Štuple na štýl Koss Porta Pro
-
Thommas
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Štuple na štýl Koss Porta Pro
http://www.alza.sk/koss-the-plug-d109678.htm
http://www.alza.sk/koss-patfinder-bila-d134498.htm
Sú niektoré z týchto podobné Portám? Používanie von, MP4 alebo mobil. Cena do 25€, max. 30€. Rád by som zostal verný Kosskám ak by sa dalo.
Ďakujem.
http://www.alza.sk/koss-patfinder-bila-d134498.htm
Sú niektoré z týchto podobné Portám? Používanie von, MP4 alebo mobil. Cena do 25€, max. 30€. Rád by som zostal verný Kosskám ak by sa dalo.
Ďakujem.
-
Ryan Giggs
VIP
Re: Štuple na štýl Koss Porta Pro
Obe hraju horsie ako Porty.
-
Thommas
Addict
Tak iná varianta? Počúvam Dubstep, takže rád by som bol pre niečo basové, ale zároveň nech ani spev sa nestratí. Dikes.
Vcera som si objednal Jays a-jays two zo sluchatka.net a dnes mi prisli,doteraz som pocuval hudbu iba cez obycajne dodavane pecky a musim povedat,ze je to poriadny rozdiel v kvalite,aj ked hned po nasadeni som z nich nebol az tak paf (skor som bol sklamany),lebo musel som si zvykat na stuple (doteraz som mal iba pecky) a niekde som cital,ze sa musia jaysi rozohrat a cim dalej ich pocuvam tak je to lepsie,mozem ti ich odporucit a vykasli sa na Koss.
Len som cakal trosku lepsie podanie rockovych pesniciek,ale elektronicka hudba je skvela a basov je akurat.
Len som cakal trosku lepsie podanie rockovych pesniciek,ale elektronicka hudba je skvela a basov je akurat.
tiez mam a-jays a mal som aj koss stuple, no tie sa fest strasne rychlo kazia, i ked maju dozivotnu zaruku, ale pri tej brutalnej kazivosti to nie je vyhra. jays uz mam nejaky piatok a este sa nepokazili + maju dobry kabel aj celkom dobry zvuk
-
Ryan Giggs
VIP
Rozohrať sa musia všetky dynamicke sluchadla. To že na rock to nie je uplne dokonale je pochopiteľne. Od sluchadiel za 30€ nemôžeš čakať zazraky.valki250 napísal:niekde som cital,ze sa musia jaysi rozohrat a cim dalej ich pocuvam tak je to lepsie,mozem ti ich odporucit a vykasli sa na Koss.
Thommas: Dobre basuju spominane a-jays two, Sennheiser CX300 II pripadne SoundMAGIC PL30.
-
Thommas
Addict
Giggs okrem PL30 všetky sú na Alze, ale cez 40€ čo je už veľa. Dačo lacnejšie? Nie som audiofil, takže rozdiel (pravdepodobne) nespoznám.
-
Ryan Giggs
VIP
A alza je jediny obchod na svete?
a-jays two: http://sk.sluchatka.net/121-jays-a-jays ... ree--four/, cena 32,90€, Sennheiser CX 300: http://sk.sluchatka.net/7-sennheiser-cx ... -vypredaj/, 32,99€. Dopravu maš zdarma a obchod je to spoľahlivy.
a-jays two: http://sk.sluchatka.net/121-jays-a-jays ... ree--four/, cena 32,90€, Sennheiser CX 300: http://sk.sluchatka.net/7-sennheiser-cx ... -vypredaj/, 32,99€. Dopravu maš zdarma a obchod je to spoľahlivy.
-
Thommas
Addict
O tej zdarma doprave som nevedel, a preto mi práve vyhovovala Alza lebo idem viac vecí objednávať. Dikes za radu, K+ letí keď budem môcť.
doprava zdarma ale ked si z KE tak mas smolu a dopravu zdarma mat nebudes
mozno tak pri vecsej objednavke
-
Ryan Giggs
VIP
Neviem o čom hovoriš. Ja som z KE a nakupoval som tam viackrat. Vždy mi to priniesli až domov (resp. tam kde som potreboval) o par hodin potom čo som to objednal. A u všetkych Košičanov u ktorych viem že tam nakupovali to dopadlo rovnako (aj ľudia tu z fora). A je jedno či je to tovar za 20 alebo 200€. Stači si dohodnuť miesto a oni ti to tam dovezu. Tak neviem odkiaľ si to nabral.
Vcera o 11:00 som podal objednavku na jays a-jays two a dnes o 9 rano uz u mna bola postarka,vsetko pekne zabalene, maximalna spokojnost (sluchatka.net).Som z Bardejova.
Ryan: Kolko bude sluchatkam trvat kym sa rozohraju na plny vykon ? Prvykrat mam stuple a musim si na ne zvykat a mam trosku nevyhodu v tom ze mi pasuju tie male S a to znamena,ze mi az tak nebasuju ako pri vetsich,skoda,ale stale sa ucim ako ich spravne nasadzovat.
Ryan: Kolko bude sluchatkam trvat kym sa rozohraju na plny vykon ? Prvykrat mam stuple a musim si na ne zvykat a mam trosku nevyhodu v tom ze mi pasuju tie male S a to znamena,ze mi az tak nebasuju ako pri vetsich,skoda,ale stale sa ucim ako ich spravne nasadzovat.
-
Thommas
Addict
Ibaže ja nie som z KE ale KN (Som z Kolárova
)
-
johny541
King
KE - osobné stretnutie
ostatné Slovensko a ČR - pošta zdarma
Takže dodanie je stále zdarma, iba pri osobnom stretnuti netreba tak dlho čakať a ako písal Ryan, máš to kľudne aj do hodiny od objednania pokiaľ majú čas a tovar na sklade. Bral som odtiaľ nie jedne slúchadlá a maximálna spokonosť.
Netuším čo ropman splieta. Možno to zle napísal.
ostatné Slovensko a ČR - pošta zdarma
Takže dodanie je stále zdarma, iba pri osobnom stretnuti netreba tak dlho čakať a ako písal Ryan, máš to kľudne aj do hodiny od objednania pokiaľ majú čas a tovar na sklade. Bral som odtiaľ nie jedne slúchadlá a maximálna spokonosť.
Netuším čo ropman splieta. Možno to zle napísal.
-
Ryan Giggs
VIP
U každeho modelu je to inak. Niektorym stači 20-30 hodin, ine potrebuju stovky. U a-jaysov sa hovori o cca 50 hodinach. Ale nesľubuj si od toho nejaky zazrak, že zvuk bude o triedu lepši. Zvuk si iba "sadne", väčšinou sa skvalitni bas a vyšky sa "zaoblia" atd. Kľudne sa môže stať, že si ten rozdiel vôbec nevšimneš. Ale môžeš si všimnuť aj že sa zmeni o dosť. Je to individualne, zaleži napr. na čom to počuvaš, ako maš trenovane ucho atd.valki250 napísal: Ryan: Kolko bude sluchatkam trvat kym sa rozohraju na plny vykon ? Prvykrat mam stuple a musim si na ne zvykat a mam trosku nevyhodu v tom ze mi pasuju tie male S a to znamena,ze mi az tak nebasuju ako pri vetsich,skoda,ale stale sa ucim ako ich spravne nasadzovat.
S nastavcami je treba laborovať. Nie je dobre ak tesnia na maximum (vtedy bas duni a prehlušuje ostatne pasma) a ani keď tesnia veľmi malo (vtedy bas chyba). Hlavne aby si sa citil pohodlne. Chce to skušať, skušať a skušať. Hlavne ak nemaš so špuntami veľa skusenosti.
-
Thommas
Addict
D Jays (použité) za 25€ sa oplatia a boli by vhodné pre mňa?
-
Ryan Giggs
VIP
To by bola omnoho lepšia kupa. Su to o triedu lepšie sluchadla ako a-jaysi. A samozrejme aj ako Porty. Akurat že tak nebudu duniť ako Porty, ale basu je dostatok a ma oveľa lepšiu kvalitu. Ale daj si pozor čo za farbu ten dotyčny ma, lebo existuju aj ružove. 
-
Thommas
Addict
Sú modré. Nebudú sa hodiť, ale je mi to jedno.
Ale keď už tak, nechcem zbytočne zakladať tému. MP4 som dostal Sweex MP470. Neexistuje naň dáky rýchlejší alebo lepšie reagujúci firmware? Na stránke výrobcu nič nie je, ale tá MP4 je pomalá, veľmi pomaly prepína aj hudby. Danke.
Ale keď už tak, nechcem zbytočne zakladať tému. MP4 som dostal Sweex MP470. Neexistuje naň dáky rýchlejší alebo lepšie reagujúci firmware? Na stránke výrobcu nič nie je, ale tá MP4 je pomalá, veľmi pomaly prepína aj hudby. Danke.
-
Ryan Giggs
VIP
Pochybujem. U tychto čiňanov nemôžeš čakať nejaky upgrade softveru.
Nechcem zakladat novu temu,ale chcem sa spytat ci nemate nejaky dobry tip nato aby sa mi pocas chodenia so sluchadlami v usiach (a-jays) netahal kabel dole a tak netahal zo sebou aj sluchadla,nemaju asymetricky kabel takze ma nic nenapada,dik za rady.