-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: Facebook
téma o google+ tu je, tak pozvánky riešte tam. Toto je téma o facebooku
ako mám nastaviť aby vždy, keď mi niekto pošle správu tak mi prišlo oznámenie na email? odfajknuté to v nastaveniach to mám, ale oznámenie nejak nechodí.... 
nie neda, mozes ho stuchnut a podla toho mozno zistis kedy je online 
-
Janio
Zablokovaný
master
Veď jasné je to dobrý ťah, ktorý google spravil... No treba povedať, že facebook sa stal taký boom možno 2 roky dozadu, keď zrazu mala aj Markíza skupinu, či čo to bolo...
Vtedy mal asi najlepší čas a takisto ako pokec ide len dole a dole...
Googlu sa to 1x nepodarilo (Google wawe) A tiež každý vedel o googlu, ale nepodarilo sa... To, že za 16 dní sa takto rozbehlo značí začiatok konca facebooku a určite ho google postupom času aj vytlačí...
Inak na googlu+ je každý, kto má učet na Gmail, to je fakt... Ale zatiaľ sa tam nedá prihlásiť a ani do googlu+ nerátajú užívateľov z Gmail, pretože by bol číslo oveľa väčšie, ako je 10M
K tým 10M rátajú len takzvaných beta testerov 
Môžete sa hádať, ale ja dávam také 2-3 roky ešte FB a potom po ňom ani pes neštekne
Veď jasné je to dobrý ťah, ktorý google spravil... No treba povedať, že facebook sa stal taký boom možno 2 roky dozadu, keď zrazu mala aj Markíza skupinu, či čo to bolo...
Googlu sa to 1x nepodarilo (Google wawe) A tiež každý vedel o googlu, ale nepodarilo sa... To, že za 16 dní sa takto rozbehlo značí začiatok konca facebooku a určite ho google postupom času aj vytlačí...
Inak na googlu+ je každý, kto má učet na Gmail, to je fakt... Ale zatiaľ sa tam nedá prihlásiť a ani do googlu+ nerátajú užívateľov z Gmail, pretože by bol číslo oveľa väčšie, ako je 10M
Môžete sa hádať, ale ja dávam také 2-3 roky ešte FB a potom po ňom ani pes neštekne
-
lekoklatik
VIP
S tou ich petíciou ich Chalan pošle do riti : )
Mne sa to celkom páči. Niečo takéto tu ešte proste nebolo : )
Mne sa to celkom páči. Niečo takéto tu ešte proste nebolo : )
-
master23
Light Professional
to je joke? alebo naozaj to je pravda?
tak trocha som pogooglil, a vraj to je HOAX.
-
Janio
Zablokovaný
Prosím nech to je pravda 
A ja som FB dával max 3 roky ? Hmm ono ho to prešlo, jak psa motor
A ja som FB dával max 3 roky ? Hmm ono ho to prešlo, jak psa motor
hmm velmi zaujimave citanie, som velmi zvedavy ako to nakoniec dopadne
Tak po novom sa zase rozposielájú SPAM správy v chate.
(viď. príloha)
(viď. príloha)
- Prílohy
-
- Snímka.PNG (3.79 KiB) 1822 zobrazení
-
vrtulnik
Medium Professional
Aj mne to teraz prislo. 
-
Voloda737
Light Star
Caute, potreboval by som poradit ohladne facebook kreditov. Kolega hrava hry a kedze nema ucet na paypal, tak ma poziadal aby som mu kupil kredity.
Transakcia prebehla v poriadku a rychlo. Problem nastal par dni potom ked si kolega (nie prilis znaly PC) omylom objednal dalsie kredity cez moj paypal ucet!
Nepredpokladal som, ze moj ucet na paypal sa automaticky ulozi v jeho profile ako predvolena forma platenia. Takze otazky su:
1. Ako vymazem ulozenie mojho paypal uctu z kolegovho uctu na FB? Skusal som sa na tom istom pocitaci prihlasit a odhlasit na paypale, ale FB si stale vsetko pamata.
2. Je nejaka moznost spatneho zrusenia transakcie a vratenia penazi aj bodov na povodne miesta?
Hladal som vo vsetkych moznych napovedach, pisal na centrum FB, ale nic konkretne o vrateni FB kreditov som nenasiel.
Diky za kazdu reakciu
Transakcia prebehla v poriadku a rychlo. Problem nastal par dni potom ked si kolega (nie prilis znaly PC) omylom objednal dalsie kredity cez moj paypal ucet!
Nepredpokladal som, ze moj ucet na paypal sa automaticky ulozi v jeho profile ako predvolena forma platenia. Takze otazky su:
1. Ako vymazem ulozenie mojho paypal uctu z kolegovho uctu na FB? Skusal som sa na tom istom pocitaci prihlasit a odhlasit na paypale, ale FB si stale vsetko pamata.
2. Je nejaka moznost spatneho zrusenia transakcie a vratenia penazi aj bodov na povodne miesta?
Hladal som vo vsetkych moznych napovedach, pisal na centrum FB, ale nic konkretne o vrateni FB kreditov som nenasiel.
Diky za kazdu reakciu
-
Janio
Zablokovaný
1. Skús vymazať cookies... Alebo pohľadať, či nebude na jeho účte možnosť to vymazať...
2. Čo sa týka FB neviem, ale ešte som sa nestretol s tým, žeby niekde v takom prípade niečo vrátili... Možno, ak by šlo o veľkú sumu, ale aj to pochybujem. Nech ti ju kolega preplatí
2. Čo sa týka FB neviem, ale ešte som sa nestretol s tým, žeby niekde v takom prípade niečo vrátili... Možno, ak by šlo o veľkú sumu, ale aj to pochybujem. Nech ti ju kolega preplatí
HISTORIA z FACEBOOKU
Kolegovia da sa nejak vitiahnut cela konverzacia s nejakim priatelom na FB a vyexpotrovat do textoveho formatu?
Dakujem
Dakujem
-
master23
Light Professional
mato3: neviem ci take nieco je, ze ti to teraz vytiahne historiu chatu bez toho aby si mal pred tym nejaky skript, nejaku taku vec.
nasiel som toto pre firefox:
https://addons.mozilla.org/en-US/firefo ... y-manager/
btw, mam celkom dobry dalsi extension, ukaze ti info, ze kto si ta vymazal z priatelov.
nasiel som toto pre firefox:
https://addons.mozilla.org/en-US/firefo ... y-manager/
btw, mam celkom dobry dalsi extension, ukaze ti info, ze kto si ta vymazal z priatelov.
ake je prakticke vyuzitie toho ze budem vediet kto si ma vymazal z priatelov?
pouziva to niekto z vas? 
// ja asi ani nechcem sledovat kto si ma vymazáva
ale pri priateloch mam uz dlhu dobu rovnake cislo cize asi nikto, mam nieco okolo 100vky ale kazdeho aspon poznam osobne

// ja asi ani nechcem sledovat kto si ma vymazáva
-
vrtulnik
Medium Professional
Ale maze... Teda aspon mne.