kedze sa mi nedavno skoncil dlhsi vztah, rad by som uvital radu, postreh od nezaujatych ludi. Na zaciatok chcem popisat ako sme sa dali dokopy a aby vsetky pasaze davali zmysel.
Nas vztah sa zacal v podstate ako kazdy vztah. Laska zo zaciatku bola idealna. Ona je taka ze rada si pochatuje na pokeci, to by mi nijak nevadilo. Dokonca zo zaciatku som niekedy odpisoval za nu, sama mi diktovala co mam napisat. Raz potom odisla a ucet ostal aktivny, kedze som mohol odpisovat a nerobilo mi to problemy, som otvoril jednu erpecku kde boli dost divne veci o mne. Mala aktivovane plus a tak sa vo mne prejavila ziarlivost a ja som si prezrel historiu. Boli tam divne veci popisane o mne a rady od v podstate cudzieho chalana ako ma ma vyuzit. Snazil som sa neprezradit ze som sa k niecomu dostal, aby som nevyznel ako ziarlivec a nejaky detektiv. Trvalo mi par dni kedy som to uz nevydrzal a vybochol som na nu. Urobil som vec ktoru by som asi nemal a dal jej na vyber bud ja alebo pokec. Viem, nemal som pravo na takyto vyber, avsak v tej hadke mi to prislo ako najracionalnejsie riesenie. Vybrala si mna. Nas vztah pokracoval dalej, ale mala pocit ze jej zakazujem mnoho tak si vzdy tajne nieco vytvorila. Teda to vzdy sa stalo 2x.
Prvy raz si vytvorila tajny nick niekedy pred vyse rokom, kedy sme sa povadili a ja som jej vysvetlil, ze ho nema zakazany, ale nemam rad ked pise o mne a nasom vztahu veci ktore nepristoja aby vedeli aj iny ludia. Potom ju to nejako netahalo tam sediet, pretoze mala prace nad hlavu a ja som s nou aj bol dost casto. Druhy krat si vytvorila tajny nick pred asi par mesiacmi (mal som viac prace a nebol som s nou dostatocne casto). Dlho som to nevedel az do okamziku ako si tam pisala s jednym clovekom, ktoreho poznam a ktoreho popravde nenavidi velmi vela ludi (ja takisto). Je to kurvenik ktory uz stoji za rozpadom niekolkych vztahov. Ide mu len o jedno. Raz mi prisla sprava na facebook od neznameho cloveka s instrukciou pozriet si isty nick na pokeci. No nedalo mi to a pozrel som si ho. Nebola tam fotka, avsak bolo jasne, ze je to moja priatelka (podla vypisaneho profilu). Ked som priatelke zavolal nech mi to objasni, potvrdila ze je jej. Ked sa pytala odkial to viem, vysvetlil som jej zdroj. Vtedy sa priznala ze si pisala s chlapikom, ktory sa jej vyhrazal, ze ak sa s nim nestretne tak prezradi vsetko co o nej vie a este si vymysli nieco aby nas rozdelil. Ked som zistil o koho sa jedna, zlost v tom momente by sa dala vazit na tony. Samozrejme sme sa dost pohadali a viedlo to ku partnerskej krize. Preslo par tyzdnov a zacali mi znova chodit spravy o tom ako bola vonku s kolegom a co vsetko spolu mali. Bohuzial odisla na dva tyzdne na dovolenku k rodicom a nechcel som tieto veci sa pytat cez telefon. Chodili dalsie a dalsie spravy o tom ako ma podvadzala. Dlho som nevydrzal a 2 dni po prichode naspat z dovolenky som uz skutocne vybochol. Podozrenie zivene vo mne za dva tyzdne proste bolo obrovske. Viedlo to k najhorsej hadke aku sme kedy mali. Ked som sa jej pytal ci bola s kolegom vonku, tak len uhla pohladom a snazila sa odist. Otazky ktore som jej kladol boli skutocne zle, nerozmyslal som. Dva tyzdne depresii sa prejavili aj na logike ktora mi v tom case chybala. Niekolkokrat som ju aj surovejsie zdrapil za ruku aby neodchadzala a vysvetlila preco to spravila. Dospelo to k tomu ze bola s nim vonku, ale kamaratsky, porozpravat sa. Bohuzial ja som uz vobec nerozmyslal a hovadiny ktore do mna tlacil cudzi clovek vybuchli este viac a pytal som sa preco ma podviedla. Kedze ja som myslel podvod sexualny, ona to zrejme brala ako podvod klamstvo a moc uz sa nechcela hadat a stale odchadzala. To som bral ako potvrdenie ze to spravila. Nevydrzal som, emocie sa prejavili vo forme fyzickeho utoku a strelil som jej facku. Nikdy som nic take neurobil. V momente mi prebleslo hlavou co som to spravil. Nikdy som nespravil nic horsieho, udrel som dievca ktore lubim. Po facke povedala ze s nikym nikdy nespala a nasledne ma vyhodila z bytu a prestala somnou komunikovat. Nakoniec som ju prekvapil v praci a povedala mi ze na mna kasle. Je to vyse tyzdna co sme sa rozisli. Vcera podvecer sa ku mne cez kamarata dostala sprava, ze ci som sa nahodov nerozisiel s priatelkou, lebo pocul ze (nazvyme ho svina) svina ma nejaky novy ulovok ktoremu rozbil vztah. Kamarat moju priatelku nepoznal, ale vedel kde pracuje a preto ma kontaktoval (s jeho sestrou totiz tiez svina chodil a velmi jej ublizil). Ked som potvrdil ze ano povedal mi informaciu ze za to moze svina. Dneska som bol prvy krat za priatelkou, avsak v byte nie je. Velmi sa jej chcem ospravedlnit za to co som spravil a povedat jej ako to vlastne vsetko vzniklo. Nechcem odpustenie, ale rad by som sa s nou porozpraval. Avsak sa obavam ze uz ju svina „dostal“
Povedzte mi prosim Vas nazor, co by ste na mojom mieste robili? Mam zabudnut na vztah, alebo sa pokusit o jeho obnovenie? Ako postupovat? Dakujem za rady a nazory.