Ako sa chovate k dnesnym dievcatam ?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
tarakan
Medium Expert
Medium Expert

Ako sa chovate k dnesnym dievcatam ?

Príspevok od používateľa tarakan »

Vzhladom na http://www.hojko.com/ako-sa-zachovat-ak ... 61435.html by som chcel otvorit diskusiu o tom ako sa chovate vy k dnesnym babam. Myslim si ze mojim najvacsim problemom bolo to ze som sa vyslovene namotal a dal som jej zo seba srdce na dlani :/.

Ako sa chovate ku dnesnym (nie kamaratkam) ale potencionalnym partnerkam, priatelkam, znamostiam vy ? Neberiete si to tak k srdcu ? Cakate aj nejaku vyraznejsiu snahu o vas aj z druhej strany ?

Kamaratovi sa tiez stalo teraz nieco podobne...sli s priatelkou na fest, on pokupil listky zaplatil za nu vsetko a ona sa tam dala dokopy s jeho kamaratom.
Frikso
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Re: Ako sa chovat k dnesnym dievcatam ?

Príspevok od používateľa Frikso »

Tak ten chalanisko to vychytal :D nekupoval si on tak trochu tu babu? A ten kamarat? WTF? Pravidlo číslo 1: Nikdy si nezačínaj s kamarátovými súčasnými aj bývalými partnerkami!!

Pokiaľ ide o to, že ako sa chovám k babám, tak úplne normálne. Možno také špecifikum - na zábavách/diskotékach cudzim neplatím drinky!!
kafiatko
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kafiatko »

Hlavne sa chovať slušne... so slušnosťou ešte nikoho predsa do riti neposlali, ak áno chyba je na druhej strane a potom tomu dotyčnému už viacej pozornosti netreba venovať... Určite nerobiť druhej strane to čo nechceš aby ona robila Tebe (to platí o tých zlých veciach, tie dobré sú dovolené - časom :P )
Nekupovať si ich.. slušné baby sa kupovať nenechajú, žiadne darčeky...
INsomNIA
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa INsomNIA »

slusne baby sa nenechaju kupovat....ale ci viete,ake je narocne,povedat nie?! :lol: :lol: :lol:

Treba byt slusny,mily,vela neocakavat,nebyt moc otravny....A to pre zaciatok by mohlo stacit... :D
Peter_Retep
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Peter_Retep »

imho ta slusnost je trosku precenovana....treba byt tak trosku gentleman, tak trosku chlipny, tak trosku sprosty....od vsetkeho trochu a hlavne sa snazit nenamotat na prvu co zbadas...bab je jak nakadenych staci si vybrat :)
tarakan
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa tarakan »

Nie nekupoval...len ju pozval na fest tak platil on.
Narazal som skor na ine...napriklad mna pri tej babe ani nenapadlo ze ma chce len vyuzit. Neplatil som zas vsetko ale aj tak som sa snazil. Zalezalo mi na tom co si mysli, na jej citoch a tak podobne...no proste som ju nevytrtkal ked bola prilezitost.

Ach vlastne zle som polozil otazku...pretoze to skor evokuje vsetky baby a kamaratky. Skor som narazal na take tie lasky, potencionalne objekty vasho zaujmu

Po tomto mojom zazitku mi ktosi povedal ze baba by mala byt zamilovanejsia ako ja aby to vobec malo zmysel.
Merco_
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Merco_ »

A nechávať si rezervu aj na koníčky :) nie celé srdce,rozum si nechávať na dievča aj keď je to niekedy ťažké...
Jedy
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Jedy »

Po tomto mojom zazitku mi ktosi povedal ze baba by mala byt zamilovanejsia ako ja aby to vobec malo zmysel.
to asi nikdy nezazijem :\
lumir
King
King

Príspevok od používateľa lumir »

chovat sa mas slusne.. a ako uz hore spomenul peter_retep, nejaky ten dobre miereny dvojzmysel nemoze ublizit:)
.
Kazdopadne odporucam neist proti prirode.. uz od cias, ked sme zliezli zo stromov, samci uvazovali vtakom. chlapom proste metrosexualne, citovo - ufnukane spravanie prilis neslusi. ved co je uz muzne na uplakanom poserovi, co sa hrabe dievcatu v mailoch, FB, pokeci alebo telefone.. a trasie sa pri kazdom babskom povzdychu? "boooze len nech ma neopusti..."

Hrdost, zdrava sebadovera a jasne pravidla vytycene uz na zaciatku vztahu... zenska ma mat v tebe oporu. Niekoho, na koho sa moze spolahnut, schovat sa za neho.. a s kym si moze dobre zatrtkat. A ked to vsetko splnis, nevidim dovod, aby to nefungovalo.

..tot moj nazor.. :sneaky:

//kafiatko.. medzi nami "chlapcami" si snad nemusime davat servitku pred usta
///ked si pozorne precitas prvy post, je tam medzi riadkami napisane, ze je tato tema primarne urcena muzskemu osadenstvu. Ved na pive tiez nepoviem penetracia ale je*acka. Tvoj nazor si samozrejme velmi vazim, no poziadal by som ta o trosku nadhladu a porozumenia.
////.. a nesnaz sa tuto tragediu hodit na mna :smt079

puritanka :D
kafiatko
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kafiatko »

a ak budeš mať šťastie na babu ktorá má rada dvojzmyselný humor , tak to celé môže skončiť zaujímavo :wink: s tou zamilovanosťou je to tak - či chceme alebo nie, vždy sa nájde vo vzťahu ten ktorý miluje viac a ten ktorý menej...ale nemôžeme to ani porovnávať, lebo každý človek miluje tak ako najviac vie, a nikdy to nieje rovnako... Ja som v poslednom vzťahu dala do toho všetko a celé sa to obrátilo proti mne.. z toho vyplýva že aj keď ma osrali, budem si síce dávať pozor ale určite nezanevriem na opačné pohlavie...
(a nepoužívajte slovo "trt*ať" šak to je strašné... radšej "mať sex" ale nie toto.... :nono: )
// až na to že sú tu aj nežnejšie časti fóra a dá sa to aj inak povedať...
///pozri sa, mne je to scheisse egal, kto bol so mnou na pive vie že aj ja môžem mať takýto slovník, ale tu beriem ohľad aj na iných ludí... šak už to neber tak tragicky :wink:
Janio
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Janio »

Možno odbočím od témy ktorú riešite, ale zase názov to vystihuje, takže:
Ja rozmýšľam, či má ešte zmysel sa správať k dnešným dievčatám (podotýkam 15-18) slušne (mladšie ani neriešim). Myslím, že si to ani nezaslúžia. Keďže sa pohybujem väčšinou medzi 16-18 ročnými a pozerám ako sa správajú, tak mi je zle...
Kamarát bežne urazí priateľku medzi kamarátmi, že až plače ("dosť na city") a na druhý deň, akoby sa nič nestalo :D Po mesiaci, keď si s ňou užije tak ju ešte pošle niekam a v ten večer má ďalšiu pri ktorej scenár opakuje... On je trošku extrém, ale v kadejakých pajzloch vidím skoro to isté a o pár hodín zase nerozlučná dvojka...

To už tie ženské (ak sa dá vravieť o ženách) nemajú rozum ? Alebo aspoň trošku hrdosti ? :roll: Samozrejme česť výnimkám :) Rozmýšľam nad tým preto, že ja sa správam k ním gentlemansky a mám z toho hovno... Ostatní im vynadajú a ešte si užijú asi treba ísť nato tvrdo :lol: (just kidding)
bucuresti
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa bucuresti »

toto co za tema? Pokial sa mi zenska lubi tak to dam dajako najavo a ak nechopi adios mucacos..na co tu riesit taketo veci
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

K téme: Ako sa chovať ku dnešným dievčatám? V prvom rade má byť človek sám sebou, správať sa slušne a na nič sa nehrať. Pokiaľ mám o dievča záujem, tak slušne, ochotne, flirtovať, byť vnímavý a prejavovať záujem. A netreba zabúdať - muž má byť mužom! Nakoľko sa mi zdá, že aj na to sa dnes akosi zabúda a keď vidím na uliciach tie niektoré prapodivno-úchvatné androgýnne stvorenia, tak ma to v tom len utvrdzuje. A hneď mi napadá otázka, či si to dnešné dievčatá ešte dokážu vážiť. Či už náhodou hodnoty gentlemanov nie sú dávno zabudnuté na pohrebisku historických konvencií. Nie je to rečnícka otázka - skutočne sa to pýtam, nakoľko sa v takýchto skupinách nepohybujem už hodnú dobu. Plus sa 100% zhodujem s
lumir napísal:Hrdost, zdrava sebadovera a jasne pravidla vytycene uz na zaciatku vztahu... zenska ma mat v tebe oporu.

Ku zvyšku:
Ja už len čakám, kedy sa na fóre zjaví téma: Ako žiť? Nemá niekto návod? Prečo sa v súčasnosti veci úplne prirodzeného charakteru musia rozoberať, ako nejaký problém - najviac ma dorážajú témy kde sa rieši ako niekoho osloviť. Vtedy mám 100 chutí tam napísať: "Ústami vole!", ale ovládnem sa a snažím sa napísať niečo konštruktívne a prínosné. Ono pochopím, pokiaľ má niekto problém, potrebuje sa vykecať, pomôcť s riešením problému (aj keď aj to oslovenie sa dá chápať, ako problém, avšak pokiaľ má byť oslovenie seriózny problém, ktoré by malo inak byť to najprirodzenejšie, tak už potom neviem.), tak to sem hodí a čaká nové pohľady, názory. Áno viem, že doba je dnes iná a aj vzťahy prechádzajú neustálym vývinom prispôsobujúc sa spoločnosti, konvenciám a aktuálne aj technológiám (!!!), len sa mi nepáči, kam sa to celé uberá a je mi ľúto vyrastajúcej generácie.

Janio: Píšeš, že sa pohybuješ medzi 16-18 ročnými dievčatami a o pár riadkov ďalej, že sa pohybuješ po "kadejakých pajzloch", takže rátam, že sa brodíš v riadnom bahne. Že niektoré dievčatá majú potrebu byť s hajzlom je ich problém. A aj keď uznávam, že dnes je to ťažšie, tak dievčina/y, ktorá si dokáže vážiť slušné správanie sa nájdu aj dnes. Aj keď treba hľadať dlhšie a možno v trošku iných vodách, tak sa to dá.
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

k téme verzia 1: lumir a jin to zhrnuli... každý rozumný chlap a rozumná žena ti povie, že to tak je... samozrejme, že fungujú aj iné veci... ale potom sa nebavíme o rozumných ženách...

k téme verzia 2: ženy treba je*ať... sú to kur*y :D
zuzanuska
Professional
Professional

Príspevok od používateľa zuzanuska »

Janíčko :) No to, že sa niektoré nechajú urážať či biť a iné nepekné veci, tak to je ich problém, že to tomu chlapovi tolerujú. Vždy sa dá z takého vzťahu vycúvať, ak to druhej strane nevyhovuje ;) (nevravím, že vždy je to ľahké, ale s podporou rodiny a blízkych, že vždy sa má tá dotyčná kam ísť schovať je to určite ľahšie ). V akej spoločnosti sa pohybuješ, také prípady okolo seba vidíš ;)

No, a už asi len k tomu, že tá, čo neocení džentlmenské správanie je fakt divná (napr. otvorenie dverí na aute, škole či doma; ísť počkať dotyčnú na stanicu alebo na zastávku ak je už neskôr večer, aby sa nebála. ja neviem, uvariť čaj, ak je chorá. vonku požičať mikinu a prípadne objať, aby jej nebolo zima. také maličkosti proste, čo pohladia každú dušu :) jaj, a ešte, chlap v kuchyni je sexi :oops: aj keď uvarí hoci len špagety so syrom, snaha sa cení :)
Janio
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Janio »

Jin
No skoro vždy som s rovesníkmi (nakoľko študujem etc...) Čo sa týka tých pajzloch, tak pár krát som tam bol (nie, že vždy sa tam pohybujem) No videl som tam úplne ožraté 13 a takéto správanie, aké popisujem vyššie. (A to nie len tam) Napr. čakám na autobus a predo mnou je párik, zastavil autobus a to chlapčisko sa pred ňu strčilo, len aby nenastupovala prvá (A to už mala jednu nohu na schodíkoch) Si vravím, že čo to je za demenciu... Alebo normálne stoja sa rozprávajú chlapčiskovi príde partia, tak ju odbije a ide s partiou do krčmy a ona tam stojí a on na ňu sere etc...

Píšeš, že sa slušné dievčatá dajú nájsť aj dnes, len treba hľadať v iných vodách (nepopieram) No v prvom odstavci sa pýtaš:
A hneď mi napadá otázka, či si to dnešné dievčatá ešte dokážu vážiť. Či už náhodou hodnoty gentlemanov nie sú dávno zabudnuté na pohrebisku historických konvencií.
Tak si si neodpovedal hneď aj nato ? :)

Maki
:lol: Máš aj nejaké dôkazy ? :D Poprípade neexistujú výnimky ?

Zuzanuska
Ja chápem, že to môže hocikedy ukončiť... Na zaujímavé je, že dovolia, aby sa k ním tak správali... A čím viac im to dovoľujú tým sa horšie správajú... :roll: Dnes už málo ktorá si váži tie kvality (ktoré spomínaš nižšie :))
A viac menej sa musím pohybovať v takýchto kruhoch, keďže pochybujem, že ma zoberú 18+ ročné ženy (ktoré už majú rozum) do partie medzi seba :D
jimmy_xp
King
King

Príspevok od používateľa jimmy_xp »

Predom si treba určiť, komu budú tieto odpovede adresované. Pokiaľ sa bavíme o dievčatách (vek cca. 15-18(19) rokov), tak tu takmer žiaden zaručený návod neexistuje. K ním sa je často treba správať štýlom : "Kam vítr, tam plášť". Tieto "ženy" sami nevedia čo chcú, to, že jeden deň vám zožerú správanie ala Gentleman, nemusí po týždni na nich vôbec platiť. Tieto baby potrebujú rozmanitosť, dospelá osoba im je na príťaž, obmedzuje ich "slobodu". Zákonite ich vždy láka niečo nové, nepoznané. Je pravidlom, že svoje city a emócie nedokážu konkrétne sformulovať a prejaviť. Zväčša iba heslovite a je iba na dotyčnom, či má "vešteckú guľu", pomocou ktorej odhadne, čo daná baba chce. Sám som si prešiel takýmto vzťahom. Prešiel som obdobím, kedy sa hodnotové rebríčky danej "ženy" dokázali prevrátiť naruby behom 24 hodín. Takéto vzťahy málokedy majú dlhé trvanie a nedá sa s nimi jednoznačne počítať do budúcna. Čo z toho plynie? Že neexistuje žiadne pravidlo, ako sa správať k takýmto dievčatám. S dôvtipom, humorom a slušnosťou možno pochodíte, avšak nevedno dokedy. Iný prípad sú už Ženy, s veľkým Ž. Ale k tomuto vám toho veľa nepoviem, pretože prakticky vždy som mal tu česť s nežnejšou častou populácie, ktorá bola vo veku do 20 rokov. A tie, žiaľ, nedokážem názvať Ženami. Neviem, aké pravidlá by na nich mohli platiť a ako by som sa k nim mal chovať...
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Janio: Kreténi sú všade. Indoor aj Outdoor :D
Ku tej druhej záležitosti - áno, z časti som si aj odpovedal.
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

ako sa chovat ? ku kazdej inak ... kazdy clovek ocakava nieco ine a nieco ine je mu sympaticke ...

ale "jak říkala moje babička: synku se slušností nejdál zajdeš" :-D ... nemat ale zo slusnosti nejaky pofiderny ideal, ktory vyusti az v prehnanu zdrzanlivost, alebo hamblivost a strach z cinov, lebo co keby toto a co keby tamto :-) ((mam jedneho znameho - skvely chalanisko, chytry, pohodovy, ale moc dba o to, co si o nom ludia myslia a snazi sa byt ku vsetkym prehnane slusny - a cuduj sa svete neni to dobre))

mozne plus je byt tak trochu v rozumnej miere gentleman, ale nie zas nejaky "vlezdoprdelka" ... treba najst tu rozumnu hranicu mendzi gentlemanstvom a vlastnou blbostou :-)

treba stanovit hranice - nic nieje horsie, ako zenska, ktora zisti, ze jej vsetko prejde s peknym usmevom a psim pohladom :-)

... a chlapi - "nedelejte ze sebe burany a nelijte to pivo z voken !" :-)
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

je jedno ako sa chovas, ked mas prestiz, poriadne drahe auticko, oblecenie svetovych znaciek, perektny byt alebo dom, si vseobecne znamy a uznavany v danom meste a mas za sebou X sexualnych skusenosti tak je ABSOLUTNE ALE ABSOLUTNE jedno ako sa spravas,....

keby vyskocil v strede mesta holy na vedlajsiu odparkovanu feliciu a vytiahol vtaka a ostal to auto, tak ti tie husicky budu tieskat aky je divoky a aky extremista. s nadsenim a uzasom samozrejme (kebyze to spravi obycajny chlapec je za kkkkkta a este ho zbalia policajti)

prikladov by som mohol pisat TISICE. (a ze kurte tomu ze hej . . . )
tie kravy keby im clovek ktoreho som hore opisal naplul do tvare tak sa budu usmievat a tvrdit ze prsalo.

--- je jedno ako sa spravate, ....

Ako sa spravam ja ? --- kedy ako, ja si skusam svoje teorie, a ostatok v praxi. Na zaklade toho volim pre seba optimalne postupy. pisem este raz, PRE SEBA volim optimalne postupy. hej? este raz pre zopakovanie.... PRE SEBA.
Napísať odpoveď