MB ASROCK Fatal1ty P67 Performance
MB ASROCK Fatal1ty P67 Performance
Zdravím.
Oplatí sa podla Vás táto základná doska za 114 eur?
http://www.alza.sk/asrock-fatal1ty-p67- ... 241812.htm
Oplatí sa podla Vás táto základná doska za 114 eur?
http://www.alza.sk/asrock-fatal1ty-p67- ... 241812.htm
-
yoggy
Re: MB ASROCK Fatal1ty P67 Performance
ani nie
http://www.alza.sk/asus-p8p67-le-steppi ... 224545.htm
tu to máš všetko to isté ako v tej od Asrock a ešte od kvalitnejšieho výrobcu
http://www.alza.sk/asus-p8p67-le-steppi ... 224545.htm
tu to máš všetko to isté ako v tej od Asrock a ešte od kvalitnejšieho výrobcu
LE sú na prd. Radšej nejakú MSI alebo inú Asus.
-
Maxpayne
Light Professional
je to dobra doska,nedaj sa odratit,asrock je v podstate asus,vydno to aj na samotnej doske,styl ako rampage na asus. Asrock islo kvalitou pekne hore
-
MichalkoOo
Zablokovaný
Asrock a kvalita? 
čo sa týka chladičov a coolovych nápisov Fataľiťi tak sa určite oplatí.
Vhľadom na životnosť určite nie
Vhľadom na životnosť určite nie
Dokedy sa budete asrocku vysmievat? Chlapci, kde mate zaruku, ze vam po zaruke vydrzi nejaky Asus, Msi, Gigabyte dlhsie ako asrock? Vsetko su to made in china veci a cenu robi len to kto si tam ake logo znacky da. Nie su v tom az tak zavratne rozdiely. Musim vsak priznat, ze keby som si mal vybrat za rovnaku cenu a porovnatelnu vybavu medzi asrock a gigabyte, tak isiel by som do gigabyte, lebo ma zaruku o rok dlhsie. To je fakt a ostatne veci neriesim kolko co vydrzi po zaruke. Rovnako neriesim ani predsudky k znacke. Osobne potvrdzujem, ze asrock isiel prudko hore kvalitou a je toho dokazom aj plno recenzii na webe. O chvilu daju tiez 36 mesacnu zaruku a potom bude uz ticho
Treba sa troska pozriet, ze mame uz rok 2011 a nie minulost a veci sa menia, cize co bol smejd uz nemusi byt dnes pravda! Nehovorim, ze je to extra trieda, neberte ma v zlom. Navyse kto hlada najlepsi pomer cena vykon, pre toho je asrock ta najlepsia volba. Takze je to na tebe, ak mas za rovnaku cenu inu znacku chod do nej, ak nie kludne ber asrock.
-
yoggy
omg!
gigibiťe do socketu 1155?
fakt asi nevieš o čom hovoríš či je o mnou že som zhulený?
-
Thommas
Addict
- Kontaktovať používateľa:
AssRock je FAIL. AssRock je trieda len v Amerike, kde keď sa im pokazí počítač, vyhodia ho von oknom alebo ho zapália. U nás nie, pretože niektorí chcú PC na viac ako 3 roky. A neverím, že značka sa polepší z týždňa na týždeň. Tým Gigabytom si to zabil, hlavné je že u SB majú veľmi zlé dosky. MSI si polepšilo, áno, cenovo, pretože majú najlacnejšie schopné dosky do SB a preto sa berú. Inak sa ani tým boh vie ako nedá veriť. Po novom sa zabávam pokazenými vecami, a môžem ti pokojne povedať že MSI má obrovský skok, či to je grafika alebo doska každý 2. mail jednu obsahuje. Posielajú mi aj Asusky, ale veľa s 965+ chipsetom nie. Takže u SB buď si priplatiť za P8P67/P8P67 Pro/Deluxe/Evo alebo brať lacnejšiu variantu MSI.
-
MichalkoOo
Zablokovaný
harlik ty Asrock chváliš len preto že máš Asrock lebo si šetril?
Chváli to kým to ide. Keď to nepôjde, tak to budú zas najhoršie dosky na svete... 
-
Maxpayne
Light Professional
rad by som zvas rad vedel kto ma asrock ked tak o nich pisete,lacne dosky? pozri si drahsie varianty,gigabyte nie,ja osobne by som bral ale MSI P67A-GD65
-
Thommas
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Predstav si, mal som asi pol roka jednu Assrock, predtým rok. Medzitým som mal aj Gigabyte, čo tiež nebolo boh vie čo. Teraz mám zas Asus, čo je dobrá ale ešte si vyskúšam MSI.
BTW. To pri tej Asrock platí za to, že je tak pekne pokreslená ?
Lebo ak hej tak idem kresliť po Základných doskách a zarábať
Lebo ak hej tak idem kresliť po Základných doskách a zarábať
Maxpayne diky, ze aspon niekto tu ma podobny nazor ako ja, aj ked ty to este viac vychvalujes ako ja, ja to len branim, ze to nie je zle, ale takisto nevravim, ze zas vyslovene dobre ten asrock.
Ja sa pytam vazeny, ze fakt dokedy budete nadavat na asrock...Jasne ze to nejde hore z tyzdna na tyzden, ja som pisal o rokoch a nie tyzdnoch! Mam s doskami vela skusenosti a rozdiely su viac menej vo vybave. Vsetko je bud smejd in china alebo "kvalita" from china. Kto chce kupovat predrazene dosky nad 100 Eur je podla mna padnuty na hlavu. Naco niekto odporuca na tomto fore beznemu pouzivatelovi dosky okolo 100 Eur pokym mu postacia aj za 60. Rovnako to je pri inych komponentoch. Vyhadzovanie penazi. Pre Sapo, neboj chvalim aj ine dosky, ktore sa tu chvalia a nebudem hovorit, ze je najhorsia ked sa pokazi, prave si sa priznal a preto pindate na asrock rovnako ako kopec intelakov, lebo oni su intel a v zasade proti amd. Aspon vidno, ze kto je aky "odbornik". Robite predaj pc, ze sa tak vyznate? Ja do toho viem povedat aj kolko je reklamacii a ci zrovna asrock vitazi v reklamackach, tak musim vas sklamat. Nikdy som nenapisal, ze asrock je super najlepsia kvalitna znacka, len som napisal, ze nie je tak zla ako sa o nej viaceri tu vyjadrujete a preto poprosim neprekrucat moje slova a zacnite citat nove recenzie a posunte sa vpred uz konecne. Uz nie je rok 2008! Pripadate mi ako mudrlanti, co este aj dnes povie, ze Kia je smejd auto a len Vw alebo Skoda je kvalita. Taky u mna hned skoncili. Chodte si kreslit koli asrock a nechavajte si dosku a pc aj na viac ako 3 roky, vacsina aj tak meni po tej dobe alebo kratko na to, cize kupujte si drahe dosky, ktore sa vam odseru po zaruke a ja sa budem len smiat, ze tak vam treba...Nie som ziaden fanusik asrock, ale nestranny a nezaujaty na rozdiel od vas. Na zaver Asrock nie je ziaden FAIL! Bol ale uz nie je. Je nieco medzi a ked necitate vas problem, aspon co to o kom vypoveda, kto si pradie na starych faktoch a kto ide dalej a otvori oci a prestane mudrovat nezmysli, odhovarat od znacky a sirit dezinformacie zalozene na starych faktoch. Mne to uz nedalo a musel som trocha vyskocit ako reakcia na provokacie. Snad uznate a dohodneme sa, ze priemerna znacka je ok pre obe strany ohladom asrock a uz asi ziadna nie je podpriemerna, sracka ci iny fail.
Ja sa pytam vazeny, ze fakt dokedy budete nadavat na asrock...Jasne ze to nejde hore z tyzdna na tyzden, ja som pisal o rokoch a nie tyzdnoch! Mam s doskami vela skusenosti a rozdiely su viac menej vo vybave. Vsetko je bud smejd in china alebo "kvalita" from china. Kto chce kupovat predrazene dosky nad 100 Eur je podla mna padnuty na hlavu. Naco niekto odporuca na tomto fore beznemu pouzivatelovi dosky okolo 100 Eur pokym mu postacia aj za 60. Rovnako to je pri inych komponentoch. Vyhadzovanie penazi. Pre Sapo, neboj chvalim aj ine dosky, ktore sa tu chvalia a nebudem hovorit, ze je najhorsia ked sa pokazi, prave si sa priznal a preto pindate na asrock rovnako ako kopec intelakov, lebo oni su intel a v zasade proti amd. Aspon vidno, ze kto je aky "odbornik". Robite predaj pc, ze sa tak vyznate? Ja do toho viem povedat aj kolko je reklamacii a ci zrovna asrock vitazi v reklamackach, tak musim vas sklamat. Nikdy som nenapisal, ze asrock je super najlepsia kvalitna znacka, len som napisal, ze nie je tak zla ako sa o nej viaceri tu vyjadrujete a preto poprosim neprekrucat moje slova a zacnite citat nove recenzie a posunte sa vpred uz konecne. Uz nie je rok 2008! Pripadate mi ako mudrlanti, co este aj dnes povie, ze Kia je smejd auto a len Vw alebo Skoda je kvalita. Taky u mna hned skoncili. Chodte si kreslit koli asrock a nechavajte si dosku a pc aj na viac ako 3 roky, vacsina aj tak meni po tej dobe alebo kratko na to, cize kupujte si drahe dosky, ktore sa vam odseru po zaruke a ja sa budem len smiat, ze tak vam treba...Nie som ziaden fanusik asrock, ale nestranny a nezaujaty na rozdiel od vas. Na zaver Asrock nie je ziaden FAIL! Bol ale uz nie je. Je nieco medzi a ked necitate vas problem, aspon co to o kom vypoveda, kto si pradie na starych faktoch a kto ide dalej a otvori oci a prestane mudrovat nezmysli, odhovarat od znacky a sirit dezinformacie zalozene na starych faktoch. Mne to uz nedalo a musel som trocha vyskocit ako reakcia na provokacie. Snad uznate a dohodneme sa, ze priemerna znacka je ok pre obe strany ohladom asrock a uz asi ziadna nie je podpriemerna, sracka ci iny fail.
od MSI si nemôžeš vziať najlacnejšiu triedu, ale niečo drahšie military class alebo takto neako ich označujúThommas napísal:Predstav si, mal som asi pol roka jednu Assrock, predtým rok. Medzitým som mal aj Gigabyte, čo tiež nebolo boh vie čo. Teraz mám zas Asus, čo je dobrá ale ešte si vyskúšam MSI.
no tak potom si radšej priplatím 8 eur za MSI P67A-GD55. Podla mňa mi to bude bohate stačiť.
A k čomu takému?harlik napísal:prave si sa priznal
Vieš niečo o mne, čo ja neviem?
Priznal si sa touto vetou "Chváli to kým to ide. Keď to nepôjde, tak to budú zas najhoršie dosky na svete...