Fotografia - potrebujete poradiť pri výbere fotoaparátu?
Re: Fotografia - potrebujete poradiť pri výbere fotoaparátu?
Ja som objednal dnes sx130 is. Tak potom môžme porovnať fotografie 
Radím vám kupovať značky Nikon a Canon.
BlackCube - vies svoju radu podlozit nejakym relevantnym argumentom?
Kazda znacka sa niecim odlisuje. Prave jednotlive rozdiely mozu niekomu vyhovovat u inej znacky viac.
Avsak rad si precitam tvoj nazor.
Kazda znacka sa niecim odlisuje. Prave jednotlive rozdiely mozu niekomu vyhovovat u inej znacky viac.
Avsak rad si precitam tvoj nazor.
Nikon a Canon sú kvalitné značky ale nemyslím digitálne...vieš aké.Nikon a Canon sú kvalitné, v rodine mam to overené. V rodi mam ľudí ktorý každý deň urobia stovky fotiek, od nich som sa pýtal že ktoré značky sú dobré. Sony foťaki sú drahé a za menšiu cenu más také isté a aj lepšie až na doplnky napr. vysuvací displey. Keď som sa pýtal že ktoré foťáky sú dobré tak som sa spýtal či je dobrý Pentax alebo Sony a ich odpoveď bola taká sú to shity. Vačšinou ľudí vidim s Canonmi aj začas s Nikonmi. Ja som tým myslel čo som tam napísal že tie foťaky mam odskúšane a sú kvalitne a robia pekné fotky.
ja sa tu seriózne váľam po zemi... 
ty vole. napis prosim ta obsiahlejsi clanok na tuto temu. naozaj si ho rad precitam. prosim prosim
-
chlapec10
Addict
- Kontaktovať používateľa:
-
K€NNY
Light Star
napíš viaaaaaaaaaaaac a potom šup do vtipov 
Seriozne rozmyslam, ze tusim ani nemam dalsie otazky, podal si vycerpavajucu odpoved s neodskriepitelnymi argumentami. Dozvedel som sa viac, nez v co som mohol dufat.
Jedine co by ma este zaujimalo, ako delis fotoaparaty, pretoze prvu vetu velmi nechapem: "Nikon a Canon sú kvalitné značky ale nemyslím digitálne...vieš aké."
BTW cim fotis? S Nikonom, alebo s Canonom? A preco si si vybral prave tu znacku? Lebo najcastejsie sa stretavam s tym, ze shity su nikony (od canonakov) a canony (od nikonakov).
Jedine co by ma este zaujimalo, ako delis fotoaparaty, pretoze prvu vetu velmi nechapem: "Nikon a Canon sú kvalitné značky ale nemyslím digitálne...vieš aké."
BTW cim fotis? S Nikonom, alebo s Canonom? A preco si si vybral prave tu znacku? Lebo najcastejsie sa stretavam s tym, ze shity su nikony (od canonakov) a canony (od nikonakov).
a ja si myslím, že taký panasonic je najlepší... a nikto mi to nevyvráti... ale rád si prečítam prečo podľa teba značky ako sony, pentax, olympus, panasonic a tak sú shity...
-
jin
VIP
Maki ty bibas drevený! Najlepší je Samsung. Budem citovať ich stránku: "Bez ohľadu na to, či sa chcete fotografovaniu venovať profesionálne,s fotoaparátom Samsung EX1 budete vyzerať ako profesionál." (web) Ešte sa chce niekto hádať?
(Mimochodom celý web Samsungu stojí za zo, bavil som sa kráľovsky!
)
(Mimochodom celý web Samsungu stojí za zo, bavil som sa kráľovsky!
-
chlapec10
Addict
ahojte...
ak to niekoho zaujme, tak predavam moj vodotesny kompakt:
http://www.hojko.com/bazar/lumix-ts2-ft ... i1524.html
ak to niekoho zaujme, tak predavam moj vodotesny kompakt:
http://www.hojko.com/bazar/lumix-ts2-ft ... i1524.html
Dobrý deň,
chcem sa spýtať, chcel by som nahradiť môj starý Panasonic FZ20 nejakým rozumným kompaktom, ultrazoom nepotrebujem ale ani sa mu nebudem brániť. Cena nehrá úlohu, zrkadlovku nechce, lebo fotím len na automatickom režime. Možno sa mi ani neoplatí nahrádzať FZ20 ked mi ide len o automatiku, ale myslím že dnešné kompakty by mohli byť kvalitou obrazu niekde inde ako je FZ20
chcem sa spýtať, chcel by som nahradiť môj starý Panasonic FZ20 nejakým rozumným kompaktom, ultrazoom nepotrebujem ale ani sa mu nebudem brániť. Cena nehrá úlohu, zrkadlovku nechce, lebo fotím len na automatickom režime. Možno sa mi ani neoplatí nahrádzať FZ20 ked mi ide len o automatiku, ale myslím že dnešné kompakty by mohli byť kvalitou obrazu niekde inde ako je FZ20
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
olympus xz-1? vyborna svetelnost objektivu, v kompaktoch najvacsi cip, celkom svizne, rozumne, ani velke, ani male. sam nad nim rozmyslam.hezo napísal:Dobrý deň,
potom su to rady canon G12 a Nikon P7000 ale tie su podla mna zbytocne pretechnizovane pri vystupe ako z bezneho kompaktu
Panasonic lx-5 podobny ako uz spominany olympus.
Ak ti to neponahla mozes pockat aj na Fuji X-50, mensieho brata X100.
nad inymi kompaktami by som asi uz nepremyslal. urcite nekupuj bridge, to je to najhorsie co je.
Chytila ma sajba, ze zacnem fotit
Tak by som si chcel kupit daku zrkadlovku, ale nepotrebujem nic extra dobre, lebo ako sa poznam, tak o mesiac ani nebudem vediet, ze ten fotak mam. Da sa nieco priemerne kupit na inzerat do 200? alebo uz rovno kupit novy Nikon D3100? popripade EOS 1100D? alebo nieco v tej cene?
Mal som moznost sa hrat s kamaratkinym EOS 550D a vcelku sa mi to zapacilo.
Dakujem za rady
Mal som moznost sa hrat s kamaratkinym EOS 550D a vcelku sa mi to zapacilo.
Dakujem za rady
-
hojko
Site Admin
k!ko: Hadam mas internet a inzertne weby ti funguju, aby si si ceny pozrel sam, ci nie??? Nikon D3000 alebo Canon EOS 1000D dokazes pri stasti zohnat v dobrom stave a so zakladnym objektivom za 250-300 eur.
Zdravim pani , potreboval by som radu aky maly fotak kupit aj s dobrou kamerou, proste nic prehnane drahe, chcel by som tocit videa,fotit na koncertoch tak by to malo byt zvukovo a obrazovo kvalitne, cenovy strop do tych 150eur. Diky
-
chlapec10
Addict
majo1990 napísal:chcel by som tocit videa,fotit na koncertoch tak by to malo byt zvukovo a obrazovo kvalitne, cenovy strop do tych 150eur. Diky