eBay.com
Re: eBay.com
Ahojte chcem sa spýtať , aké peniaze sa mi to počítajú v my account? Mám tam 15 GBP a stále sa to zvyšuje ako niečo pridám na predaj to mám akože platiť či čo?
áno
A keď mi tam prirátalo 10GBP za predaj , len ten chlapík to nezaplatil? Ako to vyreklamovať? Na resolution som dal že nezaplatila relistol som item odrátajú mi to na konci mesiaca?
áno mali by ti to odrátať
Ahojte zase som tu , predal som 2 itemy jednému Talianovi a žiada po mne aby som to dal za 1 poštovné , ako to nastavím?
Nie som si istý , ale možno je to tu :
http://pages.ebay.co.uk/help/pay/shippi ... ounts.html
Tu je obsah :
http://pages.ebay.co.uk/help/pay/packing.html
http://pages.ebay.co.uk/help/pay/shippi ... ounts.html
Tu je obsah :
http://pages.ebay.co.uk/help/pay/packing.html
-
Scorpion90
King
jenoducho klikni na send invoice a tam mas okienko pre nastavenie postovneho
-
krankenwagen
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Zdravim,
asi pred mesiacom som kupoval kryt na telefon, no ked prisiel, mal na boku skrabanec a prasklinu, tak som napisal sellerovi co s tym a on mi refundol plnu sumu bez hocijakej fotky. Prisiel mi aj potvrdzovaci mail od PP, ze mi to refundli, no po troch dnoch nie su peniaze ani na PP ani na ucte (platil som cez PP z kreditky). Preto sa chcem spytat, ci peniaze sa vratia spat na kreditku alebo ostanu na PayPale?
Dik
asi pred mesiacom som kupoval kryt na telefon, no ked prisiel, mal na boku skrabanec a prasklinu, tak som napisal sellerovi co s tym a on mi refundol plnu sumu bez hocijakej fotky. Prisiel mi aj potvrdzovaci mail od PP, ze mi to refundli, no po troch dnoch nie su peniaze ani na PP ani na ucte (platil som cez PP z kreditky). Preto sa chcem spytat, ci peniaze sa vratia spat na kreditku alebo ostanu na PayPale?
Dik
-
guess.whoo
Redeemer
no ja som mal podobnu situaciu akurat s foliami na mobil a peniaze mi ostali na paypal ucte
-
krankenwagen
Professional
No keby poslali spat na PayPal tak by tam boli asi hned, tak neviem 
-
guess.whoo
Redeemer
a co mas v historii transakcii?
-
krankenwagen
Professional
Tak neviem, ci mam cakat do pondelka, ci to nahodou nepride na kartu.
//Teraz som si vsimol, ze v detailoch vsetkych transakcii tomu obchodu sa nachadza aj jedna zo 9.9 (vcera), ktora hovori o tom, ze som tych 13,95 dolara ako keby poslal naspat.
//Teraz som si vsimol, ze v detailoch vsetkych transakcii tomu obchodu sa nachadza aj jedna zo 9.9 (vcera), ktora hovori o tom, ze som tych 13,95 dolara ako keby poslal naspat.
-
guess.whoo
Redeemer
pockaj do pondelka a uvidis ci ti to nepride. alebo mozno on zrusil transakciu
-
Scorpion90
King
Z posledneho riadka vyplyva ze ti to poslali na kartu, vydrz 1-2 dni podla tych 3 bodiek vidis ze proces este nie je ukonceny
-
krankenwagen
Professional
Aha jasne pockam a uvidim
Dik, obom K+
Povie mi prosim vas niekto kde si prekonvertujem dolare na eura pri platbe cez paypal? Ked si objednavam cez ebay - priklad: stoji to 104,94 dolarov aj s postovnym, prekonvertujem si to cez nbs.sk vyjde mi to 76,91 € , ked si prekonvertujem cez paypal ucet "Currency converter" tak mi to vychadza 75,28 € ... no a ked uz objednavam a platim cez paypal tak uz je to za 79,33 € .... poradi mi niekto ako komplet cenu objednavky vypocitam na Eura? 
-
krankenwagen
Professional
Ok, refund uz je na kreditke, dik za pomoc 
-
guess.whoo
Redeemer
no pozeraj hlavne kurz tvojej banky a nie NBS
-
Scorpion90
King
paypal ma vlastny kurz, kt. prepocitava obchody (nevyhodny z pohladu eura)
Dnesny:
PayPal exchange rate:1 USD = 0,711744 EUR
Dnesny:
PayPal exchange rate:1 USD = 0,711744 EUR
Som uplny novacik v ebay, takze sa spytam asi dost zakladnu otazku (sorry), ale ako nakupujete cez ebay.com alebo ebay.co.uk, ked na kazdy tovar co kliknem, tak pise "Not available to Slovakia"? Nikto neposiela na slovensko... nasiel som si par veci co sa mi pacia, nuz pise mi vsade toto