Mám dve varianty:
1. All in one
Mobil - Tam by som potreboval stabilný systém, takže zrejme Nokia so Symbianom, decentný fotoaparát, GPS, Wifi. Hlavne aby na ňu existovala GPS navigácia do auta, na bicykel, geocaching a angry birds. HW klávesnica je len plusom ale nejak extra ju nepožadujem.
Slúchatka - Na to som sa síce už pýtal, ale dám to sem znova. Počúvam zvyčajne jazz, soul, klasiku a vlastne také kludnejšie veci. Potrebujem ich na sledovanie filmov na ntb a počúvanie hudby na cestách. Boli mi navrhnuté AKG K 450, Sennheiser PX 200 II a Senheiser px 100 II. Konštrukcia na hlavu (
2. Na všetko samostatne
Mobil - V tomto prípade si zoberiem nejaký low end, tu netreba nič vyberať.
Slúchatka - To isté čo hore
Fotoaparát - Kvalitná konštrukcia, povedzme tak 10Mpx, ide mi hlavne o veľkosť šošovky, také Satio fotí fakt na prd. Ak by mal geo-tagging tak by bolo len dobre, to je dôvod prečo chcem mobil s gps a decentným foťákom.
MP3 player - 8GB, kvalitný. Zatiaľ mám vybraný Clip (alebo tak nejak?).
Najlepšia by bola tá prvá varianta, fotoaparát v takej cenovej kategórii aby sa tam zmestil a s GPS asi nenájdem, a ten si môžem kúpiť aj na ďalší rok, aspoň naň bude viac financií. Ak by bolo treba niečo dopísať tak mi dajte vedieť, značky nejak obľúbené nemám, napríklad Nokie sú mi neni moc pochuti ale Android zatiaľ nepovažujem za dostatočne kvalitný keďže aktualizácie sú zázrak a fotoaparát má dobrý jedine Motorola Milestone a Galaxy S (II), WP7 nemá na SR podporu.