vták

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
boborko
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

vták

Príspevok od používateľa boborko »

Zdravím. Našiel som vtáčika mláďa ešte nevie poriadne lietať... asi by som si ho chcel nahať no neviem či je to dobrý nápad. Kamoš mi vravel, že to bude mať veľa chorôb a tak. Neviem či za zverolekárom by som mal ísť alebo by to bolo zbytočné. A papať nechce :/ pinzerou som mu skúšal rozdrvené vlašské orechy a nič... tak som mu dal trochu vody do mištičky a nahal som tam nadrvené tie oriešky. Dáke rady?
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Re: vták

Príspevok od používateľa CheZteR »

tak pre začiatok, čo za vtáka to máš? :D
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

Vieš určiť čo to je za vtáčika? Ak je to nejaký dravec, tak ho zanes do najbližšej zoo kde sa ho isto ujmu. Ak je to mestský vták (drozd, holub..) tak to žiaľ bude asi každému jedno. Potom ti najlepšie poradí asi fakt ten veterinár. Inak v niektorých mestách (napríklad viem že v nitre určite) existuje úrad ktorý sa presne týmto zaoberá. Majú na starosti stratené a zranené vtáctvo, a keď sme na priváte raz našli zraneného sokolíka, tak sme ho tam boli zaniesť a postarali sa o neho. Skús zistiť či neičo takéto nemáš aj vo svojom meste
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa brainwirm »

skus mu dat namiesto orechov dazdovky alebo chrobakov nejakych, muchy, etc. pravdepodobne to nebude papagaj zeby ti zral orechy.
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

vták

Príspevok od používateľa begbeee »

Hlavne mu nedávaj zito alebo tak. To by ho zabilo.
tsssss
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa tsssss »

Ak je to holub, alebo nieco podobne, tak ho krm uvarenymi vajciami (len neviem ci zltkom alebo bielkom, ale asi skor zltkom) a vodu mu davaj striekackou, da sa kupit v lekarni. ;)
pryja
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pryja »

Myslim, ze vtacik uz zdochol. Nie je to prvy pripad, co nasiel vtaka a kym tu cakal na odbornu radu od nejakeho ornitologa, tak mu otrcil paprcky.
:smt037
boborko
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa boborko »

ja som už mal doma takto pár vtákov a vkuse zdochli a kamoška mi povedala, že nemôžu chleba že kôli tomu mi zdochli... ja som ho nahal v lavóre s tým že steny to má klzké a nevie lietať ale nedomyslel som to a vyskočil a vypadol z balkóna... zase skôr padal ako lietal ale nevidel som kam a šiel som do roboty tak som nemal čas ho hľadaťa večer tam už nebol... a to som sa už tešil, že budem mať zvieratko :-/ aj klietku a jedlo som už mal vybavené na ten deň :/ škoda no... aj tak dík za rady :)
lumir
King
King

Príspevok od používateľa lumir »

inac nechapem, preco mi bol zmazany prispevok, kde som uvadzal link na kucharsku knihu...
.
takto nema ani vtaka ani veceru :D
Napísať odpoveď