K téme: Ako sa chovať ku dnešným dievčatám? V prvom rade má byť človek sám sebou, správať sa slušne a na nič sa nehrať. Pokiaľ mám o dievča záujem, tak slušne, ochotne, flirtovať, byť vnímavý a prejavovať záujem. A netreba zabúdať - muž má byť mužom! Nakoľko sa mi zdá, že aj na to sa dnes akosi zabúda a keď vidím na uliciach tie niektoré prapodivno-úchvatné androgýnne stvorenia, tak ma to v tom len utvrdzuje. A hneď mi napadá otázka, či si to dnešné dievčatá ešte dokážu vážiť. Či už náhodou hodnoty gentlemanov nie sú dávno zabudnuté na pohrebisku historických konvencií. Nie je to rečnícka otázka - skutočne sa to pýtam, nakoľko sa v takýchto skupinách nepohybujem už hodnú dobu. Plus sa 100% zhodujem s
lumir napísal:Hrdost, zdrava sebadovera a jasne pravidla vytycene uz na zaciatku vztahu... zenska ma mat v tebe oporu.
Ku zvyšku: Ja už len čakám, kedy sa na fóre zjaví téma: Ako žiť? Nemá niekto návod? Prečo sa v súčasnosti veci úplne prirodzeného charakteru musia rozoberať, ako nejaký problém - najviac ma dorážajú témy kde sa rieši ako niekoho osloviť. Vtedy mám 100 chutí tam napísať: "Ústami vole!", ale ovládnem sa a snažím sa napísať niečo konštruktívne a prínosné. Ono pochopím, pokiaľ má niekto problém, potrebuje sa vykecať, pomôcť s riešením problému (aj keď aj to oslovenie sa dá chápať, ako problém, avšak pokiaľ má byť oslovenie seriózny problém, ktoré by malo inak byť to najprirodzenejšie, tak už potom neviem.), tak to sem hodí a čaká nové pohľady, názory. Áno viem, že doba je dnes iná a aj vzťahy prechádzajú neustálym vývinom prispôsobujúc sa spoločnosti, konvenciám a aktuálne aj technológiám (!!!), len sa mi nepáči, kam sa to celé uberá a je mi ľúto vyrastajúcej generácie.
Janio: Píšeš, že sa pohybuješ medzi 16-18 ročnými dievčatami a o pár riadkov ďalej, že sa pohybuješ po "kadejakých pajzloch", takže rátam, že sa brodíš v riadnom bahne. Že niektoré dievčatá majú potrebu byť s hajzlom je ich problém. A aj keď uznávam, že dnes je to ťažšie, tak dievčina/y, ktorá si dokáže vážiť slušné správanie sa nájdu aj dnes. Aj keď treba hľadať dlhšie a možno v trošku iných vodách, tak sa to dá.