Nespokojnosť s postavou

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
audiotrack
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Nespokojnosť s postavou

Príspevok od používateľa audiotrack »

táto téma sa otáča proti mne, začínam sa cítiť nepríjemne :) Uzavrime to tak, že si pekná baba a nemáš sa čoho báť a prečo premeriavať
Nataaa
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Nataaa »

audiotrack napísal:táto téma sa otáča proti mne, začínam sa cítiť nepríjemne :) Uzavrime to tak, že si pekná baba a nemáš sa čoho báť a prečo premeriavať
prepáč :/ a neotáča sa proti tebe :) a ďakujem ;)
Kok
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Kok »

Ako bolo povedane, hlavne to netreba riesit, su aj dolezitejsie veci v tvojom zivote.
btw, poslal som ti v SS mail aby som to "zhodnotil" :D
Nataaa
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Nataaa »

hej viem uz som ti to aj poslala ;)
silmarill
King
King

Príspevok od používateľa silmarill »

:arrow: this topic has been approved by pedobear
Janio
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Janio »

Boha vášho audio nič proti, ale si je*** ? Tak isto aj ostatní.. :roll: Pýtať fotku od 14 a ešte také prasačiny ? Wake Up Keby máš 15 nepoviem nič, ale toľko ? Chezter a ty tiež tá vysoká škola ti asi veľa rozumu nedala čo ? Si vymastite, alebo bežte za frajerkou, ak vás nejaká chce... :roll:

Nata
Také filenky, ako ty milujem... Dapadneš, ako ta anorexičká, ktorú pred nedávnom vystrelo... :roll: Máš 14 čo riešiš ? Radšej ber do rúk knihu, pretože o chvíľku končia prázdniny a buď máš pred sebou strednú, alebo monitor tak sa uč.
Najlepšie sa odnaučíš takto: Keď sa uvidíš v zrkadle a uvedomíš si, že zase sa očumuješ tak si daj facku! A po dni ťa to prejde.
Inak dovolím si ťa citovať:
no ale ja neviem potom budem vyzerať ako malá štetka..
To pošleš fotku každému, kto ti napíše ? To si mohlo to sem rovno dať, pretože aj tak ti každý napíše. A bude si na tebe mastiť pele, ako spol, ktorím si to už poslala.

Inak normálneho chalana ? Čo je u teba normálne, že posiela fotky každému ? Ale máš pravdu v tvojom veku je to nemožné v obidvoch pohlaví
A mať tak tvoje problémy a prezidentov plat, tak od rozkoše neviem, čo so sebou (asi tak isto, ako ty, keďže ťa "fotrovci" sponzorujú)

Peace
Kok
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Kok »

Janio robis z toho kovbojku ako keby nam poslala svoje XXX akty perverz fotky. Poslala normalnu fotku a my sme jej na to normalne odpovedali ze nemusi nic riesit.
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa CheZteR »

Janio :D maš čistu pravdu :? :D nie vážne :D ale na druhej strane, neverím že z tej debaty necítiš srandu :)
Janio
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Kok áno ? A to treba vidieť fotku, kde sa fotí v spodnom prádle 14 ročné decko, aby si jej napísal, že "nemá čo riešiť?" Sa preber. + Ešte tie audiove a chezterove reči "Mať takú postavu tiež sa pozerám" "že mať také kozy" Čo ste prvý krát videli ?
A ešte k tomu, že ide o decko ? A pýtajú si ľudia, čo sú na výške ?

Chezter veľmi vtipné, nie necítim z toho srandu, ale demenciu. Demenciu zakladateľky a vašu, že sa správate horšie, ako malé decko, ktoré prvý krát niečo uvidí... Veď boha ani nevie načo to má

:plus: Chez no áno. Stop this madness...
silmarill
King
King

Príspevok od používateľa silmarill »

v tomto plne súhlasím s Janiom. pýtať si na nete fotku v spodnom prádle od nezletilej žaby hraničí s úchylnosťou.
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Janio, nehraj sa tu na nejakáho kňaza.
Poprvé, tá fotka je úplne normálna. Vybehni na plážko, a uvídíš tam baby viac odhalené ako je ona na tej fotke.
Podruhé, ak v tom nevidíš vtip tak také témy nečítaj. Od nejakého piateho či šiesteho postu tam vznikol spam, a zvyšok bol už len offtopic a trolenie
Potretie, nikde som jej vyslovene nenapísal nech mi ju pošle. Iba som dal možnosť súkromenej správy ako riešenie toho, že nechce verejne a ona sama sa rozhodla ju poslať
Poštvrté, môj vek s tým nič nemá. Nemám slabosť pre 14 ročné, a mám priateľku. Ale musíš uznať, že toto je téma v ktorej sa nedá poradiť vo veci či je tučná/chudá keď nevieme ako vyzerá. Keby bola škaredá, tak jej bez okolkov napíšem že áno, nech sa kontroluje. Okrem toho, ja som nekázal poslať fotku kde je v spodnom prádle. Kľudne sa mohla odfotiť aj v rifliach, išlo len o riešenie problému a ten sa bez obrázku postavy nedal objektívne vyriešiť. Keby mám ja podobný problém, riešil by som to fotkou v rifliach a triku a bez hlavy. Ona poslala akú mala, za to nemôžeš viniť mňa a ostatných
Popiate, ma už nič momentálne nenapadá ale faktom ostáva že sa tu hráš na nejakého borca. Prečo? Chceš ju zbaliť?
Janio
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

1. Audio áno ja sa tu veľmi hrám na kňaza, až nato, že som ateista a kadejake sračky, ako smylnenie etc pokladám za sprostosť... No fakt pýtať si fotku od 14 žabky, ktorá je ešte pod zákonom ? Nejde o to, čo uvidím na pláži, ale princíp.
2. Už druhý krát si ma presvedčil o tom, že buď nepoznáš pravidlá, alebo na nich serieš, či módi ich dodržiavať nemusia ? Offtopic si mal zmazať a nie ešte v tom pokračovať.
3. Veď nie, ale "foto inak neuveríme" a toho teplého smajlíka + potom hneď navrhnúť SS, je skoro to isté...
4. Prvú vetu, asi môžem negovať, keďže si sa predviedol inak... A to ste mi písali, že som nikdy nemal frajerku a sám tu vybehneš ako keby si mal gule plné semena ? Ja som jej napriek tomu poradil aj bez toho, že som fotku videl... Je to na jej rodičoch, ak vidia, že je tučná, tak jej to povedia... Úplne stačil prvý príspevok, kde bolo povedané, že sa jej telo meni, nie hneď "bez fotky nevieme"
Kľudne stačili rifle, ale čo čakáš od sprostej žabky ?
5. Na nikoho sa nehrám a nie je to fakt. No, ak chcem niečo zažiť, tak vybehnem do ulíc... popr. keď som zúfalec, ako ty pustím Pčko. A nie, ako ty... A zbaliť ju určite nechcem, to ste písali aj vtedy, keď som sa zastal ithory. Určite mi chýba ku šťastiu taká žabka, čo ju má na čúranie. Sa už prosím ťa audio preber. Jediný fakt je, že zakladateľka témy je dementná, no ty od nej ďaleko neutekáš

//A nezabudni mi to tu hneď pomazať, alebo radšej tu už ani nepíš, ako ty veľmi dobré vieš
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

Janio napísal:Boha vášho audio nič proti, ale si je*** ? Tak isto aj ostatní.. :roll: Pýtať fotku od 14 a ešte také prasačiny ? Wake Up Keby máš 15 nepoviem nič, ale toľko ? Chezter a ty tiež tá vysoká škola ti asi veľa rozumu nedala čo ? Si vymastite, alebo bežte za frajerkou, ak vás nejaká chce... :roll:
ty si taky sku*veny pokrytec, zeby si sa mal schovat do kanala a aspon rok nevyliezt na svetlo sveta...si pamatam niekolko mesiacov dozadu ako si obhajoval behanie za 13tkami kvoli sexu, pripadne nieco v podobnom zmysle - http://www.hojko.com/post1638260.html#p1638260
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Ja sa tu nemám potrebu s tebou doťahovať. Keď ti argumentujem, nazveš ma arogantným. Keď ti neodpíšem, nazveš ma zbabelcom. Keď to zamknem zase zneužívam svoju právomoc.. Mne si totálne ukradnutý. Mysli si o mne čo chceš, ja ti to neberiem. Stojím si však za tým že si vôbec nepochopil posledné dve strany tejto témy.
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Ach jaj, ale som sa bavil na tejto teme, než sem ten chumaj červený prišiel moralizovať :)

// :P
Janio
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Mirak a teba by mohli naučiť čítať, alebo aspoň správne pochopiť text. Nedomýšľaj si. Napísal som, že aj niektoré 13 vyzerajú že majú viac nič viac... O čom svedčí aj táto téma: http://www.hojko.com/zalubil-som-sa-do- ... 28943.html + Ešte aj, to ako začal hneď nadržane písať audio dokazuje to, že vyzerá na viac
Takže tak, dnes čo žerú kadejake sračky sa ani nečudujem tomu. Ukáž mi, kde tam píšem o sexe! + Potom sme písali SS, kde som len napísal, že nie všetky mladšie sú sprosté pretože poznám minimálne 3 prípady, kde to tak nie je. A ma neser, pretože tu môžem dať aj SS, kde ja sám píšem, že s 13 by som si nezačal... Len, že vyzerajú na viac. Choď do kútiku hanby a ostaň tam pokiaľ sa nenaučíš čítať

Audio, nie ale ohánať sa na 3 straty tým, že máš pravdu a keď ti to aj iní vysvetlia, že nemáš tak jednoducho zmizneš a už sa neukážeš... Nie je to zbabele ? Veď ja si o tebe aj myslím čo chcem... Stoj si za čím chceš, ja si zase stojím za tým, že si úchylný...

//Frikso ale veď Mirko nemá červenú :lol:
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

nie, dobrú
Zamknuté