MB ASROCK Fatal1ty P67 Performance
Re: MB ASROCK Fatal1ty P67 Performance
Ale musíš uznať že za 60 eur kvalitnú dosku nekúpiš, možno dajakú H61 do kancelárie. A MB v cene 100-130 eur tiež neni až tak vela ajkeď som toho názoru že nebudem kupovať zbytočne drahú dosku alebo iné súčiastky, ktoré by som nevyužil. Nechystám sa na Crossfire alebo SLI čiže mi stačí doska na 1 grafickú kartu a na OC processora si asi radšej tiež netrúfnem možno keď tak niekoho poprosím kto sa v tom vyzná ale nechcem nič preháňať. Na tú Asrock dosku som čítal dobré recenzie tak neviem prečo píšete že je to zlá značka ale tak čakal som podobné reakcie 
Kamaride ja som sa k ničomu nepriznal a nesúdim iných podľa seba, no je tu taká väčšina uživateľov - čo sa pokazí, to je zlé. (ja nemám taký názor) A ešte mi povedz, kde v tejto téme som písal niečo o AsRock doskách.harlik napísal:
Priznal si sa touto vetou "Chváli to kým to ide. Keď to nepôjde, tak to budú zas najhoršie dosky na svete..." k tomu, ze podla seba sudis druhych a preto pises o asrock co pises
Asi mas taku skusenost a urcite nie si jediny, preto to zatracovanie. Odisla mi aj gigabyte aj msi aj asus aj asrock a teraz co? Ja nie som tu ten co tvrdi, ze jedno je dobre druhe zle. Jediny minus asrocku, ze ma kratsiu zaruku. Ostatne kompenzuje pomer vykon/cena a co som k tomu napisat chcel som uz napisal. Tym je tato tema pre mna uzavreta. Zakladatel temy sa uz rozhodol, za to ho nekritizujem. Ja by som spravil podobne len kvoli zaruke, ale aj to sa buduci rok upravi na 36 mesiacov u asrocku udajne a potom uz nebude dovod, aby som sa rozhodol podobne
-
Thommas
Addict
- Kontaktovať používateľa:
harlik napísal:Maxpayne diky, ze aspon niekto tu ma podobny nazor ako ja, aj ked ty to este viac vychvalujes ako ja, ja to len branim, ze to nie je zle, ale takisto nevravim, ze zas vyslovene dobre ten asrock.
Ja sa pytam vazeny, ze fakt dokedy budete nadavat na asrock...Jasne ze to nejde hore z tyzdna na tyzden, ja som pisal o rokoch a nie tyzdnoch! Mam s doskami vela skusenosti a rozdiely su viac menej vo vybave. Vsetko je bud smejd in china alebo "kvalita" from china. Kto chce kupovat predrazene dosky nad 100 Eur je podla mna padnuty na hlavu. Naco niekto odporuca na tomto fore beznemu pouzivatelovi dosky okolo 100 Eur pokym mu postacia aj za 60. Rovnako to je pri inych komponentoch. Vyhadzovanie penazi. Pre Sapo, neboj chvalim aj ine dosky, ktore sa tu chvalia a nebudem hovorit, ze je najhorsia ked sa pokazi, prave si sa priznal a preto pindate na asrock rovnako ako kopec intelakov, lebo oni su intel a v zasade proti amd. Aspon vidno, ze kto je aky "odbornik". Robite predaj pc, ze sa tak vyznate? Ja do toho viem povedat aj kolko je reklamacii a ci zrovna asrock vitazi v reklamackach, tak musim vas sklamat. Nikdy som nenapisal, ze asrock je super najlepsia kvalitna znacka, len som napisal, ze nie je tak zla ako sa o nej viaceri tu vyjadrujete a preto poprosim neprekrucat moje slova a zacnite citat nove recenzie a posunte sa vpred uz konecne. Uz nie je rok 2008! Pripadate mi ako mudrlanti, co este aj dnes povie, ze Kia je smejd auto a len Vw alebo Skoda je kvalita. Taky u mna hned skoncili. Chodte si kreslit koli asrock a nechavajte si dosku a pc aj na viac ako 3 roky, vacsina aj tak meni po tej dobe alebo kratko na to, cize kupujte si drahe dosky, ktore sa vam odseru po zaruke a ja sa budem len smiat, ze tak vam treba...Nie som ziaden fanusik asrock, ale nestranny a nezaujaty na rozdiel od vas. Na zaver Asrock nie je ziaden FAIL! Bol ale uz nie je. Je nieco medzi a ked necitate vas problem, aspon co to o kom vypoveda, kto si pradie na starych faktoch a kto ide dalej a otvori oci a prestane mudrovat nezmysli, odhovarat od znacky a sirit dezinformacie zalozene na starych faktoch. Mne to uz nedalo a musel som trocha vyskocit ako reakcia na provokacie. Snad uznate a dohodneme sa, ze priemerna znacka je ok pre obe strany ohladom asrock a uz asi ziadna nie je podpriemerna, sracka ci iny fail.
Netrep už prosím ťa. Veľa dosiek mi prechádza rukami (totižto s nimi obchodujem) a AssRocku sa vyhýbam. Prečo? Už som sa nespočetne krát na tom odpade popálil, je to proste "poskladané" z najhorších súčiastok, je to slabé, biedny BIOS, pre istotu zopár krát všetko zamrzne ak sa vôbec spustí. A netrep o rokoch, 2 ročná doska má totožné vady ako dáka 3 mesačná. AssRock je FAIL, a ešte veľmi dlho ani ničím iným nebude.
Chces mi povedat, ze nevydrzia ani v zaruke hej? No kazdy obchoduje aj ja obchodujem takze viem, ze netrepem. Kedy si sa popalil? Kolko rokov dozadu? Alebo teraz? Ja som sa nepopalil ani raz. Neviem skadial beres taky odpad. Lebo ti garantujem, ze co kupis dnes asrock, tak uz s tym taky problem mat nebudes, ale kazdy ma slobodnu volbu vybrat si. Ja ti tvoj nazor neberiem, ale asi necitas recenzie (a nebudem ich sem ani davat, kde su na to pozitivne ohlasy, staci trocha otvorit oci), nie som tu totiz jediny co potvrdzuje to co vravim, ze asrock nie je uz taka sracka a idu hore. Ty vsak toto popieras a s tym ja ostro nesuhlasim. Hlavna vec, ze Msi nie je fail alebo Asus. Na inom fore odbornik a skutocny odbornik zase toto iste nadava na msi, dalsi na asus a najde sa aj na gigabyte a teraz nech si zakaznik vybere podla tychto kecov zalozenych na subjektivnych pocitoch alebo averziam ci sucitom k nejakej znacke. Zhrniem to, vsetko je sracka nekupuj nic, lebo kazdy ti nieco spinda a ano vsetko ostatne je perfektneThommas napísal:
Netrep už prosím ťa. Veľa dosiek mi prechádza rukami (totižto s nimi obchodujem) a AssRocku sa vyhýbam. Prečo? Už som sa nespočetne krát na tom odpade popálil, je to proste "poskladané" z najhorších súčiastok, je to slabé, biedny BIOS, pre istotu zopár krát všetko zamrzne ak sa vôbec spustí. A netrep o rokoch, 2 ročná doska má totožné vady ako dáka 3 mesačná. AssRock je FAIL, a ešte veľmi dlho ani ničím iným nebude.
-
Thommas
Addict
Tak sa pustime do toho:
1. Nové kusy AsRocku beriem len pri výmene samotnej dosky pri s 775 ak treba novú, lebo iní výrobcovia sa nestarajú do mŕtvych socketov. A žiaľ aj na týchto som sa 2-3x popálil.
2. Mám slobodnú vôľu a prax, preto nedovolím aby si iní trhali vlasy a potili sa pri zbytočnostiach.
3. Tvoj zlatý príklad: http://pc.zoznam.sk/intel-z68-cispet-as ... zia?page=9
4. Ak si myslíš, že máš s AssRockom pravdu, skoč na svoje obľúbené fórum ako pretakt alebo kopírovačov z PCFora. Presne ako sa to začína s AssRockom, ako to bolo so Samsung diskami, čo sa prenieslo aj na PCF a preto to množstvo ľudí obanovalo (ako aj tu, preto sa držíme zlatého WD). Prestali potom, čo sa na nete objavili rečky na to, že Samsung je dobrý len v recenziách, v praxi je 0.
5. Keď polročne reklamujem jednu-dve dosky rovnakej značky, tak ju neodcudzujem. Ale ak to je mesačne 3-4, tak už to je FAIL.
6. Tvoje zlaté iné "fórum" viď bod 3
7. a posledný bod. To, že ti mesačne prejde popod ruku jedna doska, neznamená, že si v praxi. A hlavne never jednému trollovi ala Stenlymu (viď tu)
GJ
1. Nové kusy AsRocku beriem len pri výmene samotnej dosky pri s 775 ak treba novú, lebo iní výrobcovia sa nestarajú do mŕtvych socketov. A žiaľ aj na týchto som sa 2-3x popálil.
2. Mám slobodnú vôľu a prax, preto nedovolím aby si iní trhali vlasy a potili sa pri zbytočnostiach.
4. Ak si myslíš, že máš s AssRockom pravdu, skoč na svoje obľúbené fórum ako pretakt alebo kopírovačov z PCFora. Presne ako sa to začína s AssRockom, ako to bolo so Samsung diskami, čo sa prenieslo aj na PCF a preto to množstvo ľudí obanovalo (ako aj tu, preto sa držíme zlatého WD). Prestali potom, čo sa na nete objavili rečky na to, že Samsung je dobrý len v recenziách, v praxi je 0.
5. Keď polročne reklamujem jednu-dve dosky rovnakej značky, tak ju neodcudzujem. Ale ak to je mesačne 3-4, tak už to je FAIL.
7. a posledný bod. To, že ti mesačne prejde popod ruku jedna doska, neznamená, že si v praxi. A hlavne never jednému trollovi ala Stenlymu (viď tu)
GJ
Ok pekne si to vysvetlil snazil si sa, ale nepodcenuj ma. Ja nezerem ziadne kecicky od inych for a rozhodne nie som volaky chudacik odkazany na nejake slovenske recenzie, ktore si uviedol v bode 3. Ja citam len zahranicne americke a nemecke recenzie. Stavim sa, ze nikto tu z mudrlantov ani nemecky nekecne. Btw mne neprejde mesacne jedna doska rukou ale o hodne viac. Myslis, ze obchodnik bude ponukat, nakupovat a propagovat nieco s cim bude mat on potom problemy? Asi nie, tym chcem naznacit, ze obmedzovat sa ako tu a na inych forach v zdrojoch napriklad len na seasonic, v diskoch samsung, v cpu len intel a podobne, tak skutocne ide o chorobnost a prehnane osekavanie sirokej ponuky. Co si mal na mysli presne o pcforum? Myslis to ako tam tlacia stale samsung miesto WD? Tam ma seru tym, ze ponukaju stale volajaky zasrany samsung ako Hdd a WD vobec nedoporucuju. Tak vidis, presne si ma vystihol, vsade je niekto na nieco zasadeny, tam viest hadky o to, ze WD a nic ine nema vyznam, stale melu to iste. Tu to bude asi asrock a na pretaktovanie bodka sk to bude ako si napisal zas o niecom inom, suhlasim. Vsade si tvrdi kazdy to svoje a ja som chcel len na to poukazat, ze je to FAKT a taky clovek, ktoremu tu chceme poradit je z toho potom riadne zmäteny a mozno lepsie by spravil, aby sa vobec nepytal...pretoze zaklada temu nie len tu ale aj inde a vsade dostane inu odpoved, ine kaleraby do hlavy a aj tak si nepomoze, vzdy sa nejak rozhodne a da na niekoho inehoThommas napísal:Tak sa pustime do toho:
GJ
-
Pigesko
King
hmm...poznam par ludi co nedaju dopustit na zahranicne recenzie...hlavne ked mi niekto zadre ze v pomere cena/vykon/kvalita je ten a ten komponent proste najlepsi, a ako dokaz mi posle link na nejaku zahranicnu recku
no co si ma o tom clovek mysliet? v prvom rade treba brat do uvahy ekonomiku, na zaklade ktorej bol ten pomer "cena/vykon" vyhotoveny, potom si mozes vyratat, kolko % z priemerneho platu v danej krajine predstavuje kupa jednej Asrock dosky, a potom prides k zaveru, ze na Slovensku dam 10% z priemerneho platu za Asrock dosku, no v Amerike dam za nu len 0,3% z priemerneho platu...potom sa mozeme bavit o tom, ze American da bez problemov par dolarov za Asrock dosku s heslom "no nekup to" a ked sa pokazi kupim novu, a Slovak na Slovensku pride do predajne a povie "no nekupim", ked uz tolko penazi, tak za nieco poriadne 
- takze u mna plati presny opak, ked recenzie, tak domace
nejake grafy vykonu a kvality su vseho vsudy rovnake len s minimalnou odchylkou
a je jedno v akom jazyku... (o "podplatenych" recenziach sa snad nebudeme bavit...ktora nie je vsak? )
- takze u mna plati presny opak, ked recenzie, tak domace
-
Maxpayne
Light Professional
ako ja by som to uzavrel asi tak,na chipset P67 je jedno aka doska v podstate od 100e a vyssie,pokazil sa ti moze hocjaka. Ja som mal vlajkovu lod Asus Rampage III Extreme, mozem Vam povedat,cisty shit ta doska,kurila ako svina a vlastne sa mi aj pokazila,samozrejme reklamacia uznana,a to som nebol jediny co ju reklamoval,servisak mi povedal ze tieto dosky im tam chodia dost casto. Predtym som mal Asus RIIE predchodzu,na tu nemam kriveho slova, takze by som to asi zhrnut tak,v dnesnej dobe nieje znacka ako znacka a pokazit sa ti moze aj ta najdrahsia doska.
Autorovi odporucam ak chce mat aj nejak zladene komponenty farebne,nech vyberie aj podla toho,ale tak ako som pisal msi p67.gd65 neurobis chybu
Autorovi odporucam ak chce mat aj nejak zladene komponenty farebne,nech vyberie aj podla toho,ale tak ako som pisal msi p67.gd65 neurobis chybu
Neskutocne si ma pobavil o tom ako na slovensku si zakaznik povie, ze "no nekupim to" ked uz tolko penazi tak za nieco poriadnePigesko napísal:hmm...poznam par ludi co nedaju dopustit na zahranicne recenzie...hlavne ked mi niekto zadre ze v pomere cena/vykon/kvalita je ten a ten komponent proste najlepsi, a ako dokaz mi posle link na nejaku zahranicnu reckuno co si ma o tom clovek mysliet? v prvom rade treba brat do uvahy ekonomiku, na zaklade ktorej bol ten pomer "cena/vykon" vyhotoveny, potom si mozes vyratat, kolko % z priemerneho platu v danej krajine predstavuje kupa jednej Asrock dosky, a potom prides k zaveru, ze na Slovensku dam 10% z priemerneho platu za Asrock dosku, no v Amerike dam za nu len 0,3% z priemerneho platu...potom sa mozeme bavit o tom, ze American da bez problemov par dolarov za Asrock dosku s heslom "no nekup to" a ked sa pokazi kupim novu, a Slovak na Slovensku pride do predajne a povie "no nekupim", ked uz tolko penazi, tak za nieco poriadne
- takze u mna plati presny opak, ked recenzie, tak domacenejake grafy vykonu a kvality su vseho vsudy rovnake len s minimalnou odchylkou
a je jedno v akom jazyku... (o "podplatenych" recenziach sa snad nebudeme bavit...ktora nie je vsak? )
http://pccko.sk/z%C3%A1kladn%C3%A9-dosk ... p-c6700745Andre88 napísal:Zdravím.
Oplatí sa podla Vás táto základná doska za 114 eur?
http://www.alza.sk/asrock-fatal1ty-p67- ... 241812.htm
Maš lacnejšiu a tiež dobrú. Radil by som ti skôr tú.
-
Pigesko
King
harlik: este kolko krat nam povies aky si obchodnik?? ty si uvedom ze ja som zakaznik! JA rozhodujem ci ma bude zaujimat cena alebo kvalita...a presne tak, ja som prave ten zakaznik ktory si priplati za kvalitu, preco? lebo nekupujem PC na 2 roky, lebo nekupujem auto na 3 roky...potrebujem kvalitnu pracku, chladnicku, prakticky vsetko v domacnosti potrebujem mat setrne a kvalitne, a za to sa moj drahy obchodnik plati... byt v dobrej lokalite kde mam vsetko poruke...atd atd atd....mozem ti tu vymenovat nenormalnu kopu veci, pri ktorych u mna rozhoduje v prvom rade kvalita, az potom cena...
dovody?? som pracujuci clovek a nemam cas kazdy mesiac riesit reklamacie alebo zhananie nejakej veci, ktora sa po roku doj***e...ked zacnes uvazovat do vzdialenejsej buducnosti, nez len do doby zaruky, pochopis
lebo ja som ten, kto na tom v konecnom dosledku usetri, lebo mi tie veci vydrzia bars aj cely zivot, nech nezerem...a to ze nieco poputuje raz za par rokov na reklamaciu, no holt smola, stane sa, ale nie ze budem riesit furt dookola to iste
mam pocit ze si o mne myslis ze som uz konc debil, ze naletim na tie vase bohovsky nizke ceny...obchodnici
ale ved, povieme si kludne za par rokov, co vsetko si menil ty a co ja...ked uz si do toho miesal "sortimenty"...
//mozem ti sem dat nespocetne mnoho prikladov, kde mozes na kvalite usetrit viac, nez usetris pri nakupe najlacnejsich veci...jednoducho ti tu tie tvoje zvasty "obchodnika" nikto nezerie, a to sa neuraz, no je to tak
mi pripadas jak keby si robil reklamy pre tesco...jeden den reklamuju najnizsie ceny a na dalsi den nabehne hygienik a cele im to tam zrusi
no to su tie vase obchodnicke tahy...
dovody?? som pracujuci clovek a nemam cas kazdy mesiac riesit reklamacie alebo zhananie nejakej veci, ktora sa po roku doj***e...ked zacnes uvazovat do vzdialenejsej buducnosti, nez len do doby zaruky, pochopis
//mozem ti sem dat nespocetne mnoho prikladov, kde mozes na kvalite usetrit viac, nez usetris pri nakupe najlacnejsich veci...jednoducho ti tu tie tvoje zvasty "obchodnika" nikto nezerie, a to sa neuraz, no je to tak
Na farbe mi az tak nezalezi ale asi si kupim dosku od MSI. Bud GD55 alebo nieco slabsie, podla mna mi to bude stacit.Maxpayne napísal:ako ja by som to uzavrel asi tak,na chipset P67 je jedno aka doska v podstate od 100e a vyssie,pokazil sa ti moze hocjaka. Ja som mal vlajkovu lod Asus Rampage III Extreme, mozem Vam povedat,cisty shit ta doska,kurila ako svina a vlastne sa mi aj pokazila,samozrejme reklamacia uznana,a to som nebol jediny co ju reklamoval,servisak mi povedal ze tieto dosky im tam chodia dost casto. Predtym som mal Asus RIIE predchodzu,na tu nemam kriveho slova, takze by som to asi zhrnut tak,v dnesnej dobe nieje znacka ako znacka a pokazit sa ti moze aj ta najdrahsia doska.
Andre88 dobre si sa rozhodol, ber tu Msi a nase hadky tu ignoruj. Chcel som ti poradit, ale tu asi kazdy ma peniaze na rozdavanie a reprezentuje mensinu zakaznikov na Slovensku, ze je ochotny si priplatit za kvalitu, co je relativny pojem a nie vzdy pravda. Ak ma nieco rovnaku zaruku a rovnake parametre, ale odlisnu cenu, ber to lacnejsie a vobec neries co bude potom, alebo ci to je znacka, lebo potom nemusi byt ziadne potom ani v drahsej "kvalitnejsej" znacke a akurat budes este viac lutovat tych priplatenych penazi. Nebude niekto zase predavat nieco co nevydrzi ani zaruku a bude mu poskodzovat imidz. To robia len mudrci a odbornici, ktorym je nieco nesympaticke alebo sa im raz pokazilo, ale ked sa im to stane pri ich oblubenej alebo preferovanej "znacke", tak to bez problemov prekusnu a budu odporucat dalej, lebo je to akasi choroba alebo ja uz neviem ako to mam nazvat. Nastastie, si kazdy moze vybrat, ja netlacim len jednu stranu, ale obe, tak si mozes vybrat, ale nebudem hovorit ze toto je najlepsie a toto najhorsie, lebo nie je. Bodka.
Pigesko... TY vobec si ma nepochopil a na rozdiel od teba ja chapem co sa mi snazis naznacit, lenze ja som dalej ako ty ver mi. Ja som bol presne taky isty ako ty ale som nieco pochopil naviac co ty neviem kedy pochopis, ze DNES UZ KVALITNE NIE JE NIC!!! Vsetko je robene ako spotrebny material, ani tie pracky a ine veci co si menoval uz nie je to co vydrzalo za sociku, ze pracka aj 20 rokov tatramatka isla. Zabudni, dnes sa vyraba tak akurat na zaruku a rok naviac a potom ti to prdne, len aby si kupil nove, ved vyrobci musia z niecoho zit a uz tu nie je ta vola vyrabat na dlhe roky pochop to a to plati aj v pc branzi, kde nekupujes na tak dlho. Uz som sa x krat popalil a stacilo. Nema to vyznam. Nemas pravdu. Ty si odbornik co tu ide ludom radit? Priplacat si za nieco, kde nemas tu istotu, ze to naozaj vydrzi?! Ja sa tu nechcem s tebou hadat, je mi to jedno, ja som povedal svoj nazor na vec, za ktorym si stojim, menit ho nebudem, lebo uz som ho zmenil, mal som ten isty nazor ako ty, ale som si uvedomil ako to chodi, mam to priamo od vyrobcov, kedze som obchodnik potrebujem to vediet a ty nie si obchodnik tak nevies, keby si bol tak to vies a tak sa aj zariadis. Ja to viem a keby som bol taky obchodnik *****, ako o mne pises, tak by som ludom ako tebe sral do hlavy, ze priplatte si za kvalitu s vedomim, ze zarobim viac (drahsie veci=vacsi profit) a potom aj tak prides a kupis znova. Nie ja sa snazim ludom vysvetlit, ze najlepsie a najmenej nervou budu mat, ked kupia, tak, ze budu menit rok dva po zaruke, ako ked budem tvrdit vydrzi vam to je to kvalitne a drahe a potom mi pridu jednu priondit, ze som ich oklamal, tak prosim ta netrep. Viem najlepsie ako to chodi s predajom a obchod sa musi tocit, vyrabas nieco, aby si clovek kupil raz a potom 10 rokov nic? Jasne, ze nie, to bolo kedysi ale uz nie je kedysi. Konzumna spolocnost ina doba. A nakoniec opakujem znova, ty nereprezentujes vacsinu, pamätaj a ja to mozem povedta, lebo ja sa potykam s klientami. A nepotrebujem opakovat, ze som obchodnik ale budem musiet lebo aj tak to nepochopis. Si zakaznik vsak ok mas pravdu, zakaznik moj pan, mas na vyber ale nebudem ti kecat sracky o tom ako to vydrzi. Ty mozes si klamat svojich ja nie, ja take nic nepoviem. Vsetko co ma zaruku ma vydrzat, ked sa po*ebe, tak vymenis ale sanca je mala, omnoho nizsia ako po 2,3 rokoch zaruky. Nepriplatim si za nieco co nie je iste, nepriplatim si za nieco co nie je lepsie, nepriplatim si za nieco co nema dlhsiu zaruku, nepriplatim si len za to, ze nieco ma znacku, nepriplatim si za nieco lebo jeden "odbornik" povedal. Ak to ma tie iste parametre, mam obmedzeny rozpocet a mozem usetrit a zaruka rovnaka, tak co myslis, co spravi normalny clovek? Kupi to a len naivka ako ty si priplati a ostavas na stasti potom alebo smole. To tu kazdemu radis, ze nech kupuje na 5 a viac rokov? Vsak ano mozes si vybrat ty zakaznik jeden, vzdy mas na vyber, ale netlac len svoj nazor a nezavadzaj. Zato, ze ty si taky aky si este neznamena, ze je taka vacsina a ked budes raz nieco predavat a mat konkurenciu potom si na mna spomenies o com to tu ten harlik pisal. Ok, nechcem tu mat problemy, je to out of topic, nepatri to sem a nemam cas tu vypisovat romany. Na teba v tomto uz preto reagovat nebudem, ak odpovies, tak ja odpoviem uz len sukromnou spravou. Sem to nepatri a kto nechce nieco pochopit co sa snazim naznacit, tak lutujem. Teba ako odbornika neberiem, urazil si mna mozem aj ja teba
Pigesko... TY vobec si ma nepochopil a na rozdiel od teba ja chapem co sa mi snazis naznacit, lenze ja som dalej ako ty ver mi. Ja som bol presne taky isty ako ty ale som nieco pochopil naviac co ty neviem kedy pochopis, ze DNES UZ KVALITNE NIE JE NIC!!! Vsetko je robene ako spotrebny material, ani tie pracky a ine veci co si menoval uz nie je to co vydrzalo za sociku, ze pracka aj 20 rokov tatramatka isla. Zabudni, dnes sa vyraba tak akurat na zaruku a rok naviac a potom ti to prdne, len aby si kupil nove, ved vyrobci musia z niecoho zit a uz tu nie je ta vola vyrabat na dlhe roky pochop to a to plati aj v pc branzi, kde nekupujes na tak dlho. Uz som sa x krat popalil a stacilo. Nema to vyznam. Nemas pravdu. Ty si odbornik co tu ide ludom radit? Priplacat si za nieco, kde nemas tu istotu, ze to naozaj vydrzi?! Ja sa tu nechcem s tebou hadat, je mi to jedno, ja som povedal svoj nazor na vec, za ktorym si stojim, menit ho nebudem, lebo uz som ho zmenil, mal som ten isty nazor ako ty, ale som si uvedomil ako to chodi, mam to priamo od vyrobcov, kedze som obchodnik potrebujem to vediet a ty nie si obchodnik tak nevies, keby si bol tak to vies a tak sa aj zariadis. Ja to viem a keby som bol taky obchodnik *****, ako o mne pises, tak by som ludom ako tebe sral do hlavy, ze priplatte si za kvalitu s vedomim, ze zarobim viac (drahsie veci=vacsi profit) a potom aj tak prides a kupis znova. Nie ja sa snazim ludom vysvetlit, ze najlepsie a najmenej nervou budu mat, ked kupia, tak, ze budu menit rok dva po zaruke, ako ked budem tvrdit vydrzi vam to je to kvalitne a drahe a potom mi pridu jednu priondit, ze som ich oklamal, tak prosim ta netrep. Viem najlepsie ako to chodi s predajom a obchod sa musi tocit, vyrabas nieco, aby si clovek kupil raz a potom 10 rokov nic? Jasne, ze nie, to bolo kedysi ale uz nie je kedysi. Konzumna spolocnost ina doba. A nakoniec opakujem znova, ty nereprezentujes vacsinu, pamätaj a ja to mozem povedta, lebo ja sa potykam s klientami. A nepotrebujem opakovat, ze som obchodnik ale budem musiet lebo aj tak to nepochopis. Si zakaznik vsak ok mas pravdu, zakaznik moj pan, mas na vyber ale nebudem ti kecat sracky o tom ako to vydrzi. Ty mozes si klamat svojich ja nie, ja take nic nepoviem. Vsetko co ma zaruku ma vydrzat, ked sa po*ebe, tak vymenis ale sanca je mala, omnoho nizsia ako po 2,3 rokoch zaruky. Nepriplatim si za nieco co nie je iste, nepriplatim si za nieco co nie je lepsie, nepriplatim si za nieco co nema dlhsiu zaruku, nepriplatim si len za to, ze nieco ma znacku, nepriplatim si za nieco lebo jeden "odbornik" povedal. Ak to ma tie iste parametre, mam obmedzeny rozpocet a mozem usetrit a zaruka rovnaka, tak co myslis, co spravi normalny clovek? Kupi to a len naivka ako ty si priplati a ostavas na stasti potom alebo smole. To tu kazdemu radis, ze nech kupuje na 5 a viac rokov? Vsak ano mozes si vybrat ty zakaznik jeden, vzdy mas na vyber, ale netlac len svoj nazor a nezavadzaj. Zato, ze ty si taky aky si este neznamena, ze je taka vacsina a ked budes raz nieco predavat a mat konkurenciu potom si na mna spomenies o com to tu ten harlik pisal. Ok, nechcem tu mat problemy, je to out of topic, nepatri to sem a nemam cas tu vypisovat romany. Na teba v tomto uz preto reagovat nebudem, ak odpovies, tak ja odpoviem uz len sukromnou spravou. Sem to nepatri a kto nechce nieco pochopit co sa snazim naznacit, tak lutujem. Teba ako odbornika neberiem, urazil si mna mozem aj ja teba
-
Pigesko
King
preboha cital si to vobec po sebe??
"Ja som bol presne taky isty ako ty ale som nieco pochopil naviac co ty neviem kedy pochopis, ze DNES UZ KVALITNE NIE JE NIC!!!"
"Ty si odbornik co tu ide ludom radit? Priplacat si za nieco, kde nemas tu istotu, ze to naozaj vydrzi?!"
"Ja sa tu nechcem s tebou hadat, je mi to jedno, ja som povedal svoj nazor na vec, za ktorym si stojim, menit ho nebudem, lebo uz som ho zmenil, mal som ten isty nazor ako ty, ale som si uvedomil ako to chodi, mam to priamo od vyrobcov, kedze som obchodnik potrebujem to vediet a ty nie si obchodnik tak nevies, keby si bol tak to vies a tak sa aj zariadis."
takze na zaklade toho, ze ludom poradim kvalitnejsi a drahsi Corsair alebo Seasonic namiesto nejakeho noname braku Eurocase niesom hodny toho aby som im poradil?? resp. radim zle? lebo tvoja filozofia je (citujem) "DNES UZ KVALITNE NIE JE NIC!!!" ?? tak to ta zrejme sklamem, lebo to si zabludil na uuuuplne, ale fest zle forum...tu tvoju "filozofiu" nikto nezdiela, ani zdielat nebude, to mi ver
robit obchodnika je jedna vec, ale trepnut taketo hluposti na verejnosti je zas vec druha...
na zaver len tolko...nikde som ta neurazal, akurat (ako som uz naznacil) absolutne, az na smrt nezdielam tvoju filozofiu, obchodnu taktiku, tvoje vnutorne presvedcenie (alebo ja uz neviem ako to nazvat...) proste s tebou nesuhlasim, ani suhlasit nikdy nebudem...a ako radca toho najlacnejsieho odpadu mi prides este menej hodnotny pre toto forum ako ja, a to nemusim byt ziadny obchodnik
//v kazdom pripade sa ospravedlnujem zakladatelovi za spam...ale mne to proste nedalo...
//este doplnim to, co som sa ti snazil vysvetlit uz v inej teme...Asrock je pre mna osobne jedna z najhorsich znaciek...mam to podlozene realnymi skusenostami, ale o tom sme si uz co to popisali inde, vsak? to je z mojej strany vsetko...
"Ja som bol presne taky isty ako ty ale som nieco pochopil naviac co ty neviem kedy pochopis, ze DNES UZ KVALITNE NIE JE NIC!!!"
"Ty si odbornik co tu ide ludom radit? Priplacat si za nieco, kde nemas tu istotu, ze to naozaj vydrzi?!"
"Ja sa tu nechcem s tebou hadat, je mi to jedno, ja som povedal svoj nazor na vec, za ktorym si stojim, menit ho nebudem, lebo uz som ho zmenil, mal som ten isty nazor ako ty, ale som si uvedomil ako to chodi, mam to priamo od vyrobcov, kedze som obchodnik potrebujem to vediet a ty nie si obchodnik tak nevies, keby si bol tak to vies a tak sa aj zariadis."
takze na zaklade toho, ze ludom poradim kvalitnejsi a drahsi Corsair alebo Seasonic namiesto nejakeho noname braku Eurocase niesom hodny toho aby som im poradil?? resp. radim zle? lebo tvoja filozofia je (citujem) "DNES UZ KVALITNE NIE JE NIC!!!" ?? tak to ta zrejme sklamem, lebo to si zabludil na uuuuplne, ale fest zle forum...tu tvoju "filozofiu" nikto nezdiela, ani zdielat nebude, to mi ver
na zaver len tolko...nikde som ta neurazal, akurat (ako som uz naznacil) absolutne, az na smrt nezdielam tvoju filozofiu, obchodnu taktiku, tvoje vnutorne presvedcenie (alebo ja uz neviem ako to nazvat...) proste s tebou nesuhlasim, ani suhlasit nikdy nebudem...a ako radca toho najlacnejsieho odpadu mi prides este menej hodnotny pre toto forum ako ja, a to nemusim byt ziadny obchodnik
//v kazdom pripade sa ospravedlnujem zakladatelovi za spam...ale mne to proste nedalo...
//este doplnim to, co som sa ti snazil vysvetlit uz v inej teme...Asrock je pre mna osobne jedna z najhorsich znaciek...mam to podlozene realnymi skusenostami, ale o tom sme si uz co to popisali inde, vsak? to je z mojej strany vsetko...
-
yoggy
obchodník použite min. 100x
ty si fakt "veľký" obchodník
-
Thommas
Addict
Prestaňte už... jeden má taký, druhý onaký názor... a takto to bude do konca života.....
Pigesko netrepem hluposti, je to pravda a stojim si za tym, co som napisal aj keby si mal na mna namierene! Ver tomu, ze moju filozofiu zdiela plno ludi, viac ako tvoju, len ju tu nema kto sirit a to je ten problem. Zakladatel tu ma dostat viac pohladov, nazorov a nie len jeden a ten isty nazor obmeneny len menom od toho kto to posle! Ja som nikde nenapisal, ze je asrock lepsi. NIKDE! Napisal som nie je az tak zly a to hned neznamena, ze je dobry a lepsi ako to co ty radis. Niekto ma rozpocet a ty mu ho tvojimi predrazenymi vecami hodne presvihnes az si nakoniec nevyberie nic, alebo je sklamany, ze musi viac setrit a pritom nemusi, staci mu dat aj lacnejsiu variantu so vsetkym pre a proti. Stale ma nechapes, ze nevravim, ze to co ty navrhujes nie je zle, ale ze existuje aj ina varianta? V tom sa lisi obchodnik od mudrca ako si ty. Hned by si mal bankrot a ja by som siel dalej. Preco nejazdia len BMW, Audi, Mercedes a podobne? Jazdi ich viac? Jasne, ze nie. A kazia sa tiez a uz aj taka Dacia, ci Renault da dlhsiu zaruku 5 rokov, Kia dokonca !7! rokov ako niektore premiove znacky a to Kia korejsky smejd donedavna u vacsiny ludi a u teba asi stale, lebo sa nevies zobudit. Stastny je ten kto nie je zkostnateny a nedrieme v minulosti a ide dalej. No a sme pri tom tak uz sa ukludni a zacni chapat co som napisal! Nerob galakticke rozdiely medzi vecami, ked to nie je pravda a neslubuj ludom, ze im vydrzi nieco viac po zaruke ako to lacnejsie, ked to negarantuje ani vyrobca. S tymto ma najviac nasieras, lebo je to loz a nicim nepodlozene. Thomas mas pravdu. Kazdy mame svoj nazor a mame slobodu ho vyjadrit, tak som aj spravil rovnako ako chlapcek s disneylandu 
//autoeditácia príspevku (11 Aug 2011, 15:02)
Andree88 dve recenzie o asrock doskach, ktore by ta mohli zaujimat, ta prva je mainstream a druha high end tusim ta o ktoru si sa zaujimal. A hlavne ziaden recenzent tam nepise nic o nejakej zlej kvalite vypracovania, suciastok a spolahlivosti, pretoze uz davno to nie je tak tragicke ako bolo. Prajem pekne citanie a pozeraj aj na druhu stranu mince, nie len tu, ktoru ti sem hadzu, lebo nechcu vidiet druhu. Nie su perfekt, ale za tie peniaze a hlavne v mainstreame slusna ponuka
http://www.hardwaresecrets.com/article/ ... board/1280
http://www.hardwaresecrets.com/article/ ... board/1340
//autoeditácia príspevku (11 Aug 2011, 15:02)
Andree88 dve recenzie o asrock doskach, ktore by ta mohli zaujimat, ta prva je mainstream a druha high end tusim ta o ktoru si sa zaujimal. A hlavne ziaden recenzent tam nepise nic o nejakej zlej kvalite vypracovania, suciastok a spolahlivosti, pretoze uz davno to nie je tak tragicke ako bolo. Prajem pekne citanie a pozeraj aj na druhu stranu mince, nie len tu, ktoru ti sem hadzu, lebo nechcu vidiet druhu. Nie su perfekt, ale za tie peniaze a hlavne v mainstreame slusna ponuka
http://www.hardwaresecrets.com/article/ ... board/1280
http://www.hardwaresecrets.com/article/ ... board/1340