Stretko
-
qwerty-xyz
Re: STRETKO
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
BA len tak namatkovo nikomu sa nic nezmenilo? Pocasie nam nepraje a preto sa radsej pytam, ci ta destinacia byva aj za zleho pocasia otvorena? 
veru veru to s tým počasím,..
a štvrtok je tu cubi-dup....
-
jin
VIP
Čo pozerám predpoveď, tak vo štvrtok má byť celkom pekne...
Každopádne vo štvrtok sa stretávam s Makim, takže zrejme sa tam na chvíľu zjavíme. Pokiaľ sa Makimu nezmenia opäť plány
Každopádne vo štvrtok sa stretávam s Makim, takže zrejme sa tam na chvíľu zjavíme. Pokiaľ sa Makimu nezmenia opäť plány
-
Soviet
Darca
No predpoved uz asi 4x krat ukazuje ze bude pekne a vzdy to na poslednu chvilu zmenia a leje ako sibnute
No uvidime. Len i byva ten dracik otvoreny aj cez dazdive dni tak toho sa obavam..
-
jin
VIP
Žeby sme zmenili na nejaký in-door?
-
Soviet
Darca
No ved pri takomto pocasi by daka alternativa bodla, kdyby neco. Len mna tam v tom okoli veru nenapada toho vela.
-
Peter_Retep
VIP
a musi to byt na zlatych??? ja mam rande v starom meste tak by sa to mohlo pak konat tam aby som to nemal daleko
napr u kristiana, pripadne v bastione je good pivo (stara trznica) alebo k zemanovi (kollarovo namestie)
Co takto u mamuta? Kozel desina za euro, budvar desina na 1,20 budvar, plzen dvanastka za 1,40 a capovany birrel nealko za 1,40. Ja vsak mam ten hokej predtym, takze mna neberte vazne, kedze ja sa budem vediet uvolnit az niekedy o pol deviatej
no snad to dovtedy nezabalite.. 
Peter_Retep: Bastion je predsa v "novej" tržnici na Trnavskom. Tam osobne by mi to vyhovovalo, mam to blízko zo štadionu
Peter_Retep: Bastion je predsa v "novej" tržnici na Trnavskom. Tam osobne by mi to vyhovovalo, mam to blízko zo štadionu
-
Soviet
Darca
Nech sa vyjadri vacsina
V Bastione je dost miesta, takze sa aj dako pomestime vklude. Tam viem byt aj skorej cca 17:20, takze no problema 
Ked indoor tak sa priklanam k bastionu. Mam to blizko z prace, da sa tam zaparkovat...
tak potom mne je to jedno.. ja prídem tam kam odhlasuje väčšina...
Ked bastion, tak Bastion gallery v Shopping Palace na zlatych - tam prejdem aj v papuciach 
-
Soviet
Darca
Tak dnes uz je teplo az mi z toho dobre nieje, tak neviem no. Mozme skusit ten Bastion. Ak by bolo pekne, tak sa presunieme po par pivach
KoCi, len ty papucky doma nechaj
KoCi, len ty papucky doma nechaj
Ak bude pekne, tak bastion je taky.. co ja viem - vnutri tmavy, vonku hlucny (jedna z najrusnejsich krizovatiek). Ale vsak ja uz volakam dojdem no.
-
Soviet
Darca
Tak sa dohodnime, ze ak bude pekne, tak Zlate, ak bude prsat ci poprchavat, tak Bastion. Hmm?
Inak stvrtok je aj Para pod ufom za 4eur, tak po stretku sa mozno presuniem tam dozabavat.
Inak stvrtok je aj Para pod ufom za 4eur, tak po stretku sa mozno presuniem tam dozabavat.
-
Peter_Retep
VIP
no tak uvidime ako bude zajtra a aka bude predpoved na stvrtok ale ked bude vo stvrtok podvecer len trochu zamracene ja zlate v tom pripade riskovat nechcem.
No chlopi čo je s Vami?? som myslela že dnes na obed už bude všetko dohodnuté....
večer keď prídem , tak chcem vidieť nejaké rozumné stanovisko 
-
Soviet
Darca
Predpoveď počasia na 04.08.2011 (Štvrtok)
DEŇ:
Prevažne oblačno, občasný dážď alebo prehánky, ojedinele búrka.
Najvyššia denná teplota okolo 24 st.
Premenlivý vietor do 4 m/s (15 km/h).
No kafiatko pocasie nas serie, to je jedina vec..Inak by to uz bolo davno na 100 pro dojednane.
DEŇ:
Prevažne oblačno, občasný dážď alebo prehánky, ojedinele búrka.
Najvyššia denná teplota okolo 24 st.
Premenlivý vietor do 4 m/s (15 km/h).
No kafiatko pocasie nas serie, to je jedina vec..Inak by to uz bolo davno na 100 pro dojednane.
tak sa serte na počasie... indoor pršať nezvykne... a ak aj bude pekne, tak to jedno stretko sa vo vnútri prežije...