priestupok
priestupok
ahojte, chem sa opytaj ze mam jednu znamu, ktora spolu s kamaratkami asi pred dvoma mesiacmi pracovala v restavracii, a ked tam koncili tak ukradli z kasi asi 50 €, a teraz po dvoch mesiacoch majitel tej restavracie volal jednej z nich za ma video na ktore su oni ako kradnu a, ze ked mu kazdna neda po 500 € tak ich pojde udat na polociu, tak sa vas chcem opytat, co by mali spravit, prosim poradte. dakujem
Re: priestupok
keď ich neukradli (musia vedieť či ich niektorá z nich zobrala), nech ich ide kľudne udať
ide mu iba o sprosté vydieranie
čiže, môžu ho udať oni za vydieranie
// samozrejme s dôkazom, nahrávka telefonátu, mail, smska, bez dôkazu iba slovo proti slovu...
// samozrejme s dôkazom, nahrávka telefonátu, mail, smska, bez dôkazu iba slovo proti slovu...
Mali by kontaktovat policiu a nahlasit vydieranie. O peniazoch sa mohol dozvediet tak z inventur a vyyuctovania. Mozno ziadne video nema, keby aj mal, tak za 50eur co vzali sa nic nedeje.
akože sa nič nedeje?
no, pre zaciatok, nie je to trestny cin
-
Janio
Zablokovaný
- Kontaktovať používateľa:
Nech sa mu vyserú na hlavu a nech mu to povedia aj do telefónu... + Nech sa spýtajú, či by tam nemali zájsť ony za vydieranie... (Samozrejme, ak majú dôkaz)
fuj, nahrat ho ako im vravi ze nech im da 500€ a potom od neho pytat 1000 
výborná taktika! čistý zisk: 1050€ 
ako by povedal klasik, budu zahojeni 
na to uz treba riadnu guraz, okradnut cloveka o 50eur a este kut plany ako od neho vymoct dalsie
Ja byt na ich mieste tak idem za sefom, vratim mu 50eur a prinesiem aspon nejaku kvalitnu hodnotnu domacu palenku a na kolenach tam klacim nech mi odpusti a ked uz som clovek bez stipky svedomia, tak sa aspon tvarim ze ma to mrzi...
Ja byt na ich mieste tak idem za sefom, vratim mu 50eur a prinesiem aspon nejaku kvalitnu hodnotnu domacu palenku a na kolenach tam klacim nech mi odpusti a ked uz som clovek bez stipky svedomia, tak sa aspon tvarim ze ma to mrzi...
priestupok
Urcite ma sef vela kontaktov a obaval by som sa ze za casnicky vas uz zoberu tazko
cssco napísal:Urcite ma sef vela kontaktov a obaval by som sa ze za casnicky vas uz zoberu tazko
nikde nie je napísané, že ich ukradliMiňo_sk napísal:na to uz treba riadnu guraz, okradnut cloveka o 50eur a este kut plany ako od neho vymoct dalsie
ak ich neukradli, určite mu nezaplatia, čo urobí? dá ich na políciu? nech dá - veď ich predsa neukradli
samozrejme vychádzam z predpokladu, že ich neukradli, ak ich ukradli - to je iné, no z prvého postu tak nejak vychádzam, že ich neukradli
priestupok
Preco mne vychadza ze ich ukradli?
prisahal by som ze na od zaciatku tam bolo napisane nieco ine 
sorry my fault
to ako ukradli 3 kamošky 50€? kazda ukradla čiastku a spolu tu činí 50€ alebo vzala iba 1 z nich?
// cssco, no lebo ti vravim ze tam bolo napisane nieco ine
sorry my fault
to ako ukradli 3 kamošky 50€? kazda ukradla čiastku a spolu tu činí 50€ alebo vzala iba 1 z nich?
// cssco, no lebo ti vravim ze tam bolo napisane nieco ine
-
Janio
Zablokovaný
Chezter: Citujem: "a ked tam koncili tak ukradli z kasi asi 50 €"
A čo sa týka toho, tak aj keby ukradli, čo má byť ? Ako písal beardie nie je to tresný čin, nakoľko sa jedná o nízku sumu, čiže iba priestupok ? Dostanú nejakú pokutu vrátia mu pade a je to... A to je ten najhorší scénar. Oni nech si ho nahrajú a budú mať proti nemu niečo viac a nech mu to aj rovno do telefónu povedia, keď ho nahrajú. Podľa mňa blafuje, ak mu ich ukradli z kasy, tak by zistil, že má manko na konci mesiace a nie po 2 mesiacoch zrazu zistí, že nemá prachy. A ony samé vedia, či tam sú kamery, alebo ani, ak nie, tak neviem čo vôbec riešia.
A čo sa týka toho, tak aj keby ukradli, čo má byť ? Ako písal beardie nie je to tresný čin, nakoľko sa jedná o nízku sumu, čiže iba priestupok ? Dostanú nejakú pokutu vrátia mu pade a je to... A to je ten najhorší scénar. Oni nech si ho nahrajú a budú mať proti nemu niečo viac a nech mu to aj rovno do telefónu povedia, keď ho nahrajú. Podľa mňa blafuje, ak mu ich ukradli z kasy, tak by zistil, že má manko na konci mesiace a nie po 2 mesiacoch zrazu zistí, že nemá prachy. A ony samé vedia, či tam sú kamery, alebo ani, ak nie, tak neviem čo vôbec riešia.
priestupok
Chezter: Zas mi nevychadza ze su 3
-
hojko
Site Admin
cssco: ,,mam jednu znamu, ktora spolu s kamaratkami" - takze su aspon tri..., vsak to mali ledva po 17 eur na hlavu, ak boli len tri 
-
Hotwire
Addict
teraz uz len prist na to ktory z nich je vacsi kreten, ci ten majitel alebo tie pi*e
si mozu ruku podat
z toho co autor napisal mam pocit ze tie bermanky tam boli na brigadu a asi len na jeden den, resp udalost, alebo mam pocit ze sam autor, alebo autorka to spravila, cize iba ona/on zobrala tych 50,alebo aj viac €.
Cize ak nema dokaz, videjko nestaci ak je zla kvalita, a pod...
takze bud zatlkat,zatlkat,zatlkat,alebo vratit a od hanby vycestovat zo statu prec
Cize ak nema dokaz, videjko nestaci ak je zla kvalita, a pod...
takze bud zatlkat,zatlkat,zatlkat,alebo vratit a od hanby vycestovat zo statu prec
LOL sak v tomto pripade by som sa radsej nechal udat sak zato hrozi pokuta tak akurat 30 euro. co je on kkt.