Windows 7
Re: Windows 7
asi je jedna zla, reklamuj
Vzhled W7 miluji, nic mi nevadí kromě špatné kompatibility u starých her. Proto bych s Váma chtěl probrat tento systém jako nejlepších systému dnešní doby. (Nebo aspoň to tak trh dokazuje)
1. Jde nějak oklamat instalaci 32-bit hry?Rád bych si zahrál i nějaké hry co mám doma a dokonce originální edice a heleď -> křičí to na mě! Crying or Very sad
Takového křiku jsem si zažil dost 4 roky dlouhého čekání no nový počítač, teď hraji na herním stroji a pískám si... Ale znovu křičí, že nepodporuje hry tvořené pro Windows XP... Nejde jen o hry, ale i programy aj. aplikace, které bych tak rád strašně vlastnil, ale nemohu.
2. Další otázka na addony pro W7... Podívejte. Hraji si hru a minimalizuji. Krásnej příklad třeba u League of Legends. Je sice hezké že se dostanu na pracovní plochu, ale stačí klid a ihned mě to přenese do hry. Proč taková chybka mě stále otravuje?Rád bych při hře třeba dělal něco na ploše... jako nejvíce mě štve, že nemohu třeba zavěsit komunikaci na skypu a musím odpojovat kabel od mikrofonu. 21. století a já se musím tak namáhat, a stačilo by pouze hru nechat minimalizovat. Můj další příklad je, že chci zavolat kamarádovi při LoL nebo přijmout hovor, když hrajeme hru, které na takové komunikaci stojí. Ale opět mě v tomto naštve ta několikrát zmíněná "minimalizace" a já musím odejít ze hry a znovu se přihlásit díky takzvaně restartováním klienta... Existují na to addony, vylepšováky, změna vzhledu celého OS + nějaké chytré miniaplikace navrh?
Doufám, že moc neutravuji a že si popovídáme. Smile
PSS: Pokud někde bylo zodpovězeno, tak mě omluvte, ale číst 70+ stran nebudu a při hledání výrazů mi to najde i 900+ příspěvků...
1. Jde nějak oklamat instalaci 32-bit hry?Rád bych si zahrál i nějaké hry co mám doma a dokonce originální edice a heleď -> křičí to na mě! Crying or Very sad
Takového křiku jsem si zažil dost 4 roky dlouhého čekání no nový počítač, teď hraji na herním stroji a pískám si... Ale znovu křičí, že nepodporuje hry tvořené pro Windows XP... Nejde jen o hry, ale i programy aj. aplikace, které bych tak rád strašně vlastnil, ale nemohu.
2. Další otázka na addony pro W7... Podívejte. Hraji si hru a minimalizuji. Krásnej příklad třeba u League of Legends. Je sice hezké že se dostanu na pracovní plochu, ale stačí klid a ihned mě to přenese do hry. Proč taková chybka mě stále otravuje?Rád bych při hře třeba dělal něco na ploše... jako nejvíce mě štve, že nemohu třeba zavěsit komunikaci na skypu a musím odpojovat kabel od mikrofonu. 21. století a já se musím tak namáhat, a stačilo by pouze hru nechat minimalizovat. Můj další příklad je, že chci zavolat kamarádovi při LoL nebo přijmout hovor, když hrajeme hru, které na takové komunikaci stojí. Ale opět mě v tomto naštve ta několikrát zmíněná "minimalizace" a já musím odejít ze hry a znovu se přihlásit díky takzvaně restartováním klienta... Existují na to addony, vylepšováky, změna vzhledu celého OS + nějaké chytré miniaplikace navrh?
Doufám, že moc neutravuji a že si popovídáme. Smile
PSS: Pokud někde bylo zodpovězeno, tak mě omluvte, ale číst 70+ stran nebudu a při hledání výrazů mi to najde i 900+ příspěvků...
-
MichalkoOo
Zablokovaný
skus rezim kompatibility s xp a spustit ako spravca. Ak nepomoze skus si na google nieco pohladat.
Zdravim
Chcem sa spytat, ci priamo OS Win 7 podporuje moznost skryt nejaku zlozku, respektive ju spristupnim len na heslo.
Ak to nie je mozne, prosim Vas poradte mi aky jednoduchy program by nieco taketo zvladol.
Dakujem
Chcem sa spytat, ci priamo OS Win 7 podporuje moznost skryt nejaku zlozku, respektive ju spristupnim len na heslo.
Ak to nie je mozne, prosim Vas poradte mi aky jednoduchy program by nieco taketo zvladol.
Dakujem
lock folder
CheZteR napísal:lock folder
diki Brona, pogooglim
Používám tento program -> http://www.slunecnice.cz/sw/axcrypt/
Píše se tam nějaké dekódování, ale mě stačí na občasné zamknutí souborů.
Píše se tam nějaké dekódování, ale mě stačí na občasné zamknutí souborů.
Zdravíčko.Prosím vás ako túto (viď. príloha) ikonu zmažem z tray menu?
- Prílohy
-
- ikona.PNG (809 Bajtov) 1575 zobrazení
klikni na nu pravým - otvorit centrum akcií, budeš tam mať asi 3-4 rolovacie menu, v každom z nich je maličkými modrými písmenkami napísane vypnúť hlásenie...., odklikni to na každom, vlajočka ti síce nezmizne, ale zmizne ti aspoň to nepekné červené X 
Ďakujem.
Aspoň niečo
Aspoň niečo
Zdravím , stiahol som si verziu Windows 7 SP1 CZ x86,x64.iso , spravil bootovacie DVD ako image, nastavil v biose 1.boot ako mechaniku a restartnem pc a stale mi len restartne komp pri stlacani akejkolvek klavesy, neviete co je chyba??
____________________________________________________________________________________________________________________
zostava: mat.doska: MSI MS-7207G, procesor AMD Athlon 3000+,ram: 1,5Gb,GPU: GeForce 8400 GS 512 Mb,
____________________________________________________________________________________________________________________
zostava: mat.doska: MSI MS-7207G, procesor AMD Athlon 3000+,ram: 1,5Gb,GPU: GeForce 8400 GS 512 Mb,
Chyba môže byť v hocičom.Kedže sa jedná o nelegálnu warez verziu windowsu.
Buď skús inú verziu, alebo si kúp OS legálne.
Buď skús inú verziu, alebo si kúp OS legálne.
praveze kamosovi to slo na inom pc , som sa cudoval, nebude v chybe v biose? cital som ze zvykli flashovat kvoli slickom
skus to iba napalit, nenapaluj to ako boot dvd, mozno to pojde
ok skusim ..aj ked sa mi zda ze tam chyba file boot se7ven.ini
Dneska z nicoho nic sa mi zmenili ikony adresarov, vid obrazok. Neviete cim to moze byt ?
predpokladam ctrl+kolecko
To mi len zvacsi alebo zmensi ikony. Pri inych velkostiach mam normalne ikony.
//Mozno sa nechapeme. Zmenili sa mi ikony na tieto lowres skarede. O velkost mi nejde.
//Az taky amater nie som aby som nevedel ako sa meni pohlad pri ikonach
///nevermind, uz som to vyriesil...
//Mozno sa nechapeme. Zmenili sa mi ikony na tieto lowres skarede. O velkost mi nejde.
//Az taky amater nie som aby som nevedel ako sa meni pohlad pri ikonach
///nevermind, uz som to vyriesil...
-
MichalkoOo
Zablokovaný
Toto sa stalo aj mne. Zmizlo to po pár reštartoch.
Dnes som nahodil Windows 7, pripojil som externý HDD no keď nan chcem hodiť nejaký súbor vypíše ,,Na vykonanie tejto akcie musíte mať povolenie" pritom som prihlásený ako Admin, som správca tak tou nechápem. Ani google mi nejak nepomohol. Skušal som aj Safe Mod a nič.
Za rýchlu pomoc K+ keďže je to súrne
Za rýchlu pomoc K+ keďže je to súrne