jj, prave som to dotestoval a co sa tyka vzhladu tak je to rozhodne ovela lepsie ako ICQ 5.1 a co sa tyka funkcii tak ako povedal hojko, je to zbytocne velke a komplikovane. Co tam nemusim tak to tam je a co by som chcel nie je. Preto customovatelnost mirandy RULEZZZZZhojko napísal:Co je pre teba dolezitejsie, ako vyzera alebo ake ma funkcie??? Ja volim to druhe, teda funkcie, stabilitu, ovladanie a to Trillianu chyba. Mozno je stabilny (verzia 3), ale pripada mi zlozity a zakomplexovany. Uz len sposob akym bolo spravene (teda skor zasite) vyhladavanie uzivatelov je na hlavu, nehovoriac o inych veciach...
Trillian Astra
-
dair
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
njn, ja som od Astri cakal ovela viac, sklamala ma dosthojko napísal:Co je pre teba dolezitejsie, ako vyzera alebo ake ma funkcie??? Ja volim to druhe, teda funkcie, stabilitu, ovladanie a to Trillianu chyba. Mozno je stabilny (verzia 3), ale pripada mi zlozity a zakomplexovany. Uz len sposob akym bolo spravene (teda skor zasite) vyhladavanie uzivatelov je na hlavu, nehovoriac o inych veciach...
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Razantne zmeny vo finalnej verzii zrejme nebudu a tak sa zbytocne rozplyvas, ked to zrejme nedosiahne tvoje ocakavania. Ja som Trillian skusal este pred dvomi rokmi, vtedy bola tusim novinka verzia 3. Fungoval som na nom mozno dva ci tri mesiace a zdal sa mi komplikovany. Nikdy som nemohol najst vyhladavanie uzivatelov a tak ked som chcel niekoho pridat do contact listu, len som cakal, kym mi napise... Smajliky su kategoria sama o sebe, pretoze smajliky s oznacenim (pig) alebo (wave) su pekne, ale pre netrillianovskych uzivatelov su len kus textu. Je rozdiel, ked niekto obdrzi smajlika a je zlozeny z dvojbodky, pomlcky, zatvoriek a ako je tam v zatvorke napisane pig a k tomu este aj hlupe krochkanie z repro.Toy M@ch!n3 napísal:nechapem co tu uz hodnotite ked je to len Alpha verzia
Re: Trillian Astra
nejakým zázračným kliknutím sa mi podarilo dať contact list na fullscreen. Neviete ako to mám vrátiť?
Re: Trillian Astra
Zdravim mam trillian 5.xxx a nijak neviem nastavit aby mi nevyskakovalo okno so spravami ked mi niekto napise novu spravu, proste chcem aby mi len zablikala dole vedla hodin ako to ma qip, icq atd... da sa to vobec diky?