Formátovanie

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
evilbanana
Medium Star
Medium Star

Formátovanie

Príspevok od používateľa evilbanana »

Čavte viem že už je tu taká téma ale rád by som to mal vo vlastnej s mojim problémom:
Nefunguje mi mechanika teda vložím točí ale nenačíta a chcel by som naformátovať disk ako najľahšie by som to spravil aj ja ktorý sa až tak nevyzná v tejto problematike? Disky mám rozdelené na C a D D je teda systém Prípadne aké problémy môžu nastať keď nemám tú mechaniku a po naformátovani by sa vlastne asi obnovili továrenské nastavenia.. Môže nastať nejaký problém? Ďakujem.
brm
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Re: Formátovanie

Príspevok od používateľa brm »

Môžeš aj cez USB, ak Ti PC podporuje bootovanie z USB. Inak po naformátovaní v PC nebudeš mať vôbec nič, ani továrenské nastavenia, čiže ak do PC nevieš dostať nejakým spôsobom iné dáta, tak sa do toho asi radšej ani nepúšťaj. Radšej si zavolaj niekoho skúsenejšieho.
evilbanana
Medium Star
Medium Star

Jasne,chápem včera som pozeral bios myslím že aj z USB sa dá bootovať ale asi to buď nechám tak alebo kúpim nejakú externú mechaniku potom tá mechanika vlastne bude ovládaná cez tento pc a cez mechaniku E? nebude sa to nejak biť s tou čo je v ntb?
brm
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa brm »

Ak Ti tam stále ukazuje E:, tak po zapojení externej mechaniky by Ti malo vytvoriť ďalšie písmenko.. F:
evilbanana
Medium Star
Medium Star

Nie nie mne ukazuje E len keď naklinknem tak buď napíše E:/ Aplikace nebyla nalezena alebo keď vložím DVD točí potichu a pripadne keď nakliknem napíše toto a vysunie ho
Napísať odpoveď