Trillian Astra

Informácie o software, ankety...
dair
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dair »

hojko napísal:Co je pre teba dolezitejsie, ako vyzera alebo ake ma funkcie??? Ja volim to druhe, teda funkcie, stabilitu, ovladanie a to Trillianu chyba. Mozno je stabilny (verzia 3), ale pripada mi zlozity a zakomplexovany. Uz len sposob akym bolo spravene (teda skor zasite) vyhladavanie uzivatelov je na hlavu, nehovoriac o inych veciach...
jj, prave som to dotestoval a co sa tyka vzhladu tak je to rozhodne ovela lepsie ako ICQ 5.1 a co sa tyka funkcii tak ako povedal hojko, je to zbytocne velke a komplikovane. Co tam nemusim tak to tam je a co by som chcel nie je. Preto customovatelnost mirandy RULEZZZZZ :twisted:
RazeR
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa RazeR »

hojko napísal:Co je pre teba dolezitejsie, ako vyzera alebo ake ma funkcie??? Ja volim to druhe, teda funkcie, stabilitu, ovladanie a to Trillianu chyba. Mozno je stabilny (verzia 3), ale pripada mi zlozity a zakomplexovany. Uz len sposob akym bolo spravene (teda skor zasite) vyhladavanie uzivatelov je na hlavu, nehovoriac o inych veciach...
njn, ja som od Astri cakal ovela viac, sklamala ma dost :?
Aealo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Aealo »

nechapem co tu uz hodnotite ked je to len Alpha verzia :roll:
RazeR
Light Star
Light Star

ano je to len Alpha, ale aj od nej som cakal trochu viac v zhladom k tomu ako dlho na nej pracovali a kolko mali testerov, dokonca som tam nasiel aj take nedostatky ktore uz ma vyriesene dokonca aj 3.1 :roll:
cTn
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cTn »

RazeR napísal:ano je to len Alpha, ale aj od nej som cakal trochu viac v zhladom k tomu ako dlho na nej pracovali a kolko mali testerov, dokonca som tam nasiel aj take nedostatky ktore uz ma vyriesene dokonca aj 3.1 :roll:
hh :lol: stava sa :)
RazeR
Light Star
Light Star

cTn napísal:hh :lol: stava sa :)
no nemalo by sa :wink:
cTn
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cTn »

RazeR napísal:no nemalo by sa :wink:
keby ludkovia ktory kodia apliakacie a hry robili svoju roboru poriadne tak by sa take veci nestavali a ani by sme nepotrebovali cpu's ktore dobre ze nezeru 1kw :lol:
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Toy M@ch!n3 napísal:nechapem co tu uz hodnotite ked je to len Alpha verzia :roll:
Razantne zmeny vo finalnej verzii zrejme nebudu a tak sa zbytocne rozplyvas, ked to zrejme nedosiahne tvoje ocakavania. Ja som Trillian skusal este pred dvomi rokmi, vtedy bola tusim novinka verzia 3. Fungoval som na nom mozno dva ci tri mesiace a zdal sa mi komplikovany. Nikdy som nemohol najst vyhladavanie uzivatelov a tak ked som chcel niekoho pridat do contact listu, len som cakal, kym mi napise... Smajliky su kategoria sama o sebe, pretoze smajliky s oznacenim (pig) alebo (wave) su pekne, ale pre netrillianovskych uzivatelov su len kus textu. Je rozdiel, ked niekto obdrzi smajlika a je zlozeny z dvojbodky, pomlcky, zatvoriek a ako je tam v zatvorke napisane pig a k tomu este aj hlupe krochkanie z repro.
Shwollo
Darca
Darca

Re: Trillian Astra

Príspevok od používateľa Shwollo »

nejakým zázračným kliknutím sa mi podarilo dať contact list na fullscreen. Neviete ako to mám vrátiť?
Prílohy
Untitled.png
lubo188
Light Star
Light Star

Re: Trillian Astra

Príspevok od používateľa lubo188 »

Zdravim mam trillian 5.xxx a nijak neviem nastavit aby mi nevyskakovalo okno so spravami ked mi niekto napise novu spravu, proste chcem aby mi len zablikala dole vedla hodin ako to ma qip, icq atd... da sa to vobec diky?
Napísať odpoveď