v pripade, ak nema zmluvu na novu firmu uz podpisanu a teda vie o vsetkych podmienkach
mulatt
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mulatt »

najlepsie je spytat sa ludi, co tam uz robia. je to ale nevdacna praca, ak si niekde v centre kde mas kopu ludi, tak budes na konci dna viac vycerpany ako po 16 h na stavbe + neustale testy, skolenia, mystery co skusaju. skusil som to chvilu robit ale je to hrozna praca
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

to ze v takychto spolocnostiach vela ludi odchadza hned na zaciatku,resp po par tyzdnoch je nastavene naschval aby sa vyprofilovali len ti najlepsi a ostatni to sami vzdali. Lenze vela mladych ludi bez praxe castokrat netusi ako to v zamestnani chodi a tak si myslia ze take narocne to bude stale. Ti co vydrzia a sa osvedcia skor ci neskor dostanu ponuky na prestup na zaujimavejsie a lepsie platene pozicie. A ze je praca vycerpavajuca? -v zamestnani sa ocakva urcity vykon, nie je to letné posedenie na teraske v cukrarni.. :wink:
Son-Goku
Darca
Darca

beardie napísal:len debil da vypoved v pripade, ak nema zmluvu na novu firmu uz podpisanu a teda vie o vsetkych podmienkach
nie vsade to takto funguje,stavaju si na tom slovenski podnikatelia,ze sa podpisuje az v den nastupu a potom sa da obabrat.to je slovenska realita kvazi podnikatelov.
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

bohuzial, vyuzivaju len tupost ludi
Napísať odpoveď