Kolko sekund vydrzite bez dychu?
Re: Kolko sekund vydrzite bez dychu?
54
skapínam
-
exploited154
Medium Expert
59 sekund
.... aj to uz som sa valal po zemi 
3:18
Ale nestačí sa len raz nadýchnuť a držať. Ešte pred tým než zadržíte dych musíte začat dýchat rýchlo a do plných pluc až tak že sa vám z tolkého kyslíku zatočí hlava. A potom bez problému aj 3 minúty vydržíte
Mám to odskušané
2:10 po pársekundovom rozdýchaní na prvý pokus. Pred 2 rokmi som prestal fajčiť.
prvy pokus 1,1...druhy 1,8 nasledne som prečital rady par stran dozadu a po rozdychani 2,3 .... 
tvl ja som na 1 pokus dal 1:00 aj to som uz pozeral na stopky a len tak tak som vydrzal
nechapem jak tu borec mohol dať 3:18 
-
master23
Light Professional
tak ja mam rekord 3:03. ale to plavam 11 rokov. robis nejaky sport free_man? alebo mas nejake vysvetlenie, ako to je mozne?
a poprosim ta aspon trocha opis ako si sa dostal k tomu rekordu (podmienky, co si pred tym robil,...
a poprosim ta aspon trocha opis ako si sa dostal k tomu rekordu (podmienky, co si pred tym robil,...
Naposledy som mal na suchu 1:12, ale pod vodou som vydržal len 0:34
na jeden nadych som dal aj 50m bazen podvodou..
dnes uz tazko slabsia kondicka vacsia vaha a dlho som neplaval
dnes uz tazko slabsia kondicka vacsia vaha a dlho som neplaval
master23 - no ja teraz nejak moc nešportujem ale ked som mal 5-9 rokov tak som každý deň bicykloval jak o život a bol som dosť dobrý šprintér. A v 11-ťych som začal dvíhať činky
.
Teraz budem mat 18 a činky dvíham až do teraz. Mám v celku dobru kondičku a nemám na sebe žiadny tuk, ešte k tomu nefajčím ani nepijem alkohol. A určite aj genetika moj otec bol tiež dosť športový typ. Tak asi preto
A podmienky asi také že len sadnem na fotelu a začnem dýchat tak rýchlo ako keby som bežal maraton. Potom sa mi z toho začne krutit hlava a na tele cítim také trasenie ako ked ti niečo strpne. Potom sa už len posledný krát nadýchnem a držím. A nič pri tom nerobím len sedím. No a postupne vydychovat začnem až niekde 3:10 - 3:15
Teraz budem mat 18 a činky dvíham až do teraz. Mám v celku dobru kondičku a nemám na sebe žiadny tuk, ešte k tomu nefajčím ani nepijem alkohol. A určite aj genetika moj otec bol tiež dosť športový typ. Tak asi preto
A podmienky asi také že len sadnem na fotelu a začnem dýchat tak rýchlo ako keby som bežal maraton. Potom sa mi z toho začne krutit hlava a na tele cítim také trasenie ako ked ti niečo strpne. Potom sa už len posledný krát nadýchnem a držím. A nič pri tom nerobím len sedím. No a postupne vydychovat začnem až niekde 3:10 - 3:15
bez dychu vydržím krátko, ale zasa mám rekord v močení 74 sekúnd
neviem či je to dosť veľa ale asi ano 
1:10 s vydychovaním.
gratulujem k výkonu!!! nech ti prostata ešte dlho slúžitfospi napísal:bez dychu vydržím krátko, ale zasa mám rekord v močení 74 sekúndneviem či je to dosť veľa ale asi ano
-
Antonio_Salieri
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
sakra, dnes v krčme stopujem tiež 
Teda tady všichni píšete takový vysoký čísla... Já bych to u sebe viděl tak na 20 vteřin 
Veľmi málo, viac ako 30 sekúnd asi nedám
(aj to som happy, keď dám 30 sekúnd)
prvy pokus 50 sekund, druhy pokus s rozdychanim 1m 24s, musim este chvilu potrenovat a hadam aspon 2 minuty dam
a mocenie si musim tiez niekedy odstopovat
a mocenie si musim tiez niekedy odstopovat
Konečně můj člověkDenco napísal:Veľmi málo, viac ako 30 sekúnd asi nedám(aj to som happy, keď dám 30 sekúnd)
-
King Miro :)
Novice
ja som vydrzal dve minuty .... ale pod vodou nedam ani 20 metrov
.... myslim ze tam je to aj o psychike(ak sa mylim opravte ma) lebo raz som tak strelil vyse 25 a mal som pocit ze sa nieco vo mne zlomilo, ale potom som mal pauzu s plavanim a teraz mam problem dat aj 20