zdravim chcel by som sa spytat kto vsetko poskytuje niake prenosne internety potrebujem ho len na noc ked som v robote co sa v dnesnej dobe oplati troska som snoril a od orange je pre mna asi zaujimava ponuka lebo davaju balik od 0:00 - do 5:00 niake volne hodiny a vyzera to zaujimavo len neviem ci tam treba viazanost a ci su tie hodiny fakt volne a ci ta rychlost 7,2 tusim alebo dako tak staci na prehravanie napr filmov z 4tv kde su filmy z megavideo.
takze hladam neobmedzeny internet v nocnych hodinach bez viazanosti za rozumnu cenu
prenosny internet na notebook
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Re: prenosny internet na notebook
Neobmedzeny bez viazanosti a este k tomu za rozumnu cenu, tak taky na Slovensku asi nenajdes.
-
Davis.apple
Novice
Mobilný neobmedzený internet s rýchlosťou, ktorá zvláda videá na Slovensku neexistuje. Jediné čo ma napadá je od O2 neobmedzene ale tam je rýchlosť len 1Mb/s.
-
skorec1
Expert
tak ako hovori hojko
a od orange by som si urcite nedaval ak neches platit desiatky eur...
-
Michaelo
Hardcore addict
Tak tak. Mobilný a neobmedzený neexistuje. Ja mám od T-mobile 10GB obmedzenie a rýchlosť 2Mbps ktorá závisí od pokrytia daného miesta. 2Mbps na prehrávanie filmov stačí v pohode.
Len neviem ako je to teraz s cenou toho internetu. Ja ho mám za 20€ mesačne a mám ho aj v mobile
A teda ak si zabudnem book no niekto iný má tak z mobilu spravím HotSpot a napojím sa naň
na to je fajn program JoikuSpot.
Len neviem ako je to teraz s cenou toho internetu. Ja ho mám za 20€ mesačne a mám ho aj v mobile
-
adr0z
Zablokovaný
Ja som mal mobilný internet od Orangeu, rýchlosť bola obstojná (300-400 kb/s) ping už horší cez 200-300, akurát ked prečerpáš limit spomalia ťa na 8kb/s čo je nepoužitelné