mam doma 2X HTC desire Z (rozumej dva kusy). Oba normalne z obchodu. s prvym co som sa bavil tak ked som mu instaloval veci tak som mu preinstaloval aj aplikaciu pocasie a google maps (hned po kupe restor telefonu do tovarnych nastaveni, a aktualizacia na 2.3.3 --- pytam som sa zaruka mi vraj tymito vecami nepada)
prvy funguje super, ukazuje mi kde som, ake tu mam pocasicko lazo plazo proste.
druhy vsak sem tam zblne. Ukazuje mi ze som v pekingu, ich cas aj pocasicko. Uz to spravil druhykrat, v prvom pripade pomohla zmena mojej IP (mam dynamicku) teraz nepomaha nic. Aby sme sa rozumeli, skusal som telefon do tovarneho nastavenia, GPS zapinat vypinat, plus wi-fi zapinat vypinat, menit adresy, proste hrajkam sa, aby som nezabudol tak isto som skusal preinstalovavat google pamy aplikaciu locations aj aplikaciu pocasie ... NIE, .... stale som v PEKINGU... --- inak prsi tam tiez.
enpomaha nic a ja osobne to mam v riti, ten telefon mam doslova len na strazenie jeho majitelka je mimo kontinent ... len ci ked sa vrati tak jej mam povedat ci to ma dat reklamovat, alebo co ...lebo co som cital po forach tak sa to ludom sem tam stane .... ale na tom prvom to ide stale vsetko bezchybne. Inak vyhrady nemam v nicom inom, vsetko ide bezvadne akurat PEKING namiesto VT.... (aj v mapach aj pri GPS som staaaaale v pekingu)