takze ten zapas nic neznamena.
kedy sa hra Community shield? uz by mal byt zachvilku.
// 600. prispevok
7.8. o 15:30master23 napísal: kedy sa hra Community shield? uz by mal byt zachvilku.
Nie náhodou Johnson napravo, Agger naľavo a zase Downing naľavo a Kuyt napravo?Steven666 napísal: asi takto:
-------------------Reina---------------------
Agger------Škrteľ------Carragher-----Johnson
-----Adam------Meireles-------Gerrard-------
----------Downing------------Kuyt-----------
-------------------Suaréz-------------------
Chlapci Agger na kraji ? Mi nehovorte, že to myslíte vážne.. Ináč Enrique deal vyzerá ozaj nádejne. Niektoré zdroje píšu, že už je prestup hotový ale o tom pochybujem.Anem napísal: Nie náhodou Johnson napravo, Agger naľavo a zase Downing naľavo a Kuyt napravo?
A koho iného má Liverpool namiesto ľavého beka okrem Fábia, ktorý je už pristarý?susko8 napísal:
Chlapci Agger na kraji ? Mi nehovorte, že to myslíte vážne.. Ináč Enrique deal vyzerá ozaj nádejne. Niektoré zdroje píšu, že už je prestup hotový ale o tom pochybujem.
Fábio starý, Insua prišiel z hosťovania, Robinson mladý... ja sledujem Liverpool dostatočne , o týchto hráčoch viem a o prestupe Enriqueho som sa dozvedel dnessusko8 napísal:Ku Anemovmu príspevku.. Nesleduješ Liverpool ako jeho fanúšik tak nevieš ,že Kenny má k dispozícii na ľavého beka Aurélia, Insuu (Pekné zápasy v príprave) a aj Robinsona (Áno ten čo zmazal Walcotta proti Arsenalu). A po novom už aj Josého Enriqueho.
Jasné niečo v ňom je , ani jedného z týchto ľavých obrancov nechcem nijako výrazne haniť len som tam videl Aggera ako najlepšieho obrancu ľaváka.susko8 napísal:Proti ázijcom hral fakt dobre..
Anem: Pravda.. Je síce mladý, ale musíš uznať že je to fakt talent.