prenosny internet na notebook

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...
denis911
Amateur
Amateur
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

prenosny internet na notebook

Príspevok od používateľa denis911 »

zdravim chcel by som sa spytat kto vsetko poskytuje niake prenosne internety potrebujem ho len na noc ked som v robote co sa v dnesnej dobe oplati troska som snoril a od orange je pre mna asi zaujimava ponuka lebo davaju balik od 0:00 - do 5:00 niake volne hodiny a vyzera to zaujimavo len neviem ci tam treba viazanost a ci su tie hodiny fakt volne a ci ta rychlost 7,2 tusim alebo dako tak staci na prehravanie napr filmov z 4tv kde su filmy z megavideo.

takze hladam neobmedzeny internet v nocnych hodinach bez viazanosti za rozumnu cenu
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Re: prenosny internet na notebook

Príspevok od používateľa hojko »

Neobmedzeny bez viazanosti a este k tomu za rozumnu cenu, tak taky na Slovensku asi nenajdes.
Davis.apple
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Davis.apple »

Mobilný neobmedzený internet s rýchlosťou, ktorá zvláda videá na Slovensku neexistuje. Jediné čo ma napadá je od O2 neobmedzene ale tam je rýchlosť len 1Mb/s.
skorec1
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa skorec1 »

tak ako hovori hojko :-) a od orange by som si urcite nedaval ak neches platit desiatky eur...
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Michaelo »

Tak tak. Mobilný a neobmedzený neexistuje. Ja mám od T-mobile 10GB obmedzenie a rýchlosť 2Mbps ktorá závisí od pokrytia daného miesta. 2Mbps na prehrávanie filmov stačí v pohode.
Len neviem ako je to teraz s cenou toho internetu. Ja ho mám za 20€ mesačne a mám ho aj v mobile ;) A teda ak si zabudnem book no niekto iný má tak z mobilu spravím HotSpot a napojím sa naň ;) na to je fajn program JoikuSpot.
adr0z
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa adr0z »

Ja som mal mobilný internet od Orangeu, rýchlosť bola obstojná (300-400 kb/s) ping už horší cez 200-300, akurát ked prečerpáš limit spomalia ťa na 8kb/s čo je nepoužitelné :)
Napísať odpoveď