Holenie hrudníku
Holenie hrudníku
Holieviam si hrudník, ale pred časom mi to bolo vytknuté. Vraj sa ženám páči, ak si ho muž ponechá v naturálnej zarastenej podobe.
Chcem sa na to spýtať žien, či ho mám nechať zarastať, alebo sa ženám na mužoch páči chlpatý hrudník. Tak tu máme hlasovanie.
Chcem sa na to spýtať žien, či ho mám nechať zarastať, alebo sa ženám na mužoch páči chlpatý hrudník. Tak tu máme hlasovanie.
Re: Holenie hrudníku
skus si tu tretiu vetu trošku opravit lebo to co si tam napisal mi nedava zmysel
K teme chlapy maju mat chlpaty hrudnik.
K teme chlapy maju mat chlpaty hrudnik.
je to každého osobná vec... chlapova, či sa holí... báb, či sa im to páči... rob čo chceš a ako sa cítiš príjemnejšie... pokiaľ sa máš babe páčiť, tak pochybujem že bude prvou vecou to, či si holíš hrudník
Pokiaľ tam nemáš srsť, jak bernský salašnícky..
v prvom rade bud sam sebou a rob tak aby si sa TY citil prijemne
-
Janio
Zablokovaný
- Kontaktovať používateľa:
100 ľudí 100 chutí nie ? Na fóre nie je až toľko veľa žien... Takže dozvieš sa tu len názor niekoľkých ľudí
-
KaptMichal
King
Ak si na kupalisku a ludia od teba utekaju s vetou Pomoooc, videl som Yetiho, tak vidim dovod. Mozno este ked ho mas nejaky vymakany ale celkovo co ja viem, tak zeny nejak neoblubuju holenie noh, hrudnika na chlapoch.
z osobných skúseností a rozhovorov so ženami sa im páči buď nezarastený hrudník, alebo zarastený hrudník, rozhodne sa žiadnej nepáči oholený
(ale môžu existovať aj také no..)
-
bolek
Guru
Mne sa páči zarastený, ale predsa sa nebudeš riadiť tým, čo ti napíšu ľudia na fóre. Ak ti je prirodzenejšie si ho oholiť, je to tvoja vec. Hádam sa nebudeš celý život prispôsobovať niekomu. 
-
KaptMichal
King
bolek, praveze si myslim, ze ak si niekto holi hrudnik len tazko to bude kvoli sebe samemu (Aj ked, sto ludi , sto chuti)... Je to skor sila prostredia co momentalne nuti niektorych chalanov a chlapov holit si nohy, popripade hrudnik. Samozrejme nehovorim o tych extremne zarastenych...
Mne sa síce páčia skôr hladkí chlapi, ale zas by mi prišlo divné, keby si to chalan musel holiť, to radšej nejaké prirodzené zarastenie. A myslím,že ak to začne rásť, bude to dosť nepríjemne pri dotyku tiel škriabať.
-
evilbanana
Medium Star
Ako sorry že to píšem takto,ale už sa tu riešili Nohy teraz hrudník čo nabudúce ruky? gul e? príde mi to dosť divné keď sa toto pýtaš každej žene sa páči niečo iné a pokiaľ si suchár ktorý ma 60 kíl tak asi nemá čo vyniknúť... Ešte raz sorry že som sa zapojil ale nedalo mi to
-
bolek
Guru
Vychádzala som z pôvodného príspevku, kde mi to vyznelo, že si ho holieva kvôli svojmu lepšiemu pocitu. Ale máš pravdu, je taká doba, že všetko hladké, žiadny chlp, ale ja sa s tým osobne nestotožňujem a na chlapoch sa mi to nepáči. Ak nehovoríme o nejakých extrémnych porastoch. 
-
KaptMichal
King
supersonic - ked sa obuvas do vahy, kukni si kolko vazi Adam Cibula a ako vyzera
A ci mu nieco vynikne...
-
evilbanana
Medium Star
kpt michal nechcem moc off topic radsej pod skuromne spravy ale A. Cibula ma výbornú genetiku a jeho výška? 160 cm teda aj pri malej váhe cvikoch a genetike spraví veľa.. nemyslím že autor témy nieje ani jedno z toho
-
Soviet
Darca
Ano budem sa holit tam kde mi kamratka povie. Obsrat jej hlavu. Ako bolo spomenute vyssie, co je tebe prijemnejsie tak to maj.
Skoda, ze dnesna mladez sa riadi stylom, ona povedala, tak to spravim..
Skoda, ze dnesna mladez sa riadi stylom, ona povedala, tak to spravim..
-
KaptMichal
King
supersonic - jasne
Bol to taky polozart, nemohol som na teba nereagovat.
Soviet - nie len mladez sa riadi "stylom" bohuzial...
btw. Ak sa niekto prisposobuje partnerovi dobrovolne, preco nie? Kazdy ma predsa na partnera nejake poziadavky, mozu byt kludne aj skryte no a laska je aj o nejakych kompromisoch. Ak si niekto oholi cicinu lebo je to "in" tak je to ine ako ked to niekto spravi kvoli partnerke, lebo od nej ocakava iste...
berte to s nadhladom
Soviet - nie len mladez sa riadi "stylom" bohuzial...
-
mirak2
Hardcore addict
odkedy mi hustejsie a sirsie zarasta hrud tak ked sa potim tak na tricko sa mi vytvori v strede take velke srdce, haluzne to vyzera...ja radsej neholim teda xD
-
Soviet
Darca
KaptMichal: Veru nielen mladez. Ale predovsetkym mladez. Vsak sa pozri na nete na zopar stranok, kde diskutuju mlady. Zopar tem by sa aj tu naslo, kde chalan spravil vsetko tak ako chcela priatelka a potom ho odkopla a on uz len, ze zivot nema zmysel a podobne. Kamarata co mam, tak ten sa kvoli priatelke nestrihal, lebo jej sa pacili dlhe vlasy a pritom nato nadaval, ze ako mu to vadi atd. No a tak.
Proste clovek by mal byt sam sebou a nie, tak ako iny ho chce mat. V dacom sa prisposobit da, ale v takychto veciach, no neviem.
Proste clovek by mal byt sam sebou a nie, tak ako iny ho chce mat. V dacom sa prisposobit da, ale v takychto veciach, no neviem.
-
audiotrack
VIP
počkaj, naraste ti pupek a zo srdca sa stane mickey mousemirak2 napísal:odkedy mi hustejsie a sirsie zarasta hrud tak ked sa potim tak na tricko sa mi vytvori v strede take velke srdce, haluzne to vyzera...ja radsej neholim teda xD