Citate knihy?
Re: Citate knihy?
na Pohode som si v stanku Artfora kupil poseldny tam predavany vytlacok ceskeho prekladu druhej knihy Red Meat 
Max Brooks - World War Z
..paradna kniha o zombikoch - ako to zacalo, rozsirenie do celeho sveta, boj.. oplati sa precitat:)
..paradna kniha o zombikoch - ako to zacalo, rozsirenie do celeho sveta, boj.. oplati sa precitat:)
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
dlho som sem nič nepísal, bolo nabité obdobie v škole. Momentálne som sa pustil do Kafku, konkrétne mám rozčítanú premenu a súčasne aj zámok
Veľmi nečítam ale keď ma niečo zaujme tak si to prečítam. Nedávno som sa začal zaujímať o fotografoanie, tak som si kúpil knižku od Scotta Kelbyho - Digitálna fotografia. Veľmi dobrá kniha, už som si objednal aj druhý diel. A potom mám rád fantasy príbehy, HP som prečítal všetky diely a teraz som si objednal Zaklínača tak uvidím čo to bude zač 
-
chipp12
Light Star
Momentalne citam Metro 2034 a musim povedat ze Metro 2033 sa mi pacilo viac toto je nejake take neenergicke ... zhltol som tu knizku skoro naraz ale neviem 2033 bola naozaj o hodne lepsia 
Mohol by mi niekto poradiť jednu fakt dobrú komédiu. Nemusí byť nová, v pohode aj staršie ročníky knižky. A tak isto dáku dobrú detektívku, môže byť aj hororová. Niečo čo som nevidel už milión krát v telke alebo je to v každej druhej knižke. Už ma nebavia čítať stále priemerné knižky. Priznávam že to môže byt mojím zlým výberom, tak ponížene prosím o radu. 
neviem, ja som sa v detstve pobavil na S dovolením Oskar a detektívky Traja pátrači

// v detstve nemyslim ze je to vyslovene kniha pre deti, ale ja som v detstve vela cital
// v detstve nemyslim ze je to vyslovene kniha pre deti, ale ja som v detstve vela cital
Áno je to detské. Tiež som veľa od nich prečítal. Všetky nie, veď to stále vychádza ale istá hromádka by z toho bola.
Odporucam ti dobru sci-fi komediu od Douglasa Adamsa - Stoparov sprievodca po galaxii, ma to 5 dielov.
Dik Piton, ale nie sci-fi. Už som prehltený takýmito knižkami na pokračovanie.
-
audiotrack
VIP
a čo tak to spojiť, a prečítať si komediálnu detektívku? Hugh Laurie - obchodník so smrťou. Je to detektívka (až thriller), ale hlavný hrdina má typické črty doktora hausa ako vlastne všetci hrdinovia hugha laurieho.
Máš moje uznanie. Idem si po ňu 
-
audiotrack
VIP
a čisto z komedii ktoré zrejme nepoznáš lebo je to menej známa spisovateľka mi momentálne napadá iba Fidel a Julie alebo čokoľvek od simony monyovej, ktorá píše veľmi vtipne lebo do príbehov často vkladá silné a zarité feministky. Napríklad odporúčam blonďatú stíhačku
Akurá som začal
konkrétne Michael Connelly - Advokát zo zadného sedadla. Som zhruba v 2/5 ale zatiaľ zaujímavá kniha. Potom som si kúpil The little prince po angl. ale zo si nechávam na neskôr 
-
mr_margera
Medium Professional
Práve čítam knihu/učebnicu, ktorú napísalo viacero autorov a volá sa "Psychiatrie a Psychologie" z roku 1953. kúpil som ju v antikvariáte minulý týždeň a stála ma 5 Kč. 
-
axxis
Addict
za taku vec by som tych 5kc horko lutoval a to nevravim o case, ktory by som stravil citanim
-
mr_margera
Medium Professional
no priznám sa, že toto nieje zrovna moje obľúbené čítanie, len som bol zvedavý, ako vyzeralo liečenie a všeobecne názory na tieto vedy v tých rokoch. moje očakávania to splnilo na 100% a to som neni ešte ani v polovici. je to drsné jak prasa, každý sa baví inak. 
-
bolek
Guru
mr_margera: Ja by som si takéto niečo napríklad prečítala veľmi rada, lebo masakre to je moje.
Tieto prázdniny som dala tieto krimi:
Emil Osif-Osudová stretnutia- na základe skutočnej udalosti na Slovensku
Evan Hunter- Krajina Rozkoše
Thomas O´Callaghan- Zberateľ kostí- túto fakt odporúčam, veľmi dobre písané

Tieto prázdniny som dala tieto krimi:
Emil Osif-Osudová stretnutia- na základe skutočnej udalosti na Slovensku
Evan Hunter- Krajina Rozkoše
Thomas O´Callaghan- Zberateľ kostí- túto fakt odporúčam, veľmi dobre písané
-
mr_margera
Medium Professional
no, tak to by sa ti páčilo, keď máš rada masakre. pár ľudí v mojom okolí má záujem si to tiež prečítať, takže keď sa to ku mne vráti, môžem ti ju poslať ak chceš.
Dnes som dočítala Maxima E. Matkina - Nie na ústa (jeho posledná zatiaľ )