Rozchod po 2.5 roku, zavinene tretou osobou.

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
blcha1234
Amateur
Amateur

Rozchod po 2.5 roku, zavinene tretou osobou.

Príspevok od používateľa blcha1234 »

Ahojte,
kedze sa mi nedavno skoncil dlhsi vztah, rad by som uvital radu, postreh od nezaujatych ludi. Na zaciatok chcem popisat ako sme sa dali dokopy a aby vsetky pasaze davali zmysel.

Nas vztah sa zacal v podstate ako kazdy vztah. Laska zo zaciatku bola idealna. Ona je taka ze rada si pochatuje na pokeci, to by mi nijak nevadilo. Dokonca zo zaciatku som niekedy odpisoval za nu, sama mi diktovala co mam napisat. Raz potom odisla a ucet ostal aktivny, kedze som mohol odpisovat a nerobilo mi to problemy, som otvoril jednu erpecku kde boli dost divne veci o mne. Mala aktivovane plus a tak sa vo mne prejavila ziarlivost a ja som si prezrel historiu. Boli tam divne veci popisane o mne a rady od v podstate cudzieho chalana ako ma ma vyuzit. Snazil som sa neprezradit ze som sa k niecomu dostal, aby som nevyznel ako ziarlivec a nejaky detektiv. Trvalo mi par dni kedy som to uz nevydrzal a vybochol som na nu. Urobil som vec ktoru by som asi nemal a dal jej na vyber bud ja alebo pokec. Viem, nemal som pravo na takyto vyber, avsak v tej hadke mi to prislo ako najracionalnejsie riesenie. Vybrala si mna. Nas vztah pokracoval dalej, ale mala pocit ze jej zakazujem mnoho tak si vzdy tajne nieco vytvorila. Teda to vzdy sa stalo 2x.
Prvy raz si vytvorila tajny nick niekedy pred vyse rokom, kedy sme sa povadili a ja som jej vysvetlil, ze ho nema zakazany, ale nemam rad ked pise o mne a nasom vztahu veci ktore nepristoja aby vedeli aj iny ludia. Potom ju to nejako netahalo tam sediet, pretoze mala prace nad hlavu a ja som s nou aj bol dost casto. Druhy krat si vytvorila tajny nick pred asi par mesiacmi (mal som viac prace a nebol som s nou dostatocne casto). Dlho som to nevedel az do okamziku ako si tam pisala s jednym clovekom, ktoreho poznam a ktoreho popravde nenavidi velmi vela ludi (ja takisto). Je to kurvenik ktory uz stoji za rozpadom niekolkych vztahov. Ide mu len o jedno. Raz mi prisla sprava na facebook od neznameho cloveka s instrukciou pozriet si isty nick na pokeci. No nedalo mi to a pozrel som si ho. Nebola tam fotka, avsak bolo jasne, ze je to moja priatelka (podla vypisaneho profilu). Ked som priatelke zavolal nech mi to objasni, potvrdila ze je jej. Ked sa pytala odkial to viem, vysvetlil som jej zdroj. Vtedy sa priznala ze si pisala s chlapikom, ktory sa jej vyhrazal, ze ak sa s nim nestretne tak prezradi vsetko co o nej vie a este si vymysli nieco aby nas rozdelil. Ked som zistil o koho sa jedna, zlost v tom momente by sa dala vazit na tony. Samozrejme sme sa dost pohadali a viedlo to ku partnerskej krize. Preslo par tyzdnov a zacali mi znova chodit spravy o tom ako bola vonku s kolegom a co vsetko spolu mali. Bohuzial odisla na dva tyzdne na dovolenku k rodicom a nechcel som tieto veci sa pytat cez telefon. Chodili dalsie a dalsie spravy o tom ako ma podvadzala. Dlho som nevydrzal a 2 dni po prichode naspat z dovolenky som uz skutocne vybochol. Podozrenie zivene vo mne za dva tyzdne proste bolo obrovske. Viedlo to k najhorsej hadke aku sme kedy mali. Ked som sa jej pytal ci bola s kolegom vonku, tak len uhla pohladom a snazila sa odist. Otazky ktore som jej kladol boli skutocne zle, nerozmyslal som. Dva tyzdne depresii sa prejavili aj na logike ktora mi v tom case chybala. Niekolkokrat som ju aj surovejsie zdrapil za ruku aby neodchadzala a vysvetlila preco to spravila. Dospelo to k tomu ze bola s nim vonku, ale kamaratsky, porozpravat sa. Bohuzial ja som uz vobec nerozmyslal a hovadiny ktore do mna tlacil cudzi clovek vybuchli este viac a pytal som sa preco ma podviedla. Kedze ja som myslel podvod sexualny, ona to zrejme brala ako podvod klamstvo a moc uz sa nechcela hadat a stale odchadzala. To som bral ako potvrdenie ze to spravila. Nevydrzal som, emocie sa prejavili vo forme fyzickeho utoku a strelil som jej facku. Nikdy som nic take neurobil. V momente mi prebleslo hlavou co som to spravil. Nikdy som nespravil nic horsieho, udrel som dievca ktore lubim. Po facke povedala ze s nikym nikdy nespala a nasledne ma vyhodila z bytu a prestala somnou komunikovat. Nakoniec som ju prekvapil v praci a povedala mi ze na mna kasle. Je to vyse tyzdna co sme sa rozisli. Vcera podvecer sa ku mne cez kamarata dostala sprava, ze ci som sa nahodov nerozisiel s priatelkou, lebo pocul ze (nazvyme ho svina) svina ma nejaky novy ulovok ktoremu rozbil vztah. Kamarat moju priatelku nepoznal, ale vedel kde pracuje a preto ma kontaktoval (s jeho sestrou totiz tiez svina chodil a velmi jej ublizil). Ked som potvrdil ze ano povedal mi informaciu ze za to moze svina. Dneska som bol prvy krat za priatelkou, avsak v byte nie je. Velmi sa jej chcem ospravedlnit za to co som spravil a povedat jej ako to vlastne vsetko vzniklo. Nechcem odpustenie, ale rad by som sa s nou porozpraval. Avsak sa obavam ze uz ju svina „dostal“ :( . Problemom je ze ma asi uz nechce vidiet za to co som spravil a nebudem mat vobec sancu jej to vysvetlit. Jej rodicia ma zrejme tiez uz nenavidia za to co som spravil. Nechcem tvrdit ze som v tom nevinne a co som spravil sa snazim ospravedlnit a takzvane „zlegalizovat“, ale nebyt svine, nic take sa nikdy stat nemuselo.

Povedzte mi prosim Vas nazor, co by ste na mojom mieste robili? Mam zabudnut na vztah, alebo sa pokusit o jeho obnovenie? Ako postupovat? Dakujem za rady a nazory.
Jedy
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok

Re: Rozchod po 2.5 roku, zavinene tretou osobou.

Príspevok od používateľa Jedy »

klaska... internet internet internet... takmer vsetky hadky vznikaju tam...da sa tam vsetko zistit... niekedy by som bol rad keby nebol.... mas to fakt tazke... no na tvojom mieste pockam a DOKLADNE si premyslim co dalej a co jej povies... este sa hcem spytat na vek oboch... drzim palce mozno ti odpusti...
blcha1234
Amateur
Amateur

Vek nas oboch je 23.
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

pozri.. keď jednáš príliš impulzívne a nedôveruješ svojej priateľke... čo si čakal, že sa stane? na takéto veci a rozhovory treba ísť s chladnou hlavou... ja viem, že sa mi to hovorí, ale proste je to tak... hoci je to ťažké... ak ťa tá baba ľúbila, tak nemala dôvod ťa podviesť, ak na ňu skúšal hocičo... správy na pokeci? ak má holka 23 rokov, tak myslím, že ich nemusela brať úplne vážne... to len ty si dosť možné jednal až príliš paranoidne...

a čo máš robiť? nechaj to vychladnúť... na oboch stranách.. ona možno spraví, alebo už spravila nejakú hlúposť (vyspala sa s iným, spálila tvoje fotky), ale to je pochopiteľné... každopádne teraz to chce trochu času a uvidíš... netlač na ňu, nechaj, nech si ona uvedomí čo teraz chce... a potom zisti, či si dokážete navzájom odpustiť... ak by to aj nebolo na pokračovanie vzťahu, myslím, že je škoda po 2,5 roku lásky o danú osobu úplne prísť...
blcha1234
Amateur
Amateur

Ano viem ze veci treba riesit normalne bez prehnanych emocii. Bohuzial nebola moznost riesit veci za "horuca" a jednat na dialku by bolo velmi neprijemne. Proste tie dva tyzdne bola dlha doba, komunikovali sme striedmejsie. Kazdy den som upadal do depresii a len sa to zhorsovalo.

Cas lieci rany, avsak ked nevie pravdu tazko si nieco uvedomi a neda sancu myslienke odpustit mi. Bude zit v predstave ze som hlupak a 100% sa ku mne nevrati. Nerad by som prisiel o ten vztah.
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

pozri... v momentálnej situácii čím viac sa jej to budeš snažiť vysvetliť a niečo dokázať, tým viac oleja do ohňa prileješ... nevravím, že to máš nechať tak pol roka - nech si stihne spraviť názor a znenávidieť ťa... daj tomu 2-3 týždne... to opadne to najväčšie napätie a k slovu sa zase dostanú pekné spomienky a troška zdravého rozumu...
zhulo
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa zhulo »

Ja by som jej na tvojom mieste napísal list (rukou písaný, nech je to osobnejšie), keďže si výbušnej povahy, aby sa to zase nestalo.
Tam by som sa jej aspoň ospravedlnil a uvidíš, čas ukáže.
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

autorovi temy ohladom svine: --- vies preco je na zemi tolko zlych ludi? --- lebo je nelegalne ich beztrestne strielat! :)

--- vybuchol si vybuchol, to sa stava, chapem ta, ... poradim ti jedno. CAKAJ. a hladaj si uz nove dievca, dost totiz hrozi ze ti zacne chodit so svinou, svina ti ju pretiahne, odhodi a ona bude utekat naspat k tebe, vtedy to uz bude len na tebe, ci budes este brat takyto "tovar" ... :wink: a ci budes rad ked na teba svina v meste pozrie, a zmurkne očkom, ze dobre sa ju trtkalo, a ty budes vediet ze mu nemozes nic, a tvoja priatelka bude v riti aj z neho aj z teba a celkovo neverit chlapcom, jeden jej strelil facku druhy len zneuzil a pretiahol . . .

--- prisambohu, tazka situacia ....
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa CheZteR »

co povedat...dost blba situacia, udrel si dievca ktore milujes, u velmi vela zien takyto muz skonci takmer okamzite a nema ziadnu dalsiu sancu
tu facku si nezasluzila ona ale svina, a zasluzi si ju stale :sly: clovek ktory sa vyziva v rozpade vztahoch inych si nic ine ani nezasluzi :smt018
kasli na fb, kasli na pokec...ja sa so svojou tiez na fb vždy pochytím ale obaja vieme ze su to nezmysly :lol:
blcha1234
Amateur
Amateur

O tom ze si ju nezasluzila viem a zerie ma to. Avsak v tom case som to nevedel. Ako pisal qwerty-xyz bohuzial mu nic spravit nemozem.
Sancu uz zrejme nedostanem. Ale posluchol som radu a uz teraz pisem dopis v ktorom bude aspon ako take vysvetlenie a ospravedlnenie. Snad mi aspon niekedy odpusti.
ithory
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa ithory »

zavinil si si to sam, a kym to nebudes schopny vidiet sa zrejme na jej rozhodnuti ani nic nezmeni ..

//autoeditácia príspevku (31 Júl 2011, 0:12)
blcha1234 napísal:O tom ze si ju nezasluzila viem a zerie ma to. Avsak v tom case som to nevedel. Ako pisal qwerty-xyz bohuzial mu nic spravit nemozem.
Sancu uz zrejme nedostanem. Ale posluchol som radu a uz teraz pisem dopis v ktorom bude aspon ako take vysvetlenie a ospravedlnenie. Snad mi aspon niekedy odpusti.
a dobre na to ides, ale pis tam o sebe nie o nej .. uz len z taktickych dovodov, event vyhrady voci jej spravaniu, s nou mozes prebrat kludne az casom, ak budete teda zase spolu ..
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Keby existovala príručka, ako rozvrátiť vzťah, tak hneď v prvom bode by bolo napísané "podkopať/zničiť dôveru". To sa človeku, čo ti posielal (anonymne?) udania dokonale podarilo. Tvoja hlúposť, že si to riešil tak, ako si to riešil, hoci zo začiatku si na to šiel racionalne, keď si hneď neriešil pokec či počkal, než príde z dovolenky. V zápätí si to však tradične domrvil.

Ďalšia blbosť je, že si jej zakazoval to či tamto. Aj ja som to skúšal, keď mi tretí vŕtal do vzťahu a zistil som, že to má úplne opačný efekt. To je uplne rovnaké, ako s malými deťmi. Jej Vlastné svedomie a citové puto k tebe je jediná vec, čo ju v týchto veciach vie ovplyvniť.

Tou fackou si spálil mosty. Poznám síce aj taký vzťah, kde chalan babu sem tam prefacká a ona naňho nedá dopustiť, avšak toto nebude tvoj prípad. Jedna z mála vecí, čo môžeš spraviť je, že jej nejakym spôsobom odovzdáš správu o tom, čo si s tým playboyom zažila tá kamarátova sestra /či už po kamaratovi, kamaratke, písomne, osobne.. /. Určite na teba nedá, ale možno to bude mať nejaký zmysel v budúcnosti, keď sa popáli.
ithory
Zablokovaný
Zablokovaný

ale tak sme len ludia, vies o tom Tony Montana:) a to sa mu na just nepride vyplakat, leda ze by tam zkomponoval ze sa boji aby jej nezlomil srdce a taaak
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Však to už on musí vedieť, ako to má komponovať, aby zahral na strunu. Aj keď si myslím, že ak k takému niečomu v budúcnosti dojde, tak to už bude prežité a na oboch stranách budú uplne iné pohľady. Tým myslím, že city sa medzi nimi len sotva obnovia.
ithory
Zablokovaný
Zablokovaný

mozno je len urazena, okrem toho trosku viny ma na tej situacii aj ona sama, nemuselo to zajst tak daleko, keby dokazala spravit ustupok, co je sprosty pokec ..
Janio
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Janio »

Oh my fucking got... Ja sa tej dievčine čudujem. Vybrala si teba miesto pokecu :lol: Neviem, osobne mám ja taký názor, že nikto mi nebude dávať na výber: "Buď ja, alebo niečo" Hneď by som jej odpovedal, že ona to nie je. Asi, keď pri inej činnosti trávim veľa času, tak to znamená, že ma to po nej (priateľke baví asi najviac so všetkých činnosti (napr. PC) A nevidím dôvod, prečo by to niekto mal zakázať... Takže tak. Keďže to spravila kvôli tebe, bolo jasné, že ťa ľúbila... Aj keď to, že ti to zatĺkala hmm nebolo od nej pekne. Ale ty udrieť ženu ? A ešte za ňou chodiť nech ti prepáči ? :roll: Na tvojom mieste utečiem a aspoň rok sa jej neukážem na oči a nepozriem sa ani do zrkadla...

V každom prípade chyba bola na obidvoch stranách, ale hlavne na JEJ... Ta facka bola len klinec do rakvy. Jop, môj názor neber nijak osobne je to len môj postreh, keďže udrieť ženu pokladám za to najhoršie. Ale ty si si to uvedomil, tak aspoň niečo
Chybu nespravila ta "svina" ale vy dvaja, pretože ste sa rozhádali a ty si uveril niekoho dristom... On len využil situáciu a tvoju hlúposť (Teda, nedá sa povedať, že hlúposť, ale nachytal ťa... Pevne verím, že ten zdroj čo ti to posielal bol on?)
A jop ja by som sa nato vykašľal a hľadal inú... Síce 2,5 ročný vzťah je dlhá doba, no určite by ti to vyhadzovali pri každej príležitosti na oči a ty jej tiež... V mori je veľa rýb

// Ithory možno pre niekoho sprostý, ale keď to pokladala nevidím dôvod, prečo by tam nemohlo chodiť... Skôr spravila chybu, že tajne si vytvorila 2 nicky, aj keď nemusela... (Keďže písal, že si nepraje, aby písala o ňom nič viac) A ešte to, že sa správala, ako decko písať s niekým iným o priateľovi a to s tým kolegom :roll:
ithory
Zablokovaný
Zablokovaný

jop zakazmi sa este nikdy nic nevyriesilo, a ja to beriem zo zenkej stranky, proste niekto ustupit musi a vecsinou je zena ta ktora dokaze (pre vztah) viac obetovat, tak ako klamat v takej primitivnej veci, ale zase on tiez zvolil primitivny pristup .. ach dobru vospolok ..
lumir
King
King

Príspevok od používateľa lumir »

mno... v dalsom vztahu si uz das pozor :)
.
PS: aspon uz vies, ze s ludmi zavislymi na pokeci (a inych soc. sietach) sa neoplati zacinat
bucuresti
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa bucuresti »

POKEC POKEC POKEC... casto ludi spajajuci ale aj rozpajajuci.. Zober to tak ze ty aj keby si neviem co babe zakazal tak ona ak chce tak si to spravi ako aj nick na pokeci. Osobne na taku babu by som kaslal, neviem ci jej pisat po 2 tyzdnoch bude spravnym riesenim. Skor pockaj ci sa sama neozve...
blcha1234
Amateur
Amateur

Janio: ja som jej sice dal na vyber, ale nikdy by som na taku moznost nepristupil keby nepisala o mne blbosti. Tymto to neobhajujem, ale kazda akcia vyvolava aj protikladnu reakciu. Ak mas pocit ze ma ta facka nemrzi tak si na omyle. To bol ten najhorsi pocit aky som kedy v zivote zazil. Nikdy som nic take neurobil a neurobim. Najhorsie bol fakt ze som si myslel ze ma skutocne podviedla a to viedlo k tej facke.

Ta svina vystihla aj dobu kedy som bol "najzranitelnejsi". V tom case jeden z rodicov mal nehodu co ma uz tak dost vystresovalo. V blizkom okoli nasledne zomreli hned dvaja ludia ktorych som dobre poznal. Tym ze odisla na dovolenku som ostal sam a depresia sa len prehlbovala. Kedze dovolat sa jej bol velky problem, nevedel som si ani overit ci je nieco pravda. V jednej sprave bolo dokonca nieco take "vies s kym prave je? somnou, ak skusis zavolat nezdvihne" a skutocne, v momente som jej volal a nedovolal som sa, ba dokonca ani najblizsich asi 6 hodin. Ked bol vecer uz bola unavena a nechcelo sa jej volat. Tymto chcem vniest aj troska dalsieho svetla ako to prebiehalo.
Vsetko to boli zrejme nahody ktore mi ale neprispievali. Drzat to v sebe dva tyzdne bolo neskutocne tazke.
Napísať odpoveď