To budeš mať hneď nainštalované, lebo všetko potrebné už máš stiahnuté.Jokky napísal:inak ti nainštaluje patch na cata a môžeš znova inštalovať od začiatku
Všetko o World of Warcraft, datadisky, addony, patche...
Re: Všetko o World of Warcraft, datadisky, addony, patche...
to je sice pekne ale to musim na to cumiet kedy naskoci 100 % a hned stopovat?ta automatika sa neda nejako vypnut?musim premazat aj registre popripade aj zlozku program files do bodky premazat?
//autoeditácia príspevku (25 Júl 2011, 14:20)
tak zasa to odznova taha wowko ale nevadi
//autoeditácia príspevku (25 Júl 2011, 14:20)
tak zasa to odznova taha wowko ale nevadi
Registre nemusíš vymazávať.
To asi len tak vypadá že to ťahá WoWko, ale všetko by si mal mať už stiahnuté, samozrejme ak si nič nevymazal.
To asi len tak vypadá že to ťahá WoWko, ale všetko by si mal mať už stiahnuté, samozrejme ak si nič nevymazal.
odinstaloval a pytalo sa ci chcem aj nieco vymazat
-
anonym2682
Light Expert
Neviete niekto ako patchnúť WoW z verzie 1.0.0 na 3.3.5a s použiť čo najmenej patchov? (najlepšie jedného) Pls odpovedzte. Ďakujem 
Nainštaluješ TBC, Wotlk a hneď máš už 3.0.1 a potom 3.x.x to 3.2.0, 3.2.0 to 3.3.0 a už asi sú len po jednom...
http://wow-patche.howto.cz/ (ale nemám to otestované...)
http://wow-patche.howto.cz/ (ale nemám to otestované...)
ktore z tychto si pre zaciatocnika vybrat Svět Deimos je PvP alebo Svět Phobos je NORMAL a ked uz si raz nieco vyberem da sa to menit?
-
adr0z
Zablokovaný
- Kontaktovať používateľa:
Hej dá sa to meniť , ale postava ti ostane tam kde si si ju založil.
skusil som si zistit co jednotlivy svet obsahuje alebo co a ako a google mi nic vazne nenasiel teda v aky je tam rozdiel?
-
adr0z
Zablokovaný
No na PvP worlde je zapnuté PvP [player vs player] takže pri expení v neutrálnych lokáciach ( kam može ali aj horda , napr STV ) sa môžu alíci a horďáci navzájom mlátiť , zo začiatku to malo byť tak že na pve servery sa budú chodiť raidy a dungeony , a na pvp sa budú chodiť battlegroundy a areny , ale časom sa to premiešalo takže teraz je to už jedno 
nepochopil vcelku ale ked vravis ze to je jedno tak dam pvp ved aj lolko je pvp ved nic nemozem stratit 
//autoeditácia príspevku (30 Júl 2011, 15:15)
spustil som hru pozrel uvodnu ukazku,chcelo to mailovu adresu a heslo k nej potom mi len oznamilo ze patch musim stiahnut dal som ok ale rychlo so mt oaj tak stopol.ze spustam hru ci co?lebo som siel c/program files/wow/wow...wow.exe tam nemam.spusill som to cez wow.
//autoeditácia príspevku (30 Júl 2011, 15:15)
spustil som hru pozrel uvodnu ukazku,chcelo to mailovu adresu a heslo k nej potom mi len oznamilo ze patch musim stiahnut dal som ok ale rychlo so mt oaj tak stopol.ze spustam hru ci co?lebo som siel c/program files/wow/wow...wow.exe tam nemam.spusill som to cez wow.
A máš nainštalovaný patch 3.3.5a, nemáš náhodou len patch 3.3.5, alebo si prehodil Realmlist?
tak teraz fakt neviem co sa deje lebo ccleaner ukazuje toto ked pustim hru dole vlavo mam len 3,3,5
//autoeditácia príspevku (30 Júl 2011, 15:24)
realmlist ma toto v sebe: set realmlist wow.twinstar.cz
//autoeditácia príspevku (30 Júl 2011, 15:24)
realmlist ma toto v sebe: set realmlist wow.twinstar.cz
No ak si nainštaloval ten patch 3.3.5.12213 to 3.3.5.12340 tak mal by si mať už 3.3.5a
A Realmlist máš tiež dobrý.
Skús to ešte raz a ešte raz popíš ten problém, lebo som to nejak nepochopil.
A Realmlist máš tiež dobrý.
Skús to ešte raz a ešte raz popíš ten problém, lebo som to nejak nepochopil.
skusil som esteraz nainstalovat patch 3,3,5a This update does not need to be applied. It requires version 3.3.5.12213 of "WoW.exe", but you already have version 3.3.5.12340. stahoval so mto zo strany 362 kde si mi odporucal patche.spustim c/program files/wow/ale mam tam len wow ziadne wow.exe a potom launcher..hodi mi uvodnu obrazovku na login a chce mail a heslo k tomu potom ma stopne ze stahuje update a da mi len moznost restart.a koniec ja to vtedy stopnem
//autoeditácia príspevku (30 Júl 2011, 15:41)
aha takze chcelo moj acc nick lenze ja som pisal moju mailovu adresu
kedze to chce mailovu adresu.vyzera to byt vsetko ok ponuka sa mi vytvorit si postavu
//autoeditácia príspevku (30 Júl 2011, 15:41)
aha takze chcelo moj acc nick lenze ja som pisal moju mailovu adresu
A napísal si tam kde máš napísať E-mail svoj login a heslo?
//: Takže problém vyriešený
?
//: Takže problém vyriešený
ano problem vyrieseny namiesto nicku som pisal mailovu registracnu adresu na twinstari.imho co si mam ako zaciatocnik vybrat hordu alebo ali?ale asi vyzera ze si vyberiem bloody elfa
To už je na tebe...
-
rufus59
Light Professional
Nehráte niekto TBC 2.4.3 na twinstari oplatí sa to tam hrať ? Wotlk som hral nebaví ma to ostal by som pri TBC mám rad pvp a pve.
-
aruN
Professional
Caute, neviete, kam mi zmizol v login menu addon panel? ani in-game ho neviem najst. Hram na ofi, tak by s nicim nemal byt problem. dik