Fotografia - vaše fotky
Re: Fotografia - vaše fotky
ja som skúšal včera, len to trochu aberuje, keďže je to na plnú dieru s TC
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
- Kontaktovať používateľa:
o odsumenie mi moc nejde, stratil by som ostrost, ale ten toymachineov je celkom fajn, staci to dat do B&W a nemas problem s aberaciou, aky objektiv a TC si pouzil?
-
masterdead
SysAdmin
Sony 70-400 F4-5.6G SSM a SAL-14TCzelovoc napísal:o odsumenie mi moc nejde, stratil by som ostrost, ale ten toymachineov je celkom fajn, staci to dat do B&W a nemas problem s aberaciou, aky objektiv a TC si pouzil?
-
chlapec10
Addict
likemasterdead napísal:Ja tieto krpate zvery zboznujem
PS: aby si si nebol namysleny, tak troooooooocha podla mna preexponovana tvar
Tak som opäť skúsil čosi odfotiť, prvá je zo zrazu (najmä) amerických áut v TN koncom júla... To auto sa mi neskutočne páčilo. A druhá je západ slnka.
-
chlapec10
Addict
tou vinetaciou si podla mna viac uskodil ako pomohol
mozete ohodnotit napad a spracovanie? zvierata som fotil prvy krat...
Podla mna pekna kompozicia, farby a aj napad, je len skoda, ze z hlavy vidno tak malo. Inak to ako laik hodnotim pozitivne 
Mne pripadala pôvodná fotka "suchá"... Je v prílohe. Myslíš že by bola lepšia len s orezom ?chlapec10 napísal:tou vinetaciou si podla mna viac uskodil ako pomohol
-
chlapec10
Addict
skus ju dat presne tak upravenu aku tu predtym len bez vinetacie
-
chlapec10
Addict
podstatne lepsie
aspon podla mna, nech sa aj ostatny vyjadria
Mne sa to nepaci, vo vseobecnosti nemam rad fotky, kde je farebny iba jeden objekt (raz sa mi jedna pacila, to bol clovek v dave na ulici) a toto nie je vynimka. Nechal by som to iba orezane a farebnost zvyraznil pridanim saturacie a kontrastu, ale stale nie velmi agresivne.
podla mna by mohlo byt zaujimave, ak by tie kocky v interieri boli rovnako vyrazne ako farba auta
-
masterdead
SysAdmin
Strasne natisnute, take ja neviem. Ako dokumentacna fotka policajta po nehode. Taketo fotky stojacich aut su vhodne skor do albumu ako spomienka. Mne by sa to pacilo z vacsej dialky odfotene blizsie ku zemi a co najnizsia clona, aby auto oddelila od vsetkeho ineho. Skoda ze pred autom boli zabrany, ja by som ho odfotil a vlozil tak do lavej tretiny aby niekam smerovalo. Tretinove pravidlo na nieco sluzi 
Zaujímavý nápad, ale keď tam zvýšim sýtosť farieb alebo jas tak to začína byť moc kockovanéCheZteR napísal:podla mna by mohlo byt zaujimave, ak by tie kocky v interieri boli rovnako vyrazne ako farba auta
Keby si v ramci hrania sa len nerozmazal vsetko okolo a nedesaturoval, ale radsej vyretusoval tu prvu zabranu (+cast tych dalsich) a nasledne spravil iba orez, tak by si dosiahol lepsejsi vysledok 
-
masterdead
SysAdmin