ANDROID -- zle pocasie a LOKALIZACIA

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
qwerty-xyz

ANDROID -- zle pocasie a LOKALIZACIA

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

:wink: jasne a strucne....

mam doma 2X HTC desire Z (rozumej dva kusy). Oba normalne z obchodu. s prvym co som sa bavil tak ked som mu instaloval veci tak som mu preinstaloval aj aplikaciu pocasie a google maps (hned po kupe restor telefonu do tovarnych nastaveni, a aktualizacia na 2.3.3 --- pytam som sa zaruka mi vraj tymito vecami nepada)

prvy funguje super, ukazuje mi kde som, ake tu mam pocasicko lazo plazo proste.

druhy vsak sem tam zblne. Ukazuje mi ze som v pekingu, ich cas aj pocasicko. Uz to spravil druhykrat, v prvom pripade pomohla zmena mojej IP (mam dynamicku) teraz nepomaha nic. Aby sme sa rozumeli, skusal som telefon do tovarneho nastavenia, GPS zapinat vypinat, plus wi-fi zapinat vypinat, menit adresy, proste hrajkam sa, aby som nezabudol tak isto som skusal preinstalovavat google pamy aplikaciu locations aj aplikaciu pocasie ... NIE, .... stale som v PEKINGU... --- inak prsi tam tiez.
enpomaha nic a ja osobne to mam v riti, ten telefon mam doslova len na strazenie jeho majitelka je mimo kontinent ... len ci ked sa vrati tak jej mam povedat ci to ma dat reklamovat, alebo co ...lebo co som cital po forach tak sa to ludom sem tam stane .... ale na tom prvom to ide stale vsetko bezchybne. Inak vyhrady nemam v nicom inom, vsetko ide bezvadne akurat PEKING namiesto VT.... (aj v mapach aj pri GPS som staaaaale v pekingu)
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: ANDROID -- zle pocasie a LOKALIZACIA

Príspevok od používateľa guess.whoo »

a robi to aj pri inych aplikaciach na pocasie? napr. weather bug, go weather...?
qwerty-xyz

samozrejme.... aj pri mape moja lokalizacia mi ukazuje kde som .... no dneska som presedlal uz som v HONKONGU . . . :wink:

to su srandy, s tym telefonom precestujem cely svet, a sedim doma na zadku. . .
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

a ked napr. v sygicu zadas ze trasa napr. do bratislavy tak ti vypocita trasu z hong kongu?
qwerty-xyz

:D hej, .... podla sygicu som tiez v honkongu....

:) --- ale en som uz dal het, ... nainstaloval som si GPS fix, ... a urcilo mi presne lokalizaciu, spolu s wifi mi potom aj aktualizovalo spravne kde som, ale hodiny mi ostali nastavene na honkong, (akoze tam som doma, -- aj pri X aktualizaciach) a mesto sa mi stanovilo na "aktualne miesto" .... co uz bola moja pozicia ale nechcelo mi vypisat nazov mesta, ... a s presnostou na 46 metrov, no reku super....
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

skúšal si hard reset? (Návod ako naň je tu: http://www.knowyourcell.com/htc/htc-des ... esire.html)

inak tvoj problém som našiel na viacerých miestach. Napríklad tu: http://community.htc.com/na/htc-forums/ ... 10486.aspx takže to asi nebude len tak ojedinelý problém. Zrejme nejaká chybná sada
qwerty-xyz

audio neskusal, a problem som nasiel na viacerych forach, vela ludom to blbne, ... otazkou je, vies nie je to moj telefon, ja ho len strazim, .... mam ho dat ako reklamovat?
:) Lebo ako mne to na nervy lezie ,to je pravda, ale vlastnej majitelke podla mna to bude taaaaak u riti ze az.... Ma sa vratit zo zahranicia o tyzden tak neviem co jej k tomu povedat, a zase ohanat sa teraz s cakanim na novu varku, lebo v dotycnom obchode uz tento telefon nie je, bude zase take..... 30 dni reklamacia a mozno dalsi kus co bude blbnut....
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

keď nie je tvoj, neviem čo riešiš. Povedz jej o tom, a nech sa rozhodne ona či na reklamáciu alebo nie
qwerty-xyz

riesim, lebo neviem ci mi takuto blbinu vyreklamuju..... a okrem toho majitelke telefon dosiel, dala mi ho do ruky a o par hodin sedela v lietadle, tak vies teraz ked pride domov nebude to take divne ze ZRAZU jej telefon neide? ako myslim pre tu firmu, ...
:)

ja len nechcem vies aby mala problemy s vecou, ktorej kupu som jej poradil ja (ten prvy ide bezvadne, keby bol na mape aj nas zachod, tak mi vypise ze som na hajzli ked tam som -- na zaklade toho som to odporucil aj znamej)

EDIT ////

:roll: :roll: :roll: preinstalovanie aplikacie locations, nainstalovanie ZNOVA map slovenska, zapnutie GPS fix,.... o 4 tej rano vyklonenny z okna a chytanie druzis, urcenie presnej polohy pomocou GPS fix (rozhodilo ma aj tak 30 metrov vedla nez som bol) nasledne ulozenie mojej aktualnej polohy, nasledne zmena hodin nie pomocou siete ale manualne ,ansledne znova zapnutie pomocou siete nech sa to spamata, .... nasledne znova na okne a aktualizacia polohy aj pomocou wifi aj pomocou GPS .... ulozenie pozicie a restartovanie telefonu, .... a hura o piatej rano som bol DOMA, a nie v malajzii.....
Napísať odpoveď