-
lekoklatik
VIP
Re: Facebook
master23 vypni počítač a choď sa dať liečiť.
https://www.facebook.com/whitehat/Facebook sa zrejme inšpiroval od Googlu a Mozilly, keďže začal vyplácať finančné odmeny za nájdené chyby. Nie nevravím o pravopisných chybách, ale o potencionálnych zraniteľnostiach. Ku príkladu Googlu už zaplatil na odmenách viac ako 300 000 dolárov. Ak ste aj vy našli programátorske chyby na Facebooku, môžete ich náhlasiť na tomto odkaze.
facebook ..no teda prvy mesiac som na tom zavislacil ale potom ma to preslo a som tam zriedka ked tak pozrem co je nove mozno mi niekto napise ale nic velke 
Mam problem sa prihlasit na facebook.com... Stranku mi nacita, ale prihlasit ma uz neprihlasi. Som pripojeny na verejny router, pracovny... asi to dako zablokovali, da sa to dako obist, alebo je niekde inde problem.. tak isto sa neviem prihlasit na pokec.sk, alebo zoznam.sk atd...
Diky za rady... skusal som aj anonymizery, ale nepomohlo
Diky za rady... skusal som aj anonymizery, ale nepomohlo
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
ak ido o blokovanie na pracovnom routri, a nejde ti ani pokec a iné weby ktoré zamestnávatelia nemajú radi, tak to asi nebude problém facebooku a píšeš do zlej témy.
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Vyskusaj este ultrareach. Cez neho mi to v jednej firme pekne slo.
http://download.grahadesign.com/?FREE_D ... UltraReach
Klik na: Free Download UltraSurf 9.4
http://download.grahadesign.com/?FREE_D ... UltraReach
Klik na: Free Download UltraSurf 9.4
-
evilbanana
Medium Star
Mohli by Ste mi prosím pomôcť ? Ako nájdem zoznam blokovaných osôb teda napríklad ex priateľov? už dlhšie to hľadám ale nemôžem to nájsť. Ďakujem
Vpravo hore klikni na Účet (Account) - Nastavenie súkromia (Privacy Settings) a dole v strede obrazovky je Zoznamy blokovaných (Block Lists), klikni na Upravte svoje zoznamy (Edit your lists). Tam by mali byť všetci vypísaní a napravo od ich mena Odblokovať (Unblock).-supersonic- napísal:Mohli by Ste mi prosím pomôcť ? Ako nájdem zoznam blokovaných osôb teda napríklad ex priateľov? už dlhšie to hľadám ale nemôžem to nájsť. Ďakujem
A inak blokované osoby a expriatelia je niečo iné.
// Rado sa stalo a kujem za
-
evilbanana
Medium Star
Diki moc:) K+
-
casualties
Medium Expert
Pár dní sa mi na FB zobrazujú reklamy a v pravo hore CHANGE LAYOUT a REMOVE LAYOUT...stalo sa vám to?
edit:// takže zistil som príčinu, bolo to pravdepodobne spôsobené nejakým pluginom
edit:// takže zistil som príčinu, bolo to pravdepodobne spôsobené nejakým pluginom
nie, zrejme nejaký addon v prehliadači nie?
Dnes od 09:15 mi prišlo 6 SMS z "čísla" FACEBOOK ako aj userovi ->slavo<- s textom ???. Už po tretej mi to dosť liezlo na nervy. Je možné,že mi nezobrazilo text, pretože mi to prišlo na môj náhradný mobil Siemens A35 
//a siedma...
//ôsma...
//a siedma...
//ôsma...
Rad8 nemyslím si, že to bude kvôli tomu že by ti nezobrazilo text, skôr si myslím že to je dôsledok toho, že si poskytol svoje osobné kontaktné informácie (ako aj číslo telefónu) neakej z tých debilných aplikácií na fb a oni ti teraz spamujú tieto sms na telefón.
-
hurvinek11
Amateur
V poslednej dobe mám zmenený vzhľad na FB, v pravom hornom rohu sa mi zobrazujú posledné aktivity priateľov. Pred tým sa mi tam zobrazovali nadchádzajúce eventy, narodeniny priateľov a podobne. Vyhovovalo mi to oveľa viac. Dá sa to dať nejako naspäť? 
sa tesim
erik ta správa je údajne hoax, takže sa moc nevzrušuj.
-
javatar
Hardcore addict
hmm... ze znicit - tu je asi lepsi clanok http://www.diit.cz/clanek/hackeri-z-ano ... ano/38614/